Mamici casnice (11)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Dana uite-l . Uf, ma doare capul, urechile, dintzii, am capul infundat, daca nu-mi trece pina miine, ma duc la doctor, ca mi-e frica sa nu fie ceva s-o molipsesc pe Isabella.

Raalucutza tzi-o imprumut eu pe Isabella, se pricepe la peruci ca in curind imi cumpar si eu una, ca m-a lasa fara...
La intrebarea cu 1-8 martie, vreau si eu, sa arat ca tine , dar mai astept , poate la anu' ?!

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

http://community.webshots.com/user/danielaaddario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Danielutza sanatate maxima, ai grija de tine si mai ales de puiutza

Ralucutza nu stiu mama remediu pt descurcat peruci, n-am avut de a face cu asa ceva pana acum. Da tu ce faci cu peruca, dc nu-s prea indiscreta?:)

Cami ii mortal fii-tu, le scoate de numa, cred ca iti seamana leit:)

Dana pan' la urma ce ati facut azi, ati mai iesit sau stat acasa?

Eu nu stiu ce vreau de 1-8 martie, probabil o iesire romantica, flori, un parfum si ceva cadouri:)

Am iesit in seara asta cu al meu la , uh ce dor mi-a fost:)

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Salve fetelor!!!
Asa m-am gandit si eu ca ar cam trebui sa imi schimb dentistul, numai ca deacuma data viitoare, ca doar nu era sa ma duc acuma la altul si sa o iau de la capat cu banii.Deci am fost din nou la si mi-a pus alta plomba, fara bani!!!Acuma sa vad ma tine tot o zi???

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...

Site Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

buna seara, mamicute!
haideti la o conferinta, ca sunt in verva.
flavia, felicitari pt. cum a fost? ca-n tinerete?
daniela, de la ce se trage mama ?
miha, bine ca a fost moca de data asta.
ralucutza, bun subiect. noi chiar am discutat acum 2 zile de asta. cadoul meu o sa fie o zi sa ma fac frumoasa, nu ca n-as fii. o sa merg la epilat, la coafor (tuns, vopsit, aranjat) si la un masaj de relaxare.
hai ca m-ati facut curioasa. merg si eu sa va vad.
ramin in zona.

alexa & fam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

m-ati lamurit! oricum remarc promptitatea voastra de a raspunde!

flavia esti indiscreta dar pt ca esti colega mea de povestit iti spun:am citit si eu pe acest mare site o intrebare gen si nu am vrut sa mor proasta!poate candva voi avea si eu o peruca!

RAALUCUTZA26+cuCELESTINA http://community.webshots.com./user/raalucutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

flavia esti indiscreta dar pt ca esti colega mea de povestit iti spun:am citit si eu pe acest mare site o intrebare gen si nu am vrut sa mor proasta!poate candva voi avea si eu o peruca!

raluca ,am lesinat de ras! Esti de coma!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

mey fetele cu albume, v-am vazut. sunteti minunate, si nu zic asta ca va cunosc, e chiar adevarul.
cami, nu stiu de ce, da' erai altfel in gindul meu. deh, ma gindeam mama cu 2 copii...da' esti superba!
flavia, iti sta bine si cu paru' lung si cu el scurt.
amalia e leita mama ei. si mai zic unii (socrela): fetele seamana cu tatii si baietii cu mamele.

alexa & fam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

Ralucutza,am vazut pozele.Esti tanara si frumoasa.Fati album pe contul nostru comun.Nu stiu daca ne-ai urmarit dar Mihaela a deschis un cont nou la yahoo pt. noi si acolo fiecare avem album.Asteptam poze.
Mi-au placut bikineii tai mai vrem poze sexi ca esti frumoasa si placuta la vedere

somn usor.

c.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

Dana,hai sa le facem si noi la fete vre-o 2 poze cu burtile si vergeturile noastre

vise placute.

c.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

DIADANIELA ma bucur ca te binedispun!macar atat sa pot face si eu!ca de cand mi-am achizitionat niste ochelari superbi de soare-de 8 martie evident-costand 100 de euro,iubitul meu sot nu mai vb cu mine!si nu reusesc nicicum sa-i intru sub piele!mai astept!

ANGE multumesccccccccccccccccccc!hai ca intru si eu pe yahoo-ul nostru!mi frica de ce-mi pove tu!adica chiar ai ramas cu vergeturi dupa nastere?

RAALUCUTZA26+cuCELESTINA http://community.webshots.com./user/raalucutza

Mergi la inceput