Mamici de ianuarie - februarie 2006 (139)
Raspunsuri - Pagina 14
irinabungau spune:
Dragele mele mamici si burtici,
imi pare rau sa vad ca subiectul asta este in doliu... Nu stiu ce sa spun , cuvintele sunt de prisos in momentele acestea, nimic nu va putea alina sufletele celor care au iubit-o , mai ales sufletul fetitei ei... Ce tablou groaznic!!! Nu-mi vine sa cred ca se mai poate intampla asa ceva in zilele noastre... Vreau sa va spun tuturor mamicilor sa fiti tari, aveti grija de puiutii vostri si lasati tristetea deoparte!!! Celor care se pregatesc sa nasca acum va doresc sa aveti nasteri usoare si sa va primiti puii pe lume cu zambetul pe buze!!
va imbratiseaza cu mult drag pe toate membrele acestei mari familii , o mamica de iulie-august 2005
Denisam, la multi ani pentru prima luna a Emmei Andreea, sa fie sanatoasa, sa creasca mare si frumoasa!!!! Multi pupici!!
Irina si
Ioana Alexandra (13 aug 2005)
poze
utocatalina spune:
Neata fetelor..Tedita felcitari pentru garsanul Alexandru..refacere rapida si laptic din belsug...Teolinda vad ca raspund oricum tardiv ca Nicolas a facut kk, dar eu zic ca numai supozitorul a dat rezultat, atunci cind nimik nu a facut-o...adica ce am papat eu, termometru sau ceai de musetel ei..de fapt Bia nu bea strop de ceai, nu bea, il scuipa si desi l-am indulcit cu glucoza pulbere nu vrea sa auda de el...de aceea nici nu i-am mai facut ca il aruncam in fiecare zi nefolosit..Bia de 2 zile are mai putin colici...sper sa nu cobesc acum..aseara am uitat de telefon cind a sunta sa-i dau sa pape si ca atare m-am trezit si i-am dat sa pape dupa o pauza de peste 6 ore...mama denaturata ce sunt..oricum nu i-a fost prea foame ca a papat numai 100...peste 30 de minute plec cu ea la mama...o tin nitel acolo in parc, ii dau sa pape si o las la mama cu laptic muls in bibe si 30 de lapte praf si ma duc la restaurant cu Dan...apoi la cumparaturi obisnuite prin Selgros si acasica...eu am pastrat-o pina la urma pe femeia in casa care vreau sa fie si bona Biei peste 1 an, si asta este, chiar daca nu sunt 100% incintata, tot conteaza ca am pe cineva care face curat, mincare si mai sta si cu Bia...ne auzim..o zi relaxanta va doresc!
Cafeluta mamicuta
Biencuta draguta
V. Erica spune:
Sunt o mami de ian-feb 2005 si am intrat aici sa le incurajez pe fetele ce urmeaza sa nasca. A fost un caz nefericit, rarisim
...
Dumnezeu s-o odihneasca pe Andreea! Iar micuta Maria sa creasca mare, sanatoasa si sa aiba noroc in viata! Sunt sigura ca mamica ei o va ocroti de-acolo de sus.
Totusi, viata merge mai departe.
Felicitari proaspetelor mamici, refacere usoara si bebei cumintei!
Celor care urmeaza sa nasca: nastere usoara si bebei sanatosi! Dumnezeu sa v-ajute sa va intoarceti sanatoase acasa impreuna cu puii vostri!
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)
luizza spune:
Dragele mele voi stiti ca va citesc in fiecare zi si chiar daca nu scriu traiesc aceleasi emotii alaturi de voi,nu am mai intrat pe dc de vreo 3 zile(ca niciodata de altfel)si cand am intrat acum ce sa vad
dumnezeule .......acum ma uit la Mariuca mea si imi dau seama ce minune este sa fie langa mine si sa o strang in brate,Andreea odihneste-te in pace........![]()
Mariuca sa cresti mare si sanatoasa,putere celui care i-a fost sot,oare ce o fi in sufletul lui?![]()
de ce oare Dumnezeu ne pedepseste asa?
nu stiu ce sa mai zic,imi este greu si in momentul asta ,cand imi aud copilul plangand ,nu pot decat sa-i multumesc lui dumnezeu ca ma pot duce sa-i ofer dragostea mea sa o strang in brate si sa-i spun cat dde mult o iubesc,si privind la situatia Andreei sa realizez cat este de important ca ea este langa mine si eu langa ea,daca as putea face ceva sa o ajut pe Mariuca Andreei sau pe sotul acesteia o voi face cu placere
Ayumi de multe ori m-am gandit la tine sa stii,ma bucur ca ai mai dat un semn de viata,Alina imi pare rau de felul cum ai nascut,nu pot decat sa ma bucur ca nu am nascut in ro,Denisa,Cata,Gio,Ioana,Dana,Irina,BEE,Maraky,Ursoaca,March,Mira,JG,Tanti ,Kiki si celelante fete daca am uitat pe cineva imi cer scuze,va doresc multa multa sanatate si putere sa cresteti bebeii,sa-i iubiti si sa va bucurati de ei,sa ne rugam pt sufletul Andreei si sa incercam sa facem totul sa o ajutam pe Maria,asa ca intr-o mare familie ce suntem
aveti grija de voi si de ingerasi
m-am uitat la toate pozele si avem niste copii superbi,toti unul si unul,
gravidutelor fiti tari,si nu va ganditit la ce este mai rau desi stiu ca este greu
LUIZZA si Maria
ralirali spune:
Salutare fetele.
