Mamici casnice (11)
Raspunsuri - Pagina 13
raalucutza spune:
bine ca dormitzi voi toate!m-am uitat la pozele si m-am bucurat ca suntetzi asa de frumoase!si ca aveti niste copii minunati!m-am amuzat copios de o poza a bebelusului lui FLAVIA cand suntetzi voi doua si aia mica rade si ea!e frumoasaaaaa foc!ANGE si MIHAELA-intre timp am aflat ca AMALIA e fetitza-sa va traiasca puisorii ca-s minunati!de-abia astept sa va pun si eu poze cu bebelul meu!azi fac 27 sapt!
RAALUCUTZA27+cuCELESTINA http://community.webshots.com./user/raalucutza
andora spune:
Noaptea prezenta si eu ca bufnitoaica
Vroiam sa va urez o zi buna maine daca nu mai intru... si sa va multumesc de incurajari. Am citit de aventuri cu dinti, cu nasuri, cu bebei cuminti la dentist si am vazut un Basesc si o limboasa scumpa foc cu mamica ei in contul comun (oar Mihaela are album public, dar pe celelalte nu le-am vazut ca nu nimeresc parola (am primit un PM dar nu merge cu parola aceea... nu zic care
Conferinte, kestii, trestii..... eu sunt pe dinafara si astept sa stau si eu la taclale.... uffff cand or veni si vremurile alea?
Symaco, Flavia multam de incurajari! Haha, macaroanele stau bine acolo, si asa o ajut la pansat pe socrella d'apai sa vad ca smulge uca vreuna Sa nu mai curga..... rugati-va pentru mine
Va pup ca mor de frig! Noapte buna si sa nu ma uitati daca nu mai dati de mine.. pup dulce!!!!!!!!!!!!!!!
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
andora spune:
quote:
Originally posted by raalucutza
azi fac 27 sapt!
RAALUCUTZA27+cuCELESTINA http://community.webshots.com./user/raalucutza
Multi anisori inainte Celestinei scumpe! Sa stea acolo cumintica si sa iasa cand trebuie, cand e gata sa dea piept cu jungla...
Symaco pupic!
Fetelor va sarut pe toate cu tot cu bebei!!!!! Somn usor si colegi zburdalnici !
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
ange spune:
Originally posted by raalucutza
ANGE multumesccccccccccccccccccc!hai ca intru si eu pe yahoo-ul nostru!mi frica de ce-mi pove tu!adica chiar ai ramas cu vergeturi dupa nastere?
---------------------------------------------------------------------
dar cu ce crezi ca ramai iubita?! cu o piele catifelata dupa un dus si un masaj cu aloe?!?!
Baga creme la greu.Da cu kg. pe burtica,sani,coapse.Eu nu am dat.Mi-am zis ca eu nu-s importanta ci ceea ce port in burtica e taree import...
Iote ca acum realizez ca sunt si eu cat de cat importanta si-mi pare rau ca in loc sa mananc seara la tv lada de portocale mai bine "mancam" un tub de crema pe seara ca acum tare bine dadea cand ma uitam in oglinda
Dar sa stii ca ma iubeste colegul si asa cu vergeturi.Nici o vergea nu a afectat iubirea noastra
Sarcina usoara si baga poze ca tare-mi plac cand va vad atat de tinerele si frumoase.
Flavia,daca ai timp maine cand deschizi cap. urmator poate aranjezi si tu catalogul ala ca-mi sta in gat
si nu uita sa pui si noua adresa cu albumele.Poate in felul asta le facem pofta si celorlalte mamici casnice care nu au avut timp sa puna poze(aviz Dana,)
maine vine coleguuuuu'
c.
impreuna spune:
Ei ei, iar pe pajina 2:)
Azi eu sunt cea mai harnica? Ma indoi
Vad ca aseara ati fost in forma, ca de obicei, iar eu m-am culcat odata cu gainile, tot ca de obicei:)
Las ca recuperez...
