The best of aug-sept-oct 2004 (106)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Hmmm, o luam de la capat cu mucii, toata noaptea a fost infundata. Se vede treaba ca am dezbracat-o prea brusc de cojoace .
Aniela cum sunteti voi?

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

'Neata si de la noi!

Mamamila(Madalina)LA MULTI ANI!!!!!

Andreea am ras de m-am prapadit cum ai reusit tu(maaaare realizare) sa studiezi inciziile pe unde ies tuburile de dran fara sa lesini!Esti beton! gogosica infuriata!

Anamari felicitari pentru maselutele noi ale Liei si pentru cuvintele noi!Deja vad ca incepe sa-si dea drumul la povesti domnisorica ta scumpa!....acusi intri sa ne zici ca te dor urechile!

Cris, Ania cum sunt gagicutele mici?Multa sanatate si sa treaca mucii!Si noi suntem in aceeasi situatie: bazuc mucos, care fornaie de cand s-a trezit.....dupa ce trimit mesajul asta ma duc sa-l aspir....de-ar sti ce-l asteapta n-ar sta tocmai linistit....!

Ionela am citit si eu povestea voastra ieri(am uitat sa zic)!Sa va dea Dumnezeu multa sanatate si intelegere la toti 3!

Danielaasteptam pozele cu noua coafura a domnisoarei tale!

Timea tinem pumnii!

Eu sunt bine( multi fetelor care au intrebat), burtica e cuminte, nu ma mai doare, nu prea mai am greturi, ma dor doar sanii(ceea ce ma bucura ca sper sa am laptic si la bb mic) si as manca numai cruditati(de carne nici sa nu aud)!

Ma duc sa-mi aspir bazucu....ca ma enerveaza cum fornaie!

Pupici!

Ioana(10+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

LA MULTI ANI MADALINA!

si poate mai treci pe la noi!

sanatate la toti fornaitorii mici!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69639&whichpage=1" target="_blank">Va asteptam la Bazar pt Alex!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Are un an, are diabet, si are nevoie de noi!!!

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina & Vladwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">cel mai iubit dintre pamanteni are ... un an si 5 luni !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zfcristina spune:

MAMALINA LA MULTI ANI SI SANATATE CA-I MAI BUNA DECAT TOATE!!!

PUFY Am dat o raita pe la pagina lui Alesio ,am vazut toate pozicile frumoase si am citit povestea lui bazucu
Inca un pentru bebe din burtik , dar n-am gasit pozele cu tine
Tre' sa fug.

copiii mei iubiti

Cristina , mamica de Craciunita Cristina Adriana (25.12.2001) si piticut Mihai Stefan (17.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Salutare

Ce faceti dragelor?

Io aveam multe sa va zic insa intre timp mi-a venit bona ... racita....nu putea sa ma anunte si sa nu vina? NU-s paranoica cu virusii dar nici chiar asa...adica nu ma opun sa faca anticorpi dar nici chiar asa de la oricine

Asa ca va doresc o zi buna, incerc sa ma calmez si promit sa revin.

Pup!

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristia spune:

Neata!
La Multi Ani Madalina! Multa sanatate!
Merci Herra ptr raspuns!Ieri am trimis mesajul neterminat fara sa vreau; as mai fi avut de adaugat ca ma incercat si eu sa-i dau o salata similara, ce-i drept data pe razatoare nu la blender, dar reactia lu' andreiu a fost f negativa; a suierat cu limba scoasa 2 minute!
Pufy :pupa bazucu si mangaie burtik cu bb mic!
Mina: iti inteleg supararea; probabil ca bonei nu i-a trecut pur si simplu prin cap ca daca-i racita ar fi bine sa nu se prezante la datorie.Iart-o acuma, si stabileste reguli ptr viitor (si recomanda-i ceva medicamente naturiste de luat imediat ce simte ca o ia raceala)
Andora: esti o viteaza (acu' ma refer in special la capitolul soacra).In alta ordine de idei ma bucur sa aflu ca mai sutn copii mancatori de masline.Andrei e dispe dupa ele!Si de o saptamana l-am convins sa si dea samburele afara!
Timea: inca o data nastere usoara!

Cristiana mami de Andrei (29 Sept 2004) poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

LA MULTI ANI, Madalina!

Timea nastere usoara!

Sanatate piticilor bolnaviori si multi ca sa le treaca...

Spalatu' pe dinti... in fiecare seara, la baie... daca sunt acasa, ca daca-i face baie ma'sa mare nu o sapala pe dinti ca nu sta decat la mine...

