Mamici de mai-iunie 2006 (38)
Raspunsuri - Pagina 11
ama_kaly spune:
LYLY
merci!O sa sun,dar cum adica nu la centru de pe Grivitei?Mai au si in alta parte ecograf 4D?Ca eu stiam ca au numai acolo..sau poate confund..oricum mercic mult,sper sa ajung pana pe 1 in Bucuresti, daca nu evident ca sun si aman,nu te fac de kko dupa ce ai intervenit!Si felicitari pentru bebe grasunel,la cererea lui l-am trecut pe listuta!
Foarte interesanta discutia despre decalotare..si pe mine ma intereseaza ca tot baiat am!
io
30+ cu
Seby
Poze mami si bebe
Poze noi burtica si hainute Seby Bebe
DianaR spune:
Ioana, noi cam avem pareri la fel... In afara de chestia cu No spa-ul la contractii care vad ca se da pe aici ca bomboanele... In fine, alta discutie...
Diana , Vladut
(16.05.2004) & samburelul (26+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas
inaioana spune:
Neeee...nu m-ai prins nici cu No-spa-ul. Si sunt de acord ca se da ca bombonelele!
Trebuia sa ma vezi cum recomandam Magneziu la greu! Nu mai stiu cui i se recomandase No-Spa pentru valori mari ale IR-urilor in saptamana 21! Eeeeei? Cat de ciudat e asta?
Asa ca, eu nu sunt pentru No-Spa, mai ales ca in general nu e cazul. Evident..daca trebuie...medicul cu pacienta hotarasc...totusi trebuie stiut ca se recomanda in sarcina cu evaluare risc-beneficii. (parca scrie si pe prospect, nu?)
Ioana
28 saptamani cu Serghei
si
Katja (30 martie 2004)
pozici
Burtocika spune:
Hai ca apuc sa mai intru si eu sa va scriu! Mai rarut da' mai dragut! am reusit sa-mi pun net acasa si merge mult mai repede ca la servici, asa ca scriu de-acasa, ca tot sunt singurica (sotul e pe drumuri vreo luna).
Am fost la control la un alt doctor, recomandat de o colega, la Municipal (ca eu aveam boala pe Municipal). In principiu suntem OK, nici nu m-am umflat, nici n-avem alte probleme, decit un pic de circei (pt care mi-a dat Magneziu efervescent, care are un gust oribil de chimicale, de ce-o trebui sa puna si E-uri in ele nu stiu).
Deci deocamdata ma vad 2 doctori, si nu renunt la dr. Turculet de la Filantropia pina nu discut despre cum voi naste cu dr. de la Municipal (dr. Badiu, despre care am auzit numai lucruri bune). Tipul pare foarte competent, si a avut rabdare cu mine, desi il asteptau o gramada de paciente la usa, si oricum mi s-a parut ca ma analizeaza mult mai amanuntit decit dr. mea (care in 27 saptamini nu m-a urcat o data pe masa sa-mi vada "interiorul").
In rest, de la 1 martie sper sa intru in concediu, si bb sa nu vrea saiasa mai devreme.
Va pup,
Boghi
http://community.webshots.com/user/bogdanai
july_g spune:
Hello, fetelor! Mii de scuze ca nu am mai scris nimic despre mine in ultima vreme. Nu vreau sa ma justific si nici nu vreau sa treceti prin ce am trecut eu. Iertati-ma, dar la un moment dat, nu am mai avut ce sa spun. Stiu ca pe multe dintre voi o sa va intristez acum, dar prefer sa nu va mint. V-am citit si ma bucur pentru fiecare dintre voi.
Despre mine, noutati nu va pot da. Suntem in acelasi stadiu ca si pana acum.Probabil ca vom renunta la ideea de bebe pentru moment. Nu pentru ca nu ne dorim ci pentru ca au intervenit alte prioritati. Va rog, nu ma certati.
Sa va ajute Dumnezeu si sa va dea nasteri usoare!
Va pup pe toate si sa va mearga bine
Multumesc celor care si-au amintit de mine si sunt cu sufletul alaturi de voi!
Amonar spune:
Ioana
Reumatismul este o boala foarte agresiva, dureroasa si ireversibila. Adica la genul articulatii, oase care se deformeaza pana aproape de paralizie. Sant intr-adevar "x" sute de forme de reumatism. Nu stiu daca mersul descult pe pietre reci provoaca direct reumatismul dar ce stiu este ca reumatismul nu tine cont de varsta si se trateaza printre altele cu caldura (bai, bauturi, mediu)plus medicamente. De fapt cuvantul tratat este gresit pt ca reumatismul nu se trateaza eventual se plafoneaza dar ramane in corp.
Eu sant de acord cu calirea organismului dar totusi vreau sa previn prin a ma ferii de "rece" la picioare si articulatii. Asta e parerea mea....oricum nu as rezista cu piciorele goale pe gresie. Si in Olanda 1 din 10 persoane are reumatism. Nu stiu care este cauza...dar lipsa de climat cald cred eu ca este o cauza.
(poze mami,tati si bb)
(evolutia bb)
CamiM spune:
Buna seara burtici si 

