Clipe din trairile sufletelor noastre...(3)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zepellina spune:

quote:
Originally posted by rilbuc1

Z, pun pariu ca va impacati pana la Paste?

http://community.webshots.com/user/rilbuc

da!!! un pariu castigat e intotdeauna binevenit. Pe ce?
scot gasca la o bere

Acum m-am inmuiat iarasi, a iesit ieri cu fetita, apoi l-am lasat cu ea si am plecat cu fetele la petrecere (a dormit acasa, pt ca era tarziu). Nu prea a fost bine pt ca s-a simtit acasa iar ideea e sa ii fie dor mai mult. Cred ca nu mai repet.

zepellina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rilbuc1 spune:

Si eu am mai dormit pe "acasa". Mai bine nu dormeam acolo. A fost aiurea. Acum nu as mai face asta. Si mi-a trecut si dorul de acea casa.

Z., vezi ca facem rezervari la Busteni in curand. Sa ne anunti daca vii. Probabil tot pe la Paste va fi daca vom cadea de acord cu totii. Sa vezi cata bere o sa dai atunci. Hâc...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by rilbuc1

Si eu am mai dormit pe "acasa". Mai bine nu dormeam acolo. A fost aiurea. Acum nu as mai face asta. Si mi-a trecut si dorul de acea casa.

De ce??? Ce s-a intamplat, cum ti-a trecut dorul de acea casa?
Se poate ca totul sa fie in mintea mea, si sa ii treaca si lui dorul. Parca nu as vrea asta.

Daca pot, vin, cu berea la Busteni.

zepellina

Mergi la inceput

Uite, la noi conflictul era mocnit de vreo 3 ani. Anul trecut a explodat iar de atunci legatura dintre noi a intrat in cadere libera. Ajunseseram amandoi sa avem dureri de cap, eram tot timpul bosumflati, rareori mai ziceam si noi ca suntem bine. In ultimul timp nu mai imi venea sa ma uit la ea.

Acum, mi-au trecut durerile de cap, nu mai sunt suparat si ne-am dat seama amandoi ca e bine asa cum suntem acum. Si e normal sa-mi treaca dorul de casa aia. E instinctul de conservare, nu? Si mai e si altceva, sentimentul de libertate de care zicea Kuki mai demult. E adevarat. Nu ca isi face de cap ci ca nu mai da raportul de ce a venit acasa la 3 dimineatza, de exemplu. Daca ii va placea libertatea asta va fi dificil sa-l mai aduci.

Exista o mare diferenta intre voi si noi. La voi exista iubire, la noi s-a dus ... Sper sa nu dam in extrema celalalta.

Eu zic ca ar fi bine sa evitati sa va mai vedeti. Cand nu poti sa stai cu fetita, cheama pe altcineva.
Si sa-l primesti inapoi doar cand iti va cadea in genunchi si isi va cere iertare. Atunci poti fi sigura ca isi doreste si el sa se schimbe in bine. Altfel nu merita sa-ti consumi nervii. Pana atunci aranjeaza-te, machiaza-te, fa-te (mai) frumoasa, asa sa moara de ciuda.

Mergi la inceput

Si la noi a mocnit conflictul in jur de 2 ani cred. Eu am fost mai superficiala cred, nu mi-am dat seama de adevarata profunzime, treceam mai usor. La el este ca o depresie, nu se distreaza pana la 3 dimineata, sta "sa bea", sa fuga de mine cred. Nu sunt exagerata cu reprosurile dar nu era normal asa. Ne place libertatea la amandoi, independenta. Nu i-am interzis nimic, i-am facut bagajele cand a vrut sa plece singur.
Eu nu am stat aproape deloc bosumflata, nu ma suparam cu adevarat pe el, eram chiar vesela de multe ori.

