Doliu pe DC: AndreeaC a murit la nastere
Raspunsuri - Pagina 5
Siminaf spune:
Inca nu pot scrie de plins. Dar vreau si eu neaparat sa particip financiar, ca altfel nu prea vad cum! Sa ne spuneti si noua cum, Papa, Lorelei, bine?
Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca
Virsta bebe2
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Noi 3, cu Raluca in burtica
denizel spune:
Este cumplit!
Dumnezeu sa mangaie familia Andreei si sa o aiba in paza pe Mariuca.
" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
monica-elizabet spune:
Doamne Dumnezeulepentru sufletul AndreeiC si Dumnezeu sa o aibe in grija pe fetitza ei
monica
http://community.webshots.com/album/526201867odZHaD
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
huacin spune:
Fetelor, e incredibil! Ma rog pentru sufletul Andreei si pentru ca familia ei sa poate trece peste tragedie si s-o iubeasca pe micuta asa cum ar fi iubit-o mama ei!
Pe de alta parte, nu ma pot abtine sa nu intreb: lichidul amniotic a trecut in sange la incercarea de nastere naturala sau in procedura de cezariana? Imi pare rau, dar nu cred ca, daca e vina cuiva, acest lucru trebuie lasat nepedepsit... nu o va aduce pe Andreea inapoi, dar acea persoana nu va mai fi in pozitia sa omoare si alte persoane... Daca e doar ceasul rau, vom continua sa-l intrebam pe Dumnezeu de ce...
Valentina 16+ (30ani), Alexandru(4,5ani) si taticu' Gaby (30ani)
Siminaf spune:
quote:
Originally posted by huacin
Fetelor, e incredibil! Ma rog pentru sufletul Andreei si pentru ca familia ei sa poate trece peste tragedie si s-o iubeasca pe micuta asa cum ar fi iubit-o mama ei!
Pe de alta parte, nu ma pot abtine sa nu intreb: lichidul amniotic a trecut in sange la incercarea de nastere naturala sau in procedura de cezariana? Imi pare rau, dar nu cred ca, daca e vina cuiva, acest lucru trebuie lasat nepedepsit... nu o va aduce pe Andreea inapoi, dar acea persoana nu va mai fi in pozitia sa omoare si alte persoane... Daca e doar ceasul rau, vom continua sa-l intrebam pe Dumnezeu de ce...
Valentina 16+ (30ani), Alexandru(4,5ani) si taticu' Gaby (30ani)
Din cite am inteles eu, a nascut natural. Cezariana s-a facut de urgenta pt. a salva copilul, sa nu intre in suferinta si sa ramina cu sechele.
Din pacate, la noi este bunul obicei sa aruncam cu pietre inainte de a sti adevarul. Si nu foloseste nimanui...
Asteptam stiri de la Papadie si de la Lorelei.
Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca
Virsta bebe2
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Noi 3, cu Raluca in burtica
crig72 spune:
Ce trist!
Dumnezeu s-o odihneasca!
Sanatate si numai bine Mariei!
Mariuca,februarie 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">File din povestea Mariucai
georgiana.david spune:
Dumnezeu s-o ierte!
Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)
http://community.webshots.com/user/giorgios72
adusca spune:
trist, foarte trist.
sa-i fie tarana usoara.
fetele de pe DC
Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....