la toti!!
Dupa un weekend prelungit mai intru si eu sa vedem ce ati mai scris si ca de obicei ati fost taaare harnice ca citesc din urma de vreo ora si ceva si abia am terminat.
Super interesanta discutia cu decalotarea la baietei si chiar daca acum avem fetita e bine de stiut pe viitor .. cine stie de unde sare baietelul!!
Subscriu si eu la ce scrie Amonar despre reumatism si mai adaug ca poate fi cauzat si de eventuale infectii netratate sau mai bine zis prost tratate.. oricum este o boala oribila ( mama mea sufera de ea si nu doresc nimanui sa treaca prin asa ceva..)asa ca mai bine ceva preventie cu riscul de a parea ca dam dintr-o extrema in cealalta!!
Cami 28+
"eco bebe"
CamiM spune:
AAAaaaa si pana nu uit semnez si eu condica
cu + 15 kg la 29 saptamani...cred ca detin recordul, nu ?!?
![]()

Cami 28+
"eco bebe"
inaioana spune:
July,
Nu te judeca nimeni ca renunti la ideea de bebe acum. Poate ca e mai bine sa te aduni si sa-ti vezi de ale tale o vreme. Eu am pierdut in urma cu multi ani o sarcina (in urma unui soc) si dupa ce m-am chinuit o vreme sa raman insarcinata fara succes, am ales sa iau anticonceptionale. Si am luat vreo 3 ani, dupa care m-am gandit sa le intrerup asa de kiki ca sa fac o pauza. Eram sigura ca nu as mai ramane fara tratamente si ...peste 9 luni a aparut Katja.Nici nu-mi trecuse prin cap posibilitatea asta, chit ca in principiu imi doream mult copii. De asemenea dupa ce am nascut-o pe Katja mi-am dorit sa aiba frati de varsta apropiata, dar nu m-am stresat deloc pe tema asta si am ramas insarcinata la 16 luni dupa aceea. Cred ca bebe vine cand vrea el si e important sa fi pregatita si fizic dar mai ales psihic. Si mai ales relaxata. Asa ca...te asteptam cu vesti despre tine si viata ta si eventual si despre bebe cand va fi cazul!
Ramona, cred ca vorbesti de artroza. Din cate stiu genetica are mult de spus in aceasta privintza, dar si clima...nu stiu prea mult despre subiect.Cred ca "recele" declanseaza crize de genul asta dar boala trebuie sa fie preexistenta. De exemplu asa cum atunci cand bei rece si apoi racesti in gat, de fapt nu e de la ece in sine ci recele a decansat o infectie care era pe acolo prost tratata in trecut sau netratata. Zic si eu...
Ioana
28 saptamani cu Serghei
si
Katja (30 martie 2004)
pozici
raalucutza spune:

PAPADIE tocmai am recitit scrisoarea saptamanii
si m-am amuzat teribil!de-abia astept sa povestesc si eu cu atat avant despre bebelina mea!

RAALUCUTZA
26+cu
CELESTINA http://community.webshots.com./user/raalucutza