Constanta la apel! (67)
Raspunsuri - Pagina 14
nastasie spune:
buna dimineata.semnez condica.
roxa, e dulce foc patrick, mai ales ochii.oricum pare sa fie mai mare decat varsta lui.e mai bine dezvoltat si mai inalt.asa imi pare mie.
noi am avut show cu razvan care nu a vrut sa doarma de pe la 2 pana la 4 si acum e cu fundul in sus.asa ca revin.
albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004
roxanaz spune:
neatza neatza
Sanzi imi pare bine ca te-ai linistit cu greutatea....asa si trebuie. important e sa manance bine si sa bea ca lumea....ca precis e sanatos tun. lui Patrick ii place la nebunie locomotiva, o surubareste non stop. e mare....are cam 90 de cm si 12,5 kg...cat o butelie alergatoare cum ii e lui Radu la munca?
Adriana imi pare rau ca Razvan a facut fitze...se mai intampla! o sa recupereze azi cu somnul, o sa vezi!
fug la treaba....o zi superba tuturor!
jone spune:
si noi semnam.
azi suntem fete de casa.
citesc pe diagonala ce am pierdut pana acum.
succes sanzi si pupici lu david.cred ca la semnatura tre sa schimbi sa pui avionul la david.
alex are nasu julit aum e spre vindecare, zglobie ca un cintezoi are pretentii de domnisoara ptr ca vrea sa pape singurica.
in continuare se hraneste de pe jos.asha ca am scapat de o grija.chiar ma gandesc sa ii pun pe jos sa pape
mai nou se aseaza ca pe scaun pe orice obiect care e mai cubic.se apleca cu capu pana jos si ridica poponeata sus, apoi se uita printre picioruse sa vada daca e acolo obiectul pe post de scaunel si apoi se lasa cu fundu in jos si ....bineinteles ca nimereste pe langa
dar ea se distreaza.
are un rateu din 3 incercari.
se urca singurica in pat (tot asha isi pune ceva langa pat ca sa poata urca) sis e da singurica jos.
in clipa asta:trage de clanta de la usa ca sa deschida usa....deci...progresam.
va pupik
jo si alexandra
"soarele va rasari si maine!"
lulu77 spune:
'Neata!
Ma gandesc ca ar fi cazul si frumos din partea mea sa ma prezint.
Eu- o constanteanca si o tauroaica convinsa , desii am locuit 4 ani in Bucuresti ,am revenit in orasul meu de suflet cu tot cu sot ,care este bucurestean get -beget ,nascut ,crescut in Bucuresti.
29 ani (pe 1 mai), lucrez intr-o firma in cadrul Dep. Resurse Umane , studenta la a doua facultate , si cu o afacere.(un salon de remodelare si infrumusetare).Si fara prietene adevarate ....sunt convinsa ca le voi gasii aici ,voi veti fii prietenele mele.
Si acum lucram intens sa ne inmultim familia...,speram sa se intample mai repede ,tot lucram de vreo 2 ani .
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
roxanaz spune:
hahahaha Lulu super prezentare....se vede ca esti tare constiincioasa! in primul rand muuult succes la largirea familiei! in al doilea bafta multa la facultate.
si in al treilea...salon de infrumusetare?? hmmm suna bine! vreau si o prezentare pe PM!
Jone creste Alexandra...pe zi ce trece. de acum inainte tot cu din astea o sa te uimeasca.
jone spune:
lulu welcome!
si eu tauroaica
Alex...acum a adormit jos!cu capul pe totosul care e un iepuras.
se apropie 8 martie!si nimeni nu zice nimik.daca zic eu prima....e naspa ca nu ma pot ocupa sa caut un local.
dar stiu ce ne trebuie:
papica buna
fum putin aproape de loc
muzica in surdina...ca sa ne auzim
deci....cine preia?se baga cineva?
doritori sunt:(lista)
1.eu
2.cristina (angelique)
3.adriana?tu?
........
pupici.
jo si alexandra
"soarele va rasari si maine!"
lulu77 spune:
Ma alatur si eu ....se pare ca vom sarbatori cu fetele d ela birou pe 7 Martie ,iar fetele mele de la salon sarbatoresc la sfarsit de spatamana ,asa a daca ma primiti sunt alaturi de voi pe 8 Martie.
Ce locatie preferati ?
Poate ne punem in miscare "pilele" si facem rost de o rezervare.
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
nastasie spune:
lulu, bine ai venit.si eu vreau o prezentare a salonului.pentru ca vreau sa ma fac suvite blonde.vreau multe, subtiri, dese.am fost acum cativa ani si mi-a placut.as incerca din nou dar numai daca ies asa subtiri si dese..mult succes la largirea familiei.mai este si angelique la capitolul asta.va tinem pumnii.
si eu cam 90% nu am program de 8 martie.asa ca in principiu sunt si eu pe lista.
albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004
irina81 spune:
Buna fetelor!
Noi am implinit ieri 6 lunisi suntem tare fericiti.Papam san,fructe,supa si iaurt si suntem grasani si lungani-9kg,72cm.
Sper sa fac intr-un fel sa reusesc sa vin si eu la intalnire de 8 martie.Sa vad cu cine las puiul mic.
Lulu,bine-ai venit!
Irina si Matei-Cristian (1.sept.2005)
Poze
Madamsadamy spune:
Scuzati-ma va rog, dar am vrut sa terminam mai repede capitolul asta. Nu sincer nu mi-a mers netul si am fost si la un transfer de la Astral la o alta firma care sau c-am jucat putin cu netul si cu nervii mei, dar pana la urma totul este ok.Acum am o viteza mult mai mare DC++ si multe altele pe care inca nu le stiu prea bine.
LU_LU, bine ai venit printre noi; poti sa ne dai mai multe informatii despre serviciile de la firma ta, sigur sant multe fete interesate.
TANIAAAAAA...., ai ramas la munte? Nu mai dai nici un semn? Trebuie sa venim pe post de salvamontisti?
Madamsadamy&Andreea(29.06.2000) si Andrei(23.03.2002)
http://community.webshots.com/user/Madamsadamy