Copilasi nov-dec 2004 (108)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

fetelro si sa aveti un we placut

am citit si eu peste tot de AndeeaC...inca nu-mi vine sa cred ca s-a putut intampla asa ceva...Dumnezeu s-o odihneasca si sa aiba grija de micutza maria

monica
http://community.webshots.com/album/526201867odZHaD
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Felis, chiar ca e un frumusel Mihaita, si iti seamana asa de bine!Pupaceste-l si din partea noastra!

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by try

Felis, ia zi-mi, cand ii iei motul lui MIhaitza ca i-a crescut parul de sunt fetitzele de pe grup invidioase.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
.......in 6+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Pe 4 martie cade motul la noi!...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006
februarie 2006
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Monica, Roserb... multumesc de complimente... Il pup, il pup, cam toata ziua numai asta fac

ianuarie 2006
februarie 2006
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Am vrut si eu sa postez ceva aseara, dar m-am intristat tare de tragedia povestita de Gandacelu si nu-mi mai gaseam cuvintele. Mi se pare ceva de neconceput in zilele noastre si totusi se intampla...sanatate puiutei mici si mamica ei s-o vegheze de acolo de sus...

Ce voiam neaparat sa spun aseara e ca Mihaitza e un dulce si mie la fel ca tuturor imi e drag de el si ma bucur pt evolutia lui.
Felis, imi place de el ca s-a implinit la modul real, chiar se vede ca e mai voinic...acu sa te tii ca o sa vina vremea sa-si dea drumul la mers si n-o sa-l mai poti opri...dar sunt convinsa ca vei fi cea mai fericita mamica...eforturile tale sunt deja si vor fi rasplatite cu multe satisfactii (prin comparatie cu cineva cunoscut mie in aceeasi situatie, tu esti o MAMA ADEVARATA si iubitoare). Voiam demult sa spun asta, imi plac tare pozele in care tati si Mihaita se inteleg asa bine, se vede ca si tati il iubeste mult. Bravo si bunicutei pt revenire.
si curaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Va salutam si noi pe ziua de azi!
Nimic nou, la noi e o vremeeeeeee de primavara curata, asa ca am profitat la maxim.

va pupam

aime si Vladimir, 1an+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Un we placut fetelor!

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Doamne fetelor, am okii in lacrimi si sufletul greu...am citit tot (chiar si o parte din ultimile ei postari) despre AndreeaC...ce tragedie, cate "de ce-uri" fara raspuns...ea isi va veghea fetita de acolo de unde e...dar micuta Maria, va avea mereu regretul ca n-a cunoscut-o, ca nu i-a simtit mirosul sanului, ca nu i-a simtit rasuflarea...poate ca va ramane doar cu amintirea celor 9 luni in care au fost legate de-a dreptul...
trist, f trist...

Dumnezeu s-o ierte pe Andreea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

quote:
Originally posted by aime

Doamne fetelor, am okii in lacrimi si sufletul greu...am citit tot (chiar si o parte din ultimile ei postari) despre AndreeaC...ce tragedie, cate "de ce-uri" fara raspuns...ea isi va veghea fetita de acolo de unde e...dar micuta Maria, va avea mereu regretul ca n-a cunoscut-o, ca nu i-a simtit mirosul sanului, ca nu i-a simtit rasuflarea...poate ca va ramane doar cu amintirea celor 9 luni in care au fost legate de-a dreptul...
trist, f trist...

Dumnezeu s-o ierte pe Andreea!

Este exact motivul pentru care nu am mai putut posta nimic de ieri incoace....nu-mi gasesc cuvinte....mi se par de prisos!
Dumnezeu s-o ierte si s-o odihneasca in pace pe Andreea!

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dama
Ce voiam neaparat sa spun aseara e ca Mihaitza e un dulce si mie la fel ca tuturor imi e drag de el si ma bucur pt evolutia lui.
Felis, imi place de el ca s-a implinit la modul real, chiar se vede ca e mai voinic...acu sa te tii ca o sa vina vremea sa-si dea drumul la mers si n-o sa-l mai poti opri...dar sunt convinsa ca vei fi cea mai fericita mamica...eforturile tale sunt deja si vor fi rasplatite cu multe satisfactii (prin comparatie cu cineva cunoscut mie in aceeasi situatie, tu esti o MAMA ADEVARATA si iubitoare). Voiam demult sa spun asta, imi plac tare pozele in care tati si Mihaita se inteleg asa bine, se vede ca si tati il iubeste mult. Bravo si bunicutei pt revenire.
si curaj

DAMA ... multumesc mult pt cuvintele tale... Pana sa isi dea drumul la mers astept sa stea singurel in picioare...

Am citit si eu despre AndreeaC... Si la subiectul deschis si la subiectul lor de burtici... Ecumplit, intr-adevar... Ma gandesc ce o fi si in sufletul viitoarelor mamici care trebuie sa nasca zilele astea... Of Doamne... Dumnezeu sa o odihneasca si sa ii ocroteasca fetitza!...

ianuarie 2006
februarie 2006

Mergi la inceput