Ramane sa vedem daca mai e iubire, cata, si daca putem trece.
Sunt absolut convinsa ca nu ii era indiferent daca veneam eu la 3 dimineata. Mergem inainte.

zepellina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cati 73 spune:

Uitati care e treaba! Daca e sa mearga o relatie, merge pur si simplu, fara sa faci nimic in acest sens.Orice ai face sa-ti pastrezi partenerul,pana la urma se intoarce impotriva ta.
Ieri am fost suparata din cauza unui EL. Si acum imi pare rau ca mi-am irosit ziua asteptand sa ma sune!In loc sa ma distrez cu colegele de serviciu, sa ies undeva...Ehhh, a fost ultima data cand mi-am permis sa fiu suparata...fara motiv. Si nu m-a sunat din vina lui, nu din a mea. Nu sunt eu vinovata ca n-am fost pe aceeasi lungime de unda la...intalnire.Asta e, probabil barbatii sunt programati genetic sa se gandeasca in primul rand la sex.Si daca sunt refuzati, uite, nu mai suna!Si ce? Pierderea lor!O sa ma fac si mai a dracu' de acum.
Asa ca , Zepellina, nu se merita sa suferi si sa speri ca...Si, nu vreau sa fiu rea, dar eu nu cred ca e vorba de iubire intre voi!
Tu stii mai bine...Nu are rost sa te amagesti.
Si tu, Rilbuc, nu o mai incuraja sa spere! Ce-i chestia asta cu pariul?
Totusi, sunt destui barbati singuri.
Kuki, trebuie sa facem o lista a celor din Galati.
Sa ne organizam putin.Daca sunt singuri, nu inseamna ca merita atentia noastra, dar, cine stie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cati 73 spune:

Brenda, f frumos ca te-ai gandit la mama ta.Spre deosebire de mine,care am fost "ocupata" toata ziua!Uneori, mi-e ciuda pe propriile ganduri!
Si o sa ma gandesc la tine sambata, sa-i iasa bine petrecerea Dianei (asa o cheama si pe nepotica mea!).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Zepellina, eu stiu foarte bine cat e de greu sa te rupi de trecut. Caci orice relatie, ba chiar si orice sentiment nutrit pentru cineva, are o inertie mai mare sau mai mica.
Dar se stinge si asta, crede-ma.
Sa speri ca se va intoarce, pentru a nu stiu cata oara si ca veti reface o legatura care tu insati spui ca scartaie de vreo 2 ani....sincer, eu cred ca te afli in situatia de a resuscita un cadavru.
S-ar putea sa mai aibe cateva zvacniri, dar mai mult, eu una nu cred.
Nici nu-ti dai seama cat te tine in loc speranta asta si dorinta de a se intoarce.
Si Rilbuc are mare dreptate. Totusi trebuie sa acceptam ca suntem diferiti, noi si ei. Noi visam iubiri romantice, visam ca intr-o buna zi EL se va intoarce plin de remuscari si pareri de rau si vom trai o noua dragoste ca-n povesti, fericiti pana la adanci batraneti impreuna.
Aiurea ! Ei sunt mult mai pragmatici, lor le trec sentimentele astea siropoase de cand ies pe usa.
Eu inca mai plangeam si mai suspinam si inca mai dormeam imbracata cu tricoul lui, pe care, radeti cat vreti, dar nici nu-l spalasem ca sa pastreze mirosul lui, iar el era deja mutat cu urmatoarea lui iubire.
Asa ca...lasa romantismele si trezeste-te !

Si fa ce te-a invatat Rilbuc. Fa-te (mai) frumoasa si incearca sa te bucuri de tot ce poti. Vine primavara, sa vezi cum renasti usor, usor ca natura la viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Cati, ce inventar zici sa facem?
Iar cred ca sunt cu un pas inaintea ta.
Intre timp eu m-am saturat si de vanatoare de barbati.
Sa ma mai vaneze si ei pe mine, sa ma caute, sa ma roage, sa ma viseze...la urma urmei nu sunt chiar un trofeu de lepadat, nu?
Sa faca coada cei care vor sa-mi care sacosele cu cartofi din piata si sa-mi faca pana la masina. Eeeeiii....

V-a placut cum m-am dat mare, nu?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cati 73
Si tu, Rilbuc, nu o mai incuraja sa spere! Ce-i chestia asta cu pariul?

Mai Cati, Zepellina stie ea de ce a zis ca si el o iubeste. Treaba ei. Stresul l-a facut sa se poarte asa cum se poarta acum. De ce sa nu spere ca peste un timp ii va veni si lui mintea la cap? Mai ales daca nu a aparut alta. E f. bine ca a plecat, insa asta nu inseamna ca au incheiat socotelile definitiv. Poate e doar o rascruce in casnicia lor. Singur va analiza, se va gandi si POATE va realiza ca e bine sa ramana langa sotia si fetita lui. Dar schimbat.

Mergi la inceput