Dragalasi poznasi de ian-febr.2004(87)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

Scuze de intarziere, dar astazi nu mi-a mers forumul jumatate de zi.......
Deci, intre Israel, Japonia si Bulgaria, naveta e grea, dar, cu sufletul tot vom ajunge peste tot sa cantam si sa ne veselim, sa papam tort, sa facem pozne sub confetti si sa ne jucam cu poznasii .....

Multi Ani Traiascaaaa
Multi Ani Traiasca
Amos-Daniel sa traiascaaaaaaaa
Tiberiu sa traiascaaaaaaaa
Si Raina sa traiascaaaaaaaa
Laaaaa Muuuuuuuulti Ani.....

La multi ani Amos-Daniel (Saphir) !
La multi ani Tiberiu (Misilicu) !
La multi ani Raina (Danutza) !

DARAEL
http://www.geocities.com/dara2el/

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns firutza spune:

Buna si multi ,multi ani tuturor copilutilor care au implinit saptamana trecuta 2 anisori!!!Sa traiti ,sa fiti fericiti si sanatosi!Va pupa Edi!
Noi suntem bine,cam ocupata eu in cursul saptamanii,cu serviciul,dar....trebuie sa mai si muncim!?!Edi se intelege de minune cu bunicii,nu suporta sa-i spun ca plec la serviciu,tipa:,,nu !nu duci 'a sivici,duci 'a piata!''si-l aprob si se linisteste.Cred ca stie ca de la piata venim mai repede +cu bunatati!A,se uita la Shrek,desenele ,si ii spune tataie Shrek,asta pt.ca i se pare lui ca seamana cu tata:Are burta mare si ceva urechi! Tata e tare inantat,dar nu stie desenul,nu cunoaste personajul!Mama e....Fiona!ea l-a vazut si se distreaza!Iar Edi,in ruptul capului,nu vrea sa-i spuna mamei pe nume desi stie cum o cheama ,poate sa spuna dar nu vrea,o tine pe a lui:mamaie Fiona,tataie Shrek...astfel incat le spunem si noi la fel,toata lumea...
In alta ordine de idei,vorbeste mult,destule corect,leaga propozitii,spune poezii ,...nu face la olita,nu-i place......Altfel,...cate Kg. au baieteii vostri?Edi are 13,2kg,nu mi se pare slab dar am vazut ca pe aici sunt si 17 kg....si ma gandeam ,ceilalti?!
In rest, va pupam ,va dorim o primavara dulce si verde-verde ,cat mai frumoasa si mai vesela!Acu'vine 1 Martie! Dalia&Edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

quote:
Originally posted by firutza

urechi! :mamaie Fiona,tataie Shrek...astfel incat le spunem si noi la fel,toata lumea...

Ce dulce e Edi cu tataie Shrek.....

Albert are 13 kg. Am auzit si eu de 17 , chiar nu imi inchipui cum ar arata asa ...probabil depinde si de inaltime.

Va pupam si va dorim o saptmana buna!!!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia70 spune:

Iata, intram si noi sa va salutam si sa va spunem LA MULTI ANI! cu sanatate si bucurii, dupa un weekend plin de...oameni de zapada! Ne-am tavalit prin zapada si ne-am luat portia de iarna adevarata abia acum!

Inca mai facem si noi crize de nervisori (adica urlete din senin,tip: vreau apa-nu vreau apa; pune apa pe masa-nu pune apa pe masa; vreau pagini albe-nu vreau ...etc.) si mai urlam si noi dimineata dupa mami cand pleaca la servici (nu chiar in fiecare zi).

Monica, la ce concluzie ai ajuns cu calciul Pharco? Cat ai sa-i dai lui Albert? As vrea sa mai cumpar si eu o sticluta si chiar imi puneam problema sa-i dau 1 ling. dim. si una seara, timp de o saptamana. Cred ca am sa o sun si pe dr. noastra, totusi.

As vrea sa-i fac lui Alex un examen copro si tare mi-e greu sa ma mobilizez. M-as duce la un laborator cu plata, dar trebuie sa-l si depistez prin zona. Voi le-ati facut puilor examen copro pana acum?

...revin am putina treaba...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Lia, ii dau 5 ml dimineata si 5 seara,si i le dau inainte de masa.

Examen copro i-am facut de 4 ori la Romar (parca) si nu i-a iesit nimic. Undeva cu plata si sa mi le dea pe loc as face si eu dar nu stiu unde. Nu am timp sa umblu si sa caut. Vreau un loc unde sa ma duc la sigur si sa stiu ca ies bine. Ca numai pentru astea am fost de cel putin 6 ori, du-te si lasa-le , du-te si ia-le dupa 5 zile, iar du-te si tot asa...si NICI NU POT FI SIGURA CA SUNT REALE.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aramona spune:

Am trecut sa va salut si sa va pup pe toate si pe toti nazdravanii vostri!

