Constanta la apel! (67)
Raspunsuri - Pagina 13
nastasie spune:
si eu va doresc un 1 martie minunat si o primavara frumoasa.pupici tuturor.
albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004
Leditia spune:
Un www.superfelicitari.ro/images/felicitari/martie/unmartisor.jpg" target="_blank">martisor pt toate constantzencele!
POZE
Cornelia spune:
O primavara minunata!
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
Oana spune:
Va doresc si eu o primavara calda si frumoasa la toate si pupici la pitici!
Oana si Paul (3 iulie 2002)
poze
Ticker_Paul
lulu77 spune:
O PRIMAVARA FRUMOASA ,CALDA ,PLINA DE FERICIRE ,IMPLINIRI SI SANATATE !
Sper ca ma primiti si pe mine in familia voastra de Constantence!
Pupici la toate.
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
Ontica Camelia spune:
Bine ai venit Lulu77.
poze cu noi
Camelia & Alexandra Elena (27 feb 2004)
Alexandra -Elena
sinzi_ana spune:
O primavara superba si voua!!!
Aici e cald (sunt 52 de grade F - nu stiu cate C dar caldutz ) si ne incumetam sa iesim in parc!!!
Mai ales ca acum suntem singurei, tati e deja in florida la caldura
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi, Radusi David
David
roxanaz spune:
hehehe asa deci Sanzilescu ati adus caldura cu voi la chicago! brava voua! te-ai mai linistit cu greutatea lui David? mai stati pana la sfarsitul lunii aci?
Lulu bine ai venit printre noi! spune-ne mai multe despre tine!
edit ca am pus niste poze noi: http://community.webshots.com/photo/547419394/2166169890074012509vCDsLH enjoy!
sinzi_ana spune:
Happy martisor!!!!! O primavara dulce la toti!!!
Radu e deja in florida, a si inceput treaba!!!
Noi mai stam o sapt cel mult..pana gaseste el o casa convenabila...
Nu stiu daca am adus caldura ca noi cand am plecat in Ro era inca frig...hihi..ca ma ofticam ca am citit ca v-ati plimbat cu totii in parc pe vreme frumoasa...si v-ati intalnit si io nu am mai vazut pitacii toti la un loc!!! hihi...
Ce mare s-a facut PAtrick!!!! hihi...ii sta bine pe locomotiva!!! E tare serios...el mai rade uneori??? Cat mai masoara/cantareste? Cred ca e mare pt varsta lui, nu?
Io m-am mai linistit cu greutatea...(desi il cantaresc zilnic)..i-am luat borcanele de la gerber cu care era obisnuit si acasa (cand era mic bineinteles) pe care le combin cu mancarea de aici...ma gandesc sa poate schimbarea asta l-a dat peste cap...si se pare ca ii merge mai bine...Ideea este ca s-a si inaltat tare mult (cred ca din cauza zborului cu avionul hahahahaha!!!!!!!)
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi, Radusi David
David