Dragalasi poznasi de ian-febr.2004(87)
Raspunsuri - Pagina 2
Lia70 spune:
Salutare!
Ne alaturam si noi corului vesel si cantam cu toata puterea MULTI ANI TRAIASCA! tuturor puilor care au implinit zilele acestea 2 anisori! Multa sanatate si fericire!
Monica, eu ii dau lui Alex calciu Pharco, 1 lingurita pe zi (aprx.4ml) timp de o sapt; apoi mai facem o pauza. Acum ii dau Fersol (fier cu vitamina C) 10-15 picaturi pe zi, picurate in ceai cu suc de portocala, cele 4 picaturi de Vigantol (separat, cu lingurita) si cate o doza de Oscollococcinum pe saptamana dizolvata tot in ceai (inca ne mai place sa-l bem din bibi).
Ioana, si eu am avut probleme cu crizele de nervisori ale lui Alex, dar parca am inceput sa ne mai cumintim. Tot asa apareau, din senin, cu trantit pe jos, cu lacrimi de crocodil, urlete de ma scoteau din minti... Cand am putere, dupa ce vin de la serviciu, il mai pacalesc, il mai las sa cotrobaie prin dulapuri la bucatarie in timp ce eu incerc sa inghit cate ceva.
Alex e foarte pasionat de desen. Deseneaza f mult, are multe caiete desenate, in special ii place sa-l deseneze pe bunicul. Ma uimeste in fiecare zi cu cuvinte noi. Creste puiul mamei.......
As vrea sa-i fac o surpriza, fiindca e innebunit dupa topogane, si sa-i cumpar unul din plastic. Voi ati vazut pe undeva? Unul de dimensiuni rezonabile, sa incapa in sufragerie (unde mai avem si o casuta!).
Una dintre fete (iertare, merge greu calculatorul de la serviciu) spunea ca fetita e suspecta de rubeola. Nu i-ai facut vaccin? Sau a aparut chiar cu vaccinul facut? Oricum, multa sanatate si sa speram ca nu e rubeola!
Citind despre "aviara" asta, ma gandesc ca la vara nu o sa prea avem sanse sa mergem la mare (dupa cum se extinde...). Si mi-ar parea tare rau, ca nu l-am dus deloc la nisip si la "apa maie". Dar mai e pana atunci.
Va pupam pe toti si va dorim sa fiti sanatosi si voiosi!
Lia si Alexutu
dadi_t spune:
salutici!
La multi ani Ioana(acs)!
Anca
merci!
Lia, multumesc pt. urare!Am avut noroc si nu s-a confirmat rubeola. Dar pt. ca am amanat tratamentul cu antibiotic, am cam tras-o...Azi suntem mai bine, chiar am mers la gradinita. Tortuletul l-am mancat din pacate cu oameni mari si mai in familie din cauza suspiciunii de rubeola..Anul viitor scoatem parleala.
Va pup pana luni...am plecat la Brasov...petrecem in doi...
Pozele noastre !
Tania cu Anduta(14 sept'96)+
Bibi (14 febr'04)
Ce nu poti controla...evita!
TatianaG spune:
Salutari mamici, tatici si copilasi!
Multi ani cu sanatate copilasilor care au implinit 2 anisori! S-aveti o viata frumoasa si mult noroc! 
Ioana, si Clara face crize de nervi...mama, mama!!!
Se tranteste pe jos si da cu capul de podea
. Se intampla sa se si loveasca si-atunci sa vezi urlete. Acum e si in etapa "nu"-rilor. Vrea sa faca numai cum vrea ea, nu mai merge cu povesti. Poate ca nici nu mai am rabdare sa-i explic de 10 ori un lucru. Dar vom trece si peste asta. In momentele de criza ii spunem ca-i pedepsita si o trimitem in camera ei, la colt, si sa iasa cand se linisteste. De obicei incepe sa se joace si "uita" de criza.
Tania, sper ca Bibi e mult mai bine acum. Sa porti cu placere obiectele cumparate. Petrecere frumoasa la munte! 
Ramona si Gabriela felicitari pentru bebe din burtica! Va doresc sarcina usoara si bebei sanatosi!
Va ca se ingroasa randul mamicilor cu a doua sarcina.
Lia, noi am luat un topogan de la selgros. Nu-i mare, cat sa aiba pe ce se catara si sa alunece un pic. Se joaca dandu-si jucariile pe topogan. Am mai vazut in catalogul Quelle, putin mai mare. Si intr-un magazin virtual (nu mai stiu care), era marca PILSAN (dai cautare si-ti intra si acest site).
tuturor, s-aveti o zi frumoasa si un we relaxant!
Tatiana si
Clara Maria (31 ian 2004)
Album 1 Album 2 Album 3
Copilasi ian-feb2004
Daniel Cornel si
Eduard Mihai (09 dec 2005)
POZE NOI
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">Mamici ian-febr 2006
adlemi spune:
Iubirea mea 
Albastrel 
A mai trecut un an si te iubesc la fel de "fara cuvinte", uimita de existenta ta minunata...
Iti multumesc ca m-ai primit in viata ta, iti multumesc ca existi si ca datorita tie am devenit un om mai bun, mai fericit...
Ii multumesc lui Dumnezeu ca mi-a permis sa fiu mama ta, ca a fost atat de darnic cu mine si mi-a daruit cel mai minunat, cel mai frumos, cel mai cel copil din toata lumea asta mare...
Si pentru ca astazi e o zi atat de speciala pentru noi,raman fara cuvinte, si-ti spun simplu...
iubirea mea 
Albastrel 
Adlemi si
Andrei(24.02.2004)
http://community.webshots.com/user/adlemi105
Diana_b spune:
Pai la asa o urare eu ce sa mai zic? La multi ani Andrei! Sa cresti mare, frumos si destept!

La multi ani si sarbatoritilor care au implinit 2 ani!
Multi pupici din partea lui Mircea (si a mea).
Diana si
Mircea (2.01.2004)
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank">Pagina bebelusilor de ianuarie-februarie 2004
TatianaG spune:

LA MULTI ANI, ANDREI ALBASTREL!!! SA AI O VIATA FERICITA, PLINA DE BUCURII SI FII MEREU UN INVINGATOR! 

Tatiana si
Clara Maria (31 ian 2004)
Album 1 Album 2 Album 3
Copilasi ian-feb2004
Daniel Cornel si
Eduard Mihai (09 dec 2005)
POZE NOI
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">Mamici ian-febr 2006
Ioana77 spune:

ANDREI

LA MULTI ANI !!!!!!!!
Mica Minune, sa ai sanatate MULTA si sa fii FERICIT!!!!
Sa ai Prieteni ADEVARATI langa tine!!!!
Ioana,
mama Arturicilor YANN & PHILIP
_28.01.2004_
DARAEL spune:
Adlemi asteapta astazi musafiri.... oricum ii facem surpriza.... si daca nu asteapta
ca sa cantam asa cum am exersat atatea si atatea saptamani
.....
Ca plata o sa cerem o felie de tort si poze cu momentul cand Andrei va sufla in lumanari......
Deci, tot poporul intr-un glas
:
Multi Ani Traiascaaaa
Multi Ani Traiasca
Andrei sa traiascaaaaaaaa
Laaaaa Muuuuuuuulti Ani.....
La multi ani Andrei (Adlemi)
!
DARAEL
http://www.geocities.com/dara2el/
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT
buli spune:
cu intirziere ... sorryyyyy
Andrei Albastrel
si
Amos Daniel
Tiberiu
Raina
sa cresteti mari, sanatosi si frumosi
si pentru miine
Ailish
Saphir, sa-ti tariasca dragalasii. sper ca sinteti bine cu totii