Clipe din trairile sufletelor noastre...(3)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rilbuc1 spune:

quote:
Originally posted by Alyssa

Rilbuc, eu cred ca te invidiaza toti barbatii de pe forum :)

Alyssa, nu as fi vrut sa ajung asa. Preferam una si buna. Dar asta e viatza, the show must go on.

http://community.webshots.com/user/rilbuc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cati 73 spune:

LA MULTI ANI!
Nu vreau sa va stric cheful, dar eu astazi trebuie sa merg la o inmormantare cu familia mea...
In rest, ce sa spun, ieri chiar m-am gandit la faza cu muntele. Am crezut ca vreti sa mergem fara copii.Pe de o parte, ma incanta ideea, pe de alta, ma gandeam ca n-am stat niciodata 2 zile fara pui.
Oricum ar fi, m-am hotarat. O sa stau in camera cu KUKI. Cu ea o sa si vin, probabil.Nu stiu daca ati vazut-o, dar e f. , f. frumoasa!Si descurcareata cum e, o sa faca rost de instructor, dupa care se va ocupa de copilul meu (ii este dor de un copil mic!).Logic ar fi sa-mi ramana mie ...instructorul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxane spune:

La multi ani! dragi mamici
Sa aveti parte de o primavara frumoasa si sa va gasiti linistea si fericirea dorita; sa va bucurati de minunile de langa voi.

Brenda..La multi ani! pentru Diana, sa fie sanatoasa si viata ei sa fie fara nici un nor

Alyysa...esti o fericita cu asa capritze langa tine...sa-ti traiasca!

Pupici la mamici, copii si...tatici
(galinarodica...parerea mea e ca eu sunt cea mai "tanara" de pe-aici)

Roxane

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zepellina spune:

LA MULTI ANI PENTRU TOATE FEMEILE

SA AVETI APRTE NUMAI DE BUCURII

multumesc pt incurajari, am citit dar am picat intr-o stare necunoscuta mie, de tristete, din care logic, stiu ca trebuie sa ies , sa ma bucur, dar acum imi e mai greu.
Acum, cu excursia asta, o sa imi revin de tot

zepellina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Buna dimineata populatie single de pe DC.

Va doresc sa fiti sanatosi, fericiti si sa va bucurati de puisori.

Si acu sa trecem la lucruri serioase.
Mai Cati, te bagasi repede in camera mea, eram si eu in intimitate cu omul ala si te bagi si tu ! Ba mai mult, il vrei de tot !
Am sa ti-l las, mai, ca nu-s fata rea, numai nu stiu daca o sa mai fie bun de ceva cand o sa ti-l las tie

Cat despre copii, al meu e mare derbedeu, la 14 ani deja nu cred ca-l mai conving sa mearga cu mine pe undeva decat daca-i promit si-un card de gasculite (pardon, de fete adica).
Dar puii mici sunt bineveniti cu olite cu pampersi, cu sunatori cu tot.
Sau poate ne obraznicim si ne gandim sa separam lucrurile. Mergem o data cu BB-ii sa ne cunoastem adica, cu catel cu purcel, pe urma poate mai evadam si singuri, ca vara-i lunga si avem tot timpul.

Va pupacesc de va zapacesc pe toti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cati 73 spune:

Zepellina, m-am mai gandit, nu esti singura trista de aici.
Mai facem haz de necaz, insa... e greu pentru toti , sa stii.
Se apropie ora petrecerilor, dar n-am nici un chef sa ma duc.
Mi-am dorit sa ma sune un singur om, dar , uite ca nu m-a sunat.Si stiu ca-i vina mea!
Sa zambim, totusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zepellina spune:

Am avut o stare ft proasta pt ca i-am spus alaltaieri sa nu mai sune. Mi-a scris mail cu "la multi ani", m-am enervat pt tot ce mi se intampla, am mai conversat putin, dar acum ma simt bine. Il iubesc ft mult, si el ma iubeste, dar ne-am pierdut in timp.
Sper sa ma linistesc.

Va pup

zepellina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Zepellina, are dreptate Cati.
Toate purtam cate o durere si cate un dor in suflet. Doar ca la noi a mai trecut timpul, s-au mai cicatrizat ranile si ne e mai usor sa disimulam tristetea care ne apasa inevitabil, mai ales in asemenea zile.

Eu am fost un pic prin oras, si parca nu vedeam decat barbati cu flori pe toate trotuarele. Bineinteles ca mi-a fugit gandul..."oare EL cui cumpara flori astazi?". Dupa care mi-am dat seama ca nu are nici o importanta. Nu mie, si asta e tot ce conteaza.
Asa ca m-am dus si mi-am tratat depresia intr-un magazin cu cosmeticale si gata. Acum le-am insirat pe-aici si incerc sa ma conving ca niste creioane, rujuri si alte fonfleuri imi umplu viata si ma fac sa ma simt mai bine.

Ha, ha, ha...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rilbuc1 spune:

Z, pun pariu ca va impacati pana la Paste?

http://community.webshots.com/user/rilbuc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Dedicatie speciala:

La multi ani si multa sanatate mamei mele!
Ii multumesc din inima pt.rabdarea pe care a avut-o si o are cu mine,ii multumesc ca exista,ii multumesc ca ma iarta si ca ma sustine moral,ii multumesc pt.tot ceea ce a facut pt.mine si chiar si pt ce nu a facut,ii multumesc si o iubesc si ii daruiesc milioane de flori din suflet.

BRENDA

"COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI"
http://community.webshots.com/user/brendamitran

Mergi la inceput