Mamici de ianuarie - februarie 2006 (139)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

Alina80...Uitandu-ma pe minunatul vostru site ( cel al mamicilor de ian -feb 2006) ti-am vazut baiatul minunat si poza cu tine si sotul tau ...si cred ca te cunosc ..chiar fff bine..dar nu ne-am mai vazut de vro 7-8 ani ..daca ai copilarit in Chibrit (Grivita- 1Mai) ...da-mi un semn ..as fi superrrrrrrrrr bucuroasa sa vorbim ..te pup si sa iti traiasca minunea ..fie ca esti sau nu prietena mea din copilarie.

Cu drag,

Va dulce si va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!

Alessia, www.babiesonline.com/babies/m/manneke/" target="_blank">Benny (02.03.05) si www.babiesonline.com/babies/s/sebypiano" target="_blank">Sebi (16.01.98)
Specialii 2005 ,Poze de pitici voinici

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69136" target="_blank">Sa redam SPERANTA SI COPILARIA lui Denis!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Irina iaca pe aici imi adorm puiuta.
Bee eu am aplicat metoda banut caci si a mea dadea semne de o mica hernie ... si gata, a fost ideala pt noi metoda. Dupa ce ne-a cazut buricutul dupa 16 zile am pus banutul 10 zile iar acum nu avem nici o problema. La mine mami a folosit aceeasi metoda.
Acum fiecare cu "materialul clientului".

Liliana incearca masajul circular in sensul acelor de ceasornic.

Eu ii fac pt kk stimulare cu termometrul la ore fixe si deja s-a obisnuit cu orarul si face singurica, iar daca nu poate o stimulez si gata, dar mai rar in ultimul timp.

poze
Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Giova,

pt reconstituirea jurnalului AndreeiC, uite postarea prin care vrea sa se inscrie la mamici:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58473&whichpage=10
30/09/2005 : 20:57:11
--------------------------------------------------------------------------------

se poate sa intru si eu in grupul mamicilor de ian -feb?
eu voi naste in feb, undeva intre 15 si 25. ce tb sa fac pt asta?
multumesc anticipat
andreeaC

si uite aici prima ei prezentare:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58631&whichpage=5
Trimise - 02/10/2005 : 11:38:26
--------------------------------------------------------------------------------

Buna fetelor!
Multumesc ca m-ati primit printre voi. Sa va spun si eu cateva despre mine: peste 2 saptamnani fac 29 de ani, sunt la prima sarcina, UM 12 mai - si pana acum am avut 2 sangerari, o internare la Polizu si fac tratament cu gravibinon, utrogestan, no-spa. In plus dr mi-a mai dat sa iau materna cu seleniu si magne b6.
Dupa calculelele si calculolele mele cred ca sunt in sapt 19.
In luna 2 si 3 nu prea am avut pofta de mancare (doar lapte, ou si branza, floricele) si am tot vomitat. Am si tensiunea mica - record personal 7 cu 5 - si am avut zile grele cu ametelile.
De abia de saptamana trecuta burtica a luat avant considerabil si incer sa ma obisnuiesc cu mersul de ratusca.
Eu sunt inscrisa la Polizu, la dr Alina Dascalu si saptamana viitoare ma duc la control. MI-a spus ca o sa-mi dea trimitere la eco tridimensionala, probabil la Sanador unde lucreaza ea. Abia astept!
A mai facut cineva eco 3d la sanador? La ce dr? Cum e?
O sa mai scriu.
Andreea 19+