Am tot citit, dar nu am putut sa scriu pentru ca orice as spune mi se pare de prisos in fata unei asemenea tragedii. Ma rog pentru bebita Maria care a ramas fara mama ei iubitoare.
Gravidutelor, nu va lasati descurajate, veti vedea ce bine o sa fie totul
si incercati sa fiti cat mai optimiste.
Fetele cu constipatia, la noi se pare ca s-a rezolvat. De la suculetul de portocale pe care i-l dau Anastasiei de la 6 saptamani la recomandarea doctorului si i-am luat ceai fenicul si chimen de la Humana care contine lactoza (dupa acesta am observat cele mai bune rezultate).
Cu hernia ombilicala si mie mi-a spus medicul sa fiu foarte atenta (la cat se screme ghemotocul
) si daca obsev vreo tendinta sa merg cu ea la spitalul de copii unde i se va aplica un plasture special...se pliaza nu stiu cum pielea si se face acolo o instalatie
....la noi nu este cazul inca.
Ioana, si la noi e fontanela mai mica de la inceput si din aceasta cauza ii dau doar o picatura de Vigantol si ii masor lunar...in prima luna acrescut PC cu 2cm si a zis dr. ca e foarte bine.
Teolinda, ziceai ceva de o gagicuta pentru papanas? Tare mi-e drag mie cu ochii lui frumosi, dar sa stii ca si Anastasia e ochioasa
..dar baiatul trebe sa ceara fata
.
Pupici
Ralu si ghemotocul Anastasia(01.01.2006)
Poze cu familionul
Laura Ioana spune:
Fetelor am si eu o alta intrebare (v-am mai deranjat si alte dati): pentru bagajul de spital, pt bebe trebuie forfecuta? 'Tzam fain
Am mai auzit o chestie: ca lui bebe tre' sa-i taie unghiutele nasha, prima data la botez
Pai pana atunci nu-i cresc aeroplane si-si ia zborul?
Voi ati tinut traditia asta?
Laura
cu
35+
Puiutul meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos
teolinda spune:
Ralu... si pe prinzesa Anastasia din partea lui Nicolas.
Pai ce sa mai cerem mana fetelor.. ca s-au tot cuplat pe-aici gagicutele si nu vroiam sa ne dam la fetitele promise deja
.
Eh acum ca i-am schimbat numele lui Nicolas din Stefan cum trebuia sa il cheme.. si stiu ca ai zis ca iti place tare mutlt numele ca ai un nepotel pe care il cheama Stefan... sper ca am retinut bine.
Dar nu putem sa venim acum sa o cerem personal pe Anastasia... ca suntem inca mici si nu ne deplasam inca pe distante asa de mari
... venim noi la vara... cand ne facem cavaleri
.
Si voi aveti asadar,probleme cu kaki.Deci tu deja ii dai sucut de portocale. Si mie imi zicea pediatra sa incepem de luna viitoare... de la 3 luni adica... Eu ii dau de la 2 sapt ceai de musetel de la Milupa si acum i-am luat si de Fenicul... tot de la Milupa dar nu vrea deloc sa faca. Cred ca tot suculetele o sa il salveze si pe Nicolas pana la urma.
LAURA - pai cum sa tai unghiutele abia la botez? Noi i le-am taiat lui Nicolas cum am venit cu el din spital, adica la 3 zile ca avea super unghiute. Acum daca nu le taiem odata pe sapt e jale. Uneori chiar si de 2 ori pe sapt. In plus.. nu stiam de obiceiul ca nasa sa taie copilului unghiutele la botez... dar eu nu ma risc sa o lasa sa faca operatiunea asta.... e suficient ca trebuie sa ii faca ea baie
.
CATA - deci tot supozitorul e de urgenta... e clara treaba. Dar de normalizare totusi ce naiba sa mai fac? Sa astept sucurile... vad ca altele nu au mers.
Aseara mi-a dormit papanasul de la 23:30 pana la 6:30
.Acum doarme iarasi... astept sa se scoale sa ii dau sa pape si sa il scot la soareeee
.
Va pupicesc! O duminica frumoasa!
Nu mai naste nimeni si pe la noi?
LILIANA
si
NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
Giova spune:
quote:
Originally posted by Laura Ioana
Fetelor am si eu o alta intrebare (v-am mai deranjat si alte dati): pentru bagajul de spital, pt bebe trebuie forfecuta? 'Tzam fain
Am mai auzit o chestie: ca lui bebe tre' sa-i taie unghiutele nasha, prima data la botezPai pana atunci nu-i cresc aeroplane si-si ia zborul?
Voi ati tinut traditia asta?