Am citit cat am apucat, in diagonala, si ma bag cu drag in discutie.

Multumesc mamicilor care m-au incurajat...da...e putin delikat pt ca va trebui sa anunt la munca la un moment dat, inca nu se vede sarcina, dar eu sunt mereu obosita, palida, ametzesc, am gretzuri, nu am chef de nimic, etc...Se observa ca nu sunt ca inainte, energica, plina de viatza, vesela...DAR IMI REVIN!

Maysa este o fire super vesela, curajoasa, isteata, ma ia mereu prin surprindere cu replicile, face conexiuni la care eu nu ma gandesc...
Copii de azi...

Este tot o dragalasa creatza, cu ochii ca taciunele, mereu pusa pe shotii...Are 92cm si 13kg..medicul mi-a spus ca e cam subtirica...dar sa nu-mi fac probleme...ca are cui semana!
Si eu am dus-o la analize, la recomandarea pediatrului, i-a scos sange din vena si am dus si scaun...la Mediclin, la Cetatea Histria.
Este anemica, are hemoglobina si fierul sub limitele normale...acum suntem pe picaturele...

Suspectam si noi o giardia, pana acum dupa 2 probe de scaun n-a iesit nimic...

In rest OK, incerc sa ma obisnuiesc cu ideea ca o iau de la capat!

VA pup cu drag si mai revin!

Ramona si Maysa (27 ianuarie 2004)

Poze cu Maysa-"Duracell"

Nu lua viata in serios. Nu o sa iesi din ea viu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Buna seara! Imi pare rau, abia acum v-am descoperit si eu! Sper ca ne primiti si pe noi, adica una bucata mamica si una bucata fetita nazdravana, pe nume Ayla, nascuta pe 15 ianuarie 2004.
Tania ma bucur ca te-am regasit aici! Banui ca v-ati intors de la Brasov.
Pupici tuturor si ma bucur ca v-am gasit!
Happymumy si Ayla(15.01.2004)
poze noi: http://community.webshots.com/user/HappyMumy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns layla spune:

La multi Ani tuturor copilasilor care au facut 2 anisori in ultima saptamana!

Happymumy bine ai venit!

Ca veni vorba de greutate,Alex are 16 kg si 96 cm. Voi cum stati cu cazaturile si loviturile?
Alex parca si-a facut abonament la dat cu capul in perete
Este atat de neatent si de zbuciumat. Merge si se uita in alta directie. Sambata s-a lovit urat de tot la ureche, iar aseara a reusit sa se loveasca in acelasi loc. Am crezut ca imi pierd mintile cand l-am vazut.

Ramona sarcina usoara!

Layla si Daniel Alexandru (29.12.2003)

Mergi la inceput

Salutam pitici, salutam mamici-cu sau fara burtici!

Bine ati venit in clubul nostru, Happymumy si bebita Ayla!

Monica, si pe mine m-ar interesa un asemenea laborator de analize. Daca afli ceva, te rugam sa ne spui si noua. Deocamdata am vorbit cu o asistenta de la Giulesti, vecina cu noi, care ne poate lua borcanelul si tot ea ne aduce rezultatul. Pupicei lui Albert!

Ramona, te pupam si-ti tinem pumnii ca totul sa mearga perfect!

Layla,... rabdare si tutun.

Si pentru ca maine este 1 martie si vrem ca sa fim primii....

...Alexandru , dragul mamei, va trimite cate un pupicel si cate un ghiocel tuturor fetitelor si mamicilor din clubul nostru. Iar drept martisor, cu aripi de dor, si o inimioara, ca e primavara!

Mergi la inceput

Salutam pitici, salutam mamici-cu sau fara burtici!

Bine ati venit in clubul nostru, Happymumy si bebita Ayla!

Monica, si pe mine m-ar interesa un asemenea laborator de analize. Daca afli ceva, te rugam sa ne spui si noua. Deocamdata am vorbit cu o asistenta de la Giulesti, vecina cu noi, care ne poate lua borcanelul si tot ea ne aduce rezultatul. Pupicei lui Albert!

Ramona, te pupam si-ti tinem pumnii ca totul sa mearga perfect!

Layla,... rabdare si tutun.

Si pentru ca maine este 1 martie si vrem ca sa fim primii....

...Alexandru , dragul mamei, va trimite cate un pupicel si cate un ghiocel tuturor fetitelor si mamicilor din clubul nostru. Iar drept martisor, cu aripi de dor, si o inimioara, ca e primavara!

La multe primaveri frumoase!

Lia si Alexutu

Mergi la inceput