Cami hai pls deschide tu capitolul urmator, sau oricine altcineva, care aveti idei, sau daca nu, ziceti cum sa aranjez lista ca sunt in lipsa
Andreea sa ai o zi frumoasa azi, chiar daca nu apuci sa intri Si sa se vindece soacra cat mai repede, doamne ajuta:)
Ralucutza acu cand lumea vorbeste de epilare definitiva tu te gandesti la peruca mama?:)
Vergeturi eu sa sti ca n-am avut, cel putin pe burta ca numai acolo m-am cremuit
symaco hai pune si tu niste poze in albumul comun, si mai ales eu sunt curioasa sa iti vad burtica, poate mi se face pofta si mie de inca una:)
Alina n-a fost chiar ca in tinerete la , ca atunci n-aveam nici o grija, da acuma am tot sunat acas sa vedem daca se descurca socru singur cu Sara; asta-i viata:)
Miha iti sta plomba?:)
Dana n-ai zis cum a fost ieri mei mami:) Te-a scos fiica-ta la plimbare?:)
Eu n-am noutati, doar ca nu mai pot de somn
Flavia (sotie si mamica fericita)
symaco spune:
andreea,m-ai bagat in sperieti cu`` sa nu ma uitati`´!bai,ia sa-mi dai nr tau de telefon ca ii zic io vreo doua cu strigaturi la soacra,de se mai duce si pe acasa,sau pe la cumnatu/sora/frate si alte rubedenii!ca vaz ca incet,incet esti stoarsa de puteri!
ia uite unsi pt incurajare si poate reuseste consortul tau sa-si ia putzin liber sa mai vada si el de mamicutza?!
sa ridice mana cine nu are vergeturi!!!ca io unde m-am cremuit(pe burta)nu am,da pe picioare am destule!ralucutza,da nu e asa tragic cum se audeisi au si ele frumusetea lor!!si apoi dupa o nastere si asa nu o sa mai arati ca la 15 ani....dar altu rau sa nu fie!
danelutza,e si normal sa nu iesi cu isabela,ca doar nu o poti cara in brate...si adca o lasi pe jos imi imaginez ce balamuc ar iesi!.lasa ca sigur vin si zile frumoase si va scoateti voi parleala!
merg si eu sa pun poze la album!
Danelutza spune:
Buna dimineatza si de la mine , haidetzi ca mai am putzin si-mi trece, asta dupa ce am facut un pic de febra asta noapte.
Flavia multzumesc
Alexa mi se trage de la faptul ca aveam un cosuletz in nas, am vrut sa scap de el si... promit sa nu mai fac cum fac copiii, sa nu mai bag degetul in nas
Symaco zic prezent la vergeturi, si eu m-am cremuit dar cum aratam cam asha nu a folosit la nimic, dar promit sa le fac sa dispara la urmatorul... (sper ca va fi si ...), dar va anuntz, acum intram in post si... pauza.
Fetelor de cind ma chinui sa scriu, a iesit soarele , ura ma duc sa vad pozicile cu voi ca poate se incalzeste afara
O zi buna si ... calda de la mine, ca vad ca Miha absenteaza momentan
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
http://community.webshots.com/user/danielaaddario
diadaniela spune:
Flavia ,n-am mai fost ieri la mamam.Am fost in parc.
Corina,eu am vergeturi pe fund.Pr burta nu am.
Cami ,esti pe mine,gramada ,cu albumul ,nu?
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
alexa si mami spune:
'neata fetele!
andreea, ce vorbe's astea mama? vrei bataita? spune ca te rezolva fata. tu esti o puternica si-i vii de hac socroseniei. ne rugam sa nu mai curga ... ciiihhh. rezista, ca ma gindesc la tine mereu
ralucutza, burticuta cu mititica celestina. sa creasca mare si sanatoasa. da' ce s-a suparat asa colegu'? pt o pereche de ochelari?
hai ca plec, mai vb.pa pa
alexa & fam