Lauracu
35+
Puiutul meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos
eu nu am folosit forfecuta inj spital.am luat-o cuy mine, dar imi era frica si sa-l ating, de cum sa-i tai unghiile.
cum sa tai unghiile la botez?
stii ce repede cresc? am si uitat de cate ori i le-am taiat la Marco si are numai 6 sapt.Gio
si
Marco (6 ian. 2006)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!
Giova spune:
Neatza!!!
Marco a dormit la el in patut dar numai la 3.30 noaptea.
nu stiu ce a avut ieri, de la ora 19 a fost treaz.nu plangea, era marait putin, dar fff agitat.tot timpul a dat din maini si picioare. eu la 2 noaptea am adormit si pana la 3.30, Clau i-a tot bagat suzeta in gurita. Dar s-a trezit numai la 8, si e mai linistit.
acum mergem sa papam si pe urnma mergem la o expozitie tehnica, de-a lui tati, la aer ca e cald si sa luam pranzul in oras.
Denisa am vazut pozele. Mai, mai ce rochita si papucei avem!!!dulcica foc!!!

Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!
monica70 spune:
Buna fetele!
DIANAD hai sa-ti zic: eu am miopie -15 la si -12,nu as fi crezut ca nasc natural.Stiam ca se poate cu un medic bun care sa-ti explice exact cand si cum sa te sfortezi,dar am zis ca nu vreau sa risc. Dar am avut noroc,aproape nu tin minte sa ma fi sfortzat
Acum ma tot gandesc daca mai fac cumva un bebe ce sa fac? De obicei cica iti cresc dioptriile daca nasti natural,sau chiar in timpul sarcinii,cica. Plus ca e pericol de dezlipire de retina. Eu ma gandesc ca poti vorbi cu doctorul si dupa cum evolueaza...sa faca cezariana. La mine poate a contat si ca fetita a fost mica 3200 kg (asa m-a incurajat doctorita de garda ca e mica...) si am ajuns cu dilatatie maxima. Dar cunosc un caz,o cuostinta mai in varsta care a nascut natural ambele fete si dupa fiecare nastere i-au crescut dioptriile si scum abia mai vede,a facut si ceva operatii.Dar ea stiu ca a facut si foarte mult efort fizic in viata ei,spre deosebire de mine care stau pe scaun toata ziulica si "fundul de ochi" e ok.La ea poate era varza d dinainte,nu stiu...Vorbesti si cu oftalmologul intai,oricum,mie mi-a zis sa nu risc,mai ales ca aveam si 35 de ani ,prima sarcina,dupa tratament pentru infertilitate,deci nu neaparat pentru ochi. Mama ce m-am intins 
Sa-mi scri dupa ce nasti ca sunt curioasa ce faci!!!
Fetele ce sa va zic ca de azidimineata de pe la 7 ma chinui s-o adorm cumva pe Diana,acum e atipita dar a mai fost de vreo 10 ori si iar deschide ochii
trebuie sa mergem la nasi si as vrea sa fie odihnita.Eu nici n-am apucat sa ma spal pe cap ,am mancat felul doi in fata PC-ului
si am facut schimb toata ziua cu Ghita,sa stea unul cu ea ca sa poata celalat sa faca ceva
Ma bucur ca afara e soare si s-a incalzit.Dupa ce se trezeste (presupunand ca va dormi totusi macar o ora...) papa,echiparea si drumul!
Cu kk stam inca bine,trage niste cufureli artistice,de obicei cand suge,dar si altadata. Si partzuri la greu,mai ales de la ceaiul Baby calm amestecat cu chimen,asa i-am facut in ultimele zile. Dar tot se sforteaza sa faca kk si asa,mai ales dimineata.
Cat despre colici,continua...ieri dupaamiaza am zis ca innebunesc,nu mai stiam cum s-o tin,vreo ora-doua nu s-a linistit.Azidimineata iar a facut o criza pe la 6-7,cam asa a facut in fiecare dimineata saptamana asta. Si dupaamiaza iar o mai apuca. Si de obicei e lihnita de foame si can o pun la tzatza zbiara ca din gura de sarpe,am crezut ca are ceva laptele,sau s-a obisnuit cu biberonul de la ceai.Asa ca m-am muls sa fac o proba,am zis ca o pun intai la san si daca nu vrea,ii dau biberonul si daca atunci vrea...e bai! Dar culmea cand am pus-o atunci la san...a baut,deci e clar ca de la durerea de burta refuza sanul.Ca evident ca nu tot timpul o face,dar aseara nu mai mancase de vreo 5 ore ca nu putea
Doar ceai am reusit sa bag in ea atunci. Si deja cum o puneam in pozitie de supt si vedea sanul incepea sa zbiere 
Va pup pe toate nu va mai scriu acum personal,fug sa ma spal pe cap,ca vad ca a adormit Diana,de vreo 10 minute ,deci sper sa dureze ceva!
P.S. IRINA iti dai seama ca numai conta n-am putut face zilele astea si nici nu vreau sa ma gandesc acum,luni si marti trebuie sa trag din greu,ca am super urgente de facut
Pupici lui ginerica ![]()
MONI si
DIANA (01.01.2006)