Eu n-am mai avut chef de scris nimic... de sambata dimineata, de cand am vazut subiectul cu Andreea ... Parca nu mai aveam nimic de spus...

Ce sa va zic despre noi? ca ma scoate din minti gaza mea... nu mai vrea sa manance ... e in greva... si daca mananca ceva... jumate vomita... Si la cat de "grasa" e... Asta este... Poate ii trece nebuneala... Imi venea la un mom. dat sa o iau cu tot cu scaunu' de masa sa o bag in cada si sa pun dusu' pe ea

Ultima boacana a Elenei... aseara ii pregateam toate cel pt. baie... tac'su in sufragerie la calculator... lumina stinsa la bucatarie (nu intra... de obicei... cand e stinsa lumina). Copilu' se plictisea si s-a dus la bucatatrie, s-a suit pe scaun, a luat 2 oua de pe masa... greseala mea ca le-am uitat acolo, s-a dus in sufragerie, unde, ne fiind bagata in seama, tac'su cu spatele la ea, a dat cu ouale de pamant si le-a intins pe covor ... o fericire... Noroc ca a strans tac'su, ca la cati nervi aveam ca n-a mancat aproape nimic toata ziua... dadeam cu ea de pamant...

Cam asa ne-am distrat... ieri... nu mai vreau inca o zi la fel ca ma duc la nebuni...

www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Eliana nasol ca nu papa gaza ta....cat despre boacana de ieri....!(dc eram in locul tau nu cred ca mai radeam asa)

Cristia !Ce mai face Andrushca?

Mina pai eu zic sa-i tii un pic de morala la bona sa priceapa ca virusii se mai si transmit....mai ales la copii!

Herra cum mai e Vladut?Cum merge trat?

Zfcristina cand deschizi pagina lui Alesio in stanga e si rubrica Poze Pufymic. Acolo sunt pozele cu Alesio in burtica{le-am pus din nou)!

Pupici!

Ioana(10+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Pupici fetelor.

Multumim de gandurile bune.

Fiu-meu e mai bine. Ieri n-a mai avut febra dar a avut muci (cu ocazia asta a invatat si sa si-i sufle singurel); azi nici febra, nici muci. Decat tuse. I se rupe... Semn bun?!

Azi-noapte a tot miorlait in somn si eu am dormit asa prost...

Cat priveste spalatul pe dinti, noua pediatrul ne-a recomandat periuta de dinti, dar fara pasta. Am cerut explicatii dentistului si el a zis la fel. Pasta dupa 2 ani, cand stiu sa scuipe. Si atunci fara fluor mult, adica speciala pt copii. Am vazut ca intr-adevar scrie pe tub de la ce varsta trebuie folosita pasta respectiva si mai putin de 2 ani n-am vazut...

E cam chin cu periuta, dar daca o vede stie ce trebuie facut cu ea... macar atat...

Sa nu uit: LA MULTI ANI, Madalina!

Pupicei la toate si la toti!

Mami si Miron Radu (06 oct. 2004)

Pozele noastre

Frantzujii

Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Multa multa sanatate puiilor bolnaviori!Sa va treaca repede mucisorii!!!

elyanne, vai de mine...se urca singura pe scaun?Bine ca nu-i Stefan prin preajma sa-l invete..haha..asta mi-ar mai lipsi!Am ras de patania voastra sa nu ma injuri da nu m-am putut abtine!

ioana, bine ca ai mai scapat de greturi!Si lasa ca cruditatile sunt tareee sanatoase!O sa iasa un pui voinic si rosu in obrajori!

Eu noutati nu am...tot acelas copil CUMINTE pana la Cel de sus si inapoi...azi nu a vrut sa iesim afara ca era tare ocupat cu o masina...ca daca de dimineatza am zis clar ca nu iesim, pe la amiaza sa mai deschis si vremea...dar nu am avut cu cine...nu a vrut pur si simplu...nu nu si iara nu...de regula zice 3 de nu unu dupa altul ca o melodie...asa ca l-am lasat sa se joace cu masina aia si mi-am vazut de treaba....
Azi la masa de pranz am cunoscut si strutzul, Stefan imi arata gaina adica 'ghina' eu i-am zis ca e defapt strutz, ca e mai mare...no si ma lamurit el cum ca tutzu e mai mare...haha...e atat de haios cul il zice pe tz

Cu spalatul pe dinti...ei bine...rusine sa imi fie inca nu pot zice ca ne spalam...ca nu vrea sa stea sa-l spal eu, nu stie inca sa scuipe din guritza asa ca deocamdata ne jucam cu periuta

Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos
poze
Haideti sa-l ajutam pe Alex, haideti la bazar!!

Mergi la inceput