KIM & p’tit bout d’chou
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

TEDITA, SA ITI TRAIASCA BEBELE SI SA TE BUCURI DE EL! SA FIE SANATOS SI NOROCOS!
Janina, ma bucur ca am mai gasit si eu pe cineva ca mine, si mie imi vine sa ma urc pe pereti ca stau acasa, la fel si eu sunt super activa, am lucrat pana am nascut iar ideea de a sta acasa ma omoara! Nu esti mama denaturata, e normal, citeam intr-o carte frantuzeasca despre sarcina si nastere ca acest lucru li se intampla femeilor active. Asa ca banuiesc ca sunt sentimente normale, eu fac tot posibilul sa ma obisnuiesc cu noul meu statut de mamica care sta acasa dar nu prea reusesc... Ca sa nu mai zic ca am sentimentul de inutilitate, noroc cu sotul meu ca ma mai scoate din starea asta.
E o etapa normala, bebe are nevoie de mama lui dar eu tot ma plictisesc acasa si nu imi gasesc locul, mai ales ca inainte de a ramane insarcinata am lucrat la greu! M-am mai potolit cand am ramas gravi, ca mi-era teama sa nu ii fac rau copilului.
In ceea ce ma priveste, eu nu am pe nimeni sa ma ajute, sunt doar eu si sotul meu asa ca trebuie sa ne descurcam amandoi, asa am facut de cand s-a nascut bebe. Nu se pune problema unei bone (imi repugna ideea de a-mi aduce o persoana straina in casa), iar de la doi ani intentionam sa il dam la o gradinita privata, vrem sa invete germana.
Dar pana atunci mai e si eu tot innebunesc acasa...

Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

si despre placenta praevia
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65416&whichpage=8
03/01/2006 : 14:31:29

Giova - multumesc. Asadar: la eco a iesit fetita (Maria), are acum 33++,voi naste la Polizu, cu dr. Alina Dascalu. Nu stiu inca in ce fel.
La eco 3D placenta era inserata jos, la 1 cm de col. au inceput durerile de spate si de solduri (cand dorm). luna asta tb sa termin cu bagajul si camera bebelusei.mai am o multime de cumparat, de aranjat, de lipit etc. Sper sa reusesc si sa nu ma prinda bb nepregatita.
Arsuri am rar, s-au umflat doar degetele de la picioare (pana acum). Pentru lista mai trebuie alte informatii?
AndreeaC si bb Maria 33++

KIM & p’tit bout d’chou
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Janina si Pisoi ce va apucat mama?
Cum adica va simtiti inutile?
Pai mai "inutile" decat sunteti acum nu aveti cum sa fiti!
Pai puisorii cine ii creste nu voi "inutilelor"!

poze
Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

URSULINA - de masaj in sensul acelor de ceasornic, masaj de framantare a burticii si de presiune cu piciorusele pe burtica..; nici n-am mai zis ca astea mi se par deja apa de ploaie pe langa siropuri si supozitoare ce ii bag.
Nu ne-ai spus pana la urma unde o botezi pe Ursulina si cand... sau ai zis dar sunt eu senila?

IRINA - daca zici ca fratelo face la ore fixe... pune-l pe olita... macar sa economisesti cu pampersii daca te rupe cu formula. Pupici.. nu te superi!

PISOI - si eu am fost super activa... din cauza asta am nascut la 36 de sapt. Ai mei mereu stateau cu frica sa nu nasc in masina ca eu am condus ca nebuna chiar si cu o zi inainte sa nasc. Noroc ca Dumnezeu a facut sa ma ia durerile facerii noaptea... ca altfel ... sigur ma prindeau in masina. Nici pe mine nu ma ajuta nimeni si nu pot sa iti zic cat ma simt de neputincioasa sa nu mai pot umbla eu in voie sa caut ce imi trebuie si sa le cumpar eu... trebuie sa stau sa astept dupa sot. Lasa ca ne facem noi mari.. abia astept sa il pun in scaunelul de masina si sa il invat si pe el cum se injura la volan.

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Multumesc frumos Kim.
toate fetele.
al meu nici acum nu doarme, ne-a terminat cu energia lui. da din toate cele.bine ca nu plange. merg si eu in pat. maine ma apuc sa adun postarile Andreei.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Irina,Monica,Maraki,Catalina...ma bucur ca v-ati amintit de mine.
Nu am mai intrat aici pt ca mi-a fost foarte greu.Am vazut ca voi ati nascut si aveti bebei frumosi si sanatosi.Sa va traiasca!
Promit sa mai intru sa vad ce mai faceti.
Celorlalte gravidute le spun sa fie optimiste pt ca totul va fi bine.
Va pupic pe toate.

Bianca
http://community.webshots.com/user/ayumi118

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

Dragele mele...
Nu credeam ca voi intra vreodata la odisee cu ochii in lacrimi si sufletul atat de negru.
Imi pare tare rau pentru ANDREEAC, Dumnezeu sa-i odihneasca sufletul si sa vegheze asupra MARIEI.
Condoleante familiei de acasa si familiei de aici de la MAMICI DE IANUARIE-FEBRUARIE.
[rugaciune]

joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput