Mamici casnice (11)
Raspunsuri - Pagina 4
impreuna spune:
Multu' de cafea, in dimineata asta chiar sunt mahmura:)
Sara a racit, azi noapte s-a trezit urland ca are nasul infundat si am facut de paza. Abia astept sa o pun iar la nani si sa mai dorm si eu putin.
Pe cand ma bucuram si eu ca avem vreme buna si putem sta mai mult la plimbare... ma enerveaza. Tot in casa, tot in casa...
Voi ce planuri mai aveti? Sa ma bucur de ce faceti voi, daca de mine nu pot.
Nu prea pot scrie ca sunt cu Sara calare pe mine.
Raman prin zona, va astept
Flavia (sotie si mamica fericita)
mihaela amalia spune:
Planurile mele de azi...la ...tre' sa termin de pus o plomba...si mi-e asa de uraaaaaaat...oricum ma bucur totusi ca e ultima data cand ma mai duc
Multa sanatate Sarei ...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...
Site Amalia
Danelutza spune:
Multzumesc Miha pentru cafea si va doresc la toate o zi buna.
Rau am mai dormit si asta noapte, mi-a iesit un cosuletz in nas, adicatelea acum am nasul cit o cartofa. Si pentru ca nu era suficient ca ma durea nasul, ma mai durea si jumatate de cap cu dinti cu urechi, cu tot, asha ca... sint tehuie de cap.
Ma duc sa fac ceva de mincare pentru Isabella.
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
http://community.webshots.com/user/danielaaddario
Danelutza spune:
Flavia, multa sanatate Sarei.
impreuna spune:
Mersi Daniela la fel si tie, ca ai nevoie
Acum vad si eu cum e cu noptile nedormite, ca nu prea am avut parte de asa ceva si nu e tot una cand auzi sau simti pe pielea ta.
Acu a adormit si Sara si cred ca merg si eu sa trag un pui de somn.
Miha bafta la plombat. Uite de aia mi-e groaza mie sa merg la stomatolog, ca am atatea de facut si o data inceput trebuie sa merg pana la capat. Plus ca trebuie sa imi schimb medicul ca asta care l-am avut mi-a lucrat tot de-a prastia. Mi-a zis sa merg inapoi ca doar am garantie, da n-am chef sa ma mai chinuie pt ceva ce nu rezista. Ma enervez numa cand imi aduc aminte cum imi mananca banii si nervii
symaco spune:
buna,fetele!
suntem binisor ,adica momentat e totul ok...ieri am fost la plimbare,m-au luat contractile si durerea tipica de spate..credeam ca e gata,va iesi.doamne ajuta ca m-am linistit!nu am facut nici un efort,mic dejun pregatit si pe urma am dat putzin cu aspiratorul in bucatarie ca e balamuc dupa ce mancam!si asta a fost prea mult!apoi chiar in pat nu pot sa stau toata ziua,ca trebuie sa ma ocup si de sybille!al meu sot e la munca pana la 5 dupa-masa asa ca cineva tre sa iasa cu syb la plimbare, de mancare tre pregatit si daca asta e prea mult pt puiuta din burtica ....atunci nu stiu ce sa fac
fetele cu dureri de dinti,cap si mai alte parti sa va faceti bine!ralucutza al meu e mai intelept cu 19 ani,asa crede el ca e mai intelept...si eu nu il contrez!o sa pun si eu poze cu noi mai recente,ca ce le avem sunt tare vechi,sybille abia mergea in picioare..si acu abia ma tin dupa ea!
incerc mai intru mai incolo,acusi tre sa plec sa o duc pe sybille la grupa ei de joaca!o zi buna va doresc!
cami,ma bucur ca ati supravietuit furtunii,cred ca si eu faceam in pantaloni de frica...mai ales faca consort pe acasa!
Danelutza spune:
Symaco chiar am intrebat ce mai faci ce nu ai mai scris. Lasa aspiratorul, ca ma super . Sotzului meu ii faceam doar mincare in ultima luna, de aspirator si alte chestii se ocupa el, s-ar fi ocupat si de mincare dar darima bucataria. Chiar si de spalat farfuriile se ocupa cind eu nu stateam prea bine. Adevarul e ca aveam un burtoi ca abia il mai puteam duce.
Asha, ca tre'sa faci doar plimbari Sybille si odihna pentru viitoarul bebelush.
Mi-a mai trecut un pic nasul, asta dupa ce Isabella m-a pocnit de doua ori cu capul.
impreuna spune:
Am scris un mesaj lung si mi l-a sters Sara
Si n-am chef sa-l reiau, asa ca pe scurt:
symaco ma bucur ca esti bine, ca te poti abtine de la efort considerabil, profita de timpul asta ca ai toate motivele sa fii rasfatata. Sybille cum se simte, ii place la grupa de joaca? Cand o avea fratioara, sa vezi ce o sa se mai joace cu ea:)
Daniela ti-a gasit fiica-ta leacul, ti-a amortit nasul sa nu mai ai probleme:)
Cami esti ok? Inca chefuiti de nu mai treci pe aici?:) Am vazut la TV ce-i acolo la voi, zapada, frig, vant, accidente in lant, groaznic
Eu sunt suparata, azi n-am iesit din casa, da macar am apucat sa dorm putin cat a dormit si Sara.
Voi cred ca umblati de numa, cum a venit caldura... , ca nu sunteti prin zona.
impreuna spune:
Dragelor, cred ca suntem in "amorteala", sper sa revenim...
Va doresc o seara faina
mihaela amalia spune:
Mie pana acuma nu mia mers netul...
[Flavia din contra iesim cu toatele din "amorteala" ca incetul cu incetul vine caldurica ..sper sa nu ma bucur prea devreme si sa tina cat mai mult, adica pana prin decembrie, de Craciun
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...
Site Amalia