Copilasi nov-dec 2004 (108)
Raspunsuri - Pagina 2
try spune:
Daca ai stii Felis ca cel mai bine imi pare ca te tii in continuare de terapia lui Mihaita si ca nu te-ai dat batuta.
Tare mult m-am bucurat sa vad poze cu el acolo la sala. Ii place acolo?
.......in 6+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi
gandacelu spune:
felis, am vazut si eu pozele cu mihaita, e superb!
mi-e dor de voi... uite, promit ca ne vedem cum da coltul ierbii...
eu sunt putin trista, o colega de serviciu a murit ieri la nastere... copilul e bine, dar e fara mama acum

www.treklens.com/members/dada/photos/" target="_blank">poze pe lentile si www.trekearth.com/members/dada/photos/" target="_blank">poze pe pamant
mami de ileana si ioachim
aime spune:
quote:
Originally posted by gandacelu
eu sunt putin trista, o colega de serviciu a murit ieri la nastere... copilul e bine, dar e fara mama acum
ce tragic

si ce trist te duci fericita la marea intalnire...si...of, of, of...sanatate micului
venit in lumea noastra mare si
mamicii acolo unde e
Cecilia C spune:
Gandacelu, imi pare ff rau de colega ta si m-a cutremurat vestea asta. Eu nu-mi inchipui cum cineva poate sa moara la nastere in zilele noastre cand sunt atatea aparate si tehnici speciale, inca ma ia cu fiori si sper ca toate gravidutele de pe lumea asta sa-si vada puiutii cu bine venind pe lume si sa fie sanatosi.
Cici si Alexia ( 22.12.2004)
Poze
mariussimiuc spune:
Am intrat atat de bine dispusa sa vi-l arat pe Robert motociclistul si cand colo dau peste vestea asta tragica.Doamne,mai Gandacelule,cum s-a putut intampla asa ceva? Nu mai am cuvinte,am ramas socata! Un pui atat de mic sa ramana fara mama,iar mama sa nu apuce sa se bucure de zambetul copilului ei!!

Felis,am vazut si eu pozele cu Mihaita cel frumos si jucaus.Ce frumos se juca el cu tati,sa nu mai spun de buni.Nu cunosc povestea cu buni,dar daca spui ca a revenit la sentimente mai...umane,ofera-i o
din partea mea,chiar daca e virtuala.
Va pup pe toate si va urez o noapte linistita!
Miha
si
Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
danette spune:
Felis, multi multi
ici lui Mihaitza, mi-au placut tare mult pozele, este un scumpicel vesel si are o freza super!! felicitari
pentru progrese.
Dana & Iris 1+
pozele noastre
onitza spune:
MOAAAAMAAAAAA, ce copil frumos am vazut eu in pozeeeee!!! Un MIHAITA fericit si iubit de toata lumea!!!! mey, mie m i s-a parut asa: ca a inceput sa semene mult cu FELIS, si ca s-a ingrasat, am vazut niste obrajooooooooooori, nu mai buni de pupacit...lasa, mey, Mihaita, ne-om intalni noi la primavara si te-oi ciupi eu de falcutze, dar tu sa nu faci ca 'al mic din filmul" Look who's talking" care ii zice babei" E dusaaaaaaaaa"!!!
FELIS, vreau sa te mai vad si pe tine in pozeeee!!! miss you!! 
Multumesc frumos fetelor care mi-au mai raspuns la subiectul cu branzica,
peste o sapt. o sa ii dau si eu cascaval, dar cate putin la inceput, acum mi-am invatat lectia!!
MI-e foarte somn, sunt cu o durere de coloana, si ...mai tragic...sunt la dieta, deci mi-e foame!!!
...am slabit in 5 zile, 3 kg!! pai nu se mai putea, fratilor!!!! nu mai ma incapeau hainele, deh daca bagam seara pizza, omlete, etc!!
acum tin dieta si mai fac si un pic de sport, acasa, la fitness nu am timp sa mai ajung!!!
Maine dimineata il vad pe PAUL!!!!!
mi-e tare dor de el...de sapt viitoare ma interesez de o cresa buna!!
Noapte buna!!!
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!
FELIS spune:
Daniela_sb..., Aime, Miha multumim de aprecieri.. Era o perioada cand nu se intelegea cu bunica... dar e bine ca acum relatia a revenit in fortza...
Onitza, Danette
Ionela-Roxana... multumim... Ei... se deosebeste destul de mult, e adevarat insa ca in poze diferentzele sunt ma putin vizibile, si intr-adevar, sa stii ca ii place la pozat... La sufletul meu insa sunt pozele din ianuarie... unde sta sprijinit de mine putin cu spatele... si e asa de fericit... Multumim de urari...
TRY... pai cum sa ma dau batuta?... Acum, cand ce e mai greu a trecut?... Pai anul trecut nu-mi mai vedeam capul... plecam dimineatza si veneam seara... daca erau 4 -5 zile pe luna (lucratoare) in care eu sa nu vizitez vreun medic cu Mihai. Aveam si cate 3 vizite pe zi la medici, si uneori in colturi diferite ale Bucurestiului... Acum am ramas cu luni, miercuri si vineri kineto si ar mai trebui sa facem si marti ceva de psiho... nu stiu ce, dar le-au luat sala... in fine... incepem peste vreo luna... La dr ajungem f rar.. Dupa operatie nu mai suntem bolnaviciosi... Daca inainte la dr pediatra eram prezenti de 3-4 ori pe saptamana, acum mergem la 3-4 saptamani... Eu deja sunt impacata cu ideea ca acesta ii va fi programul lui Mihai cativa ani inainte...
GANDACELU... si noua ne e dor de voi... sisigur ne vede..
Imi pare tare-tare rau de colega ta...![]()
Cum de s-a putut intampla asa ceva in zilele noastre?![]()
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006
februarie 2006
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
monica-elizabet spune:
felis,
mai dar mihaitza
este un muschiulos, un frumos si un ochios...si mai ales se vede ca el o iubeste mult pe buni...felicitari pentru pogrese(pe toate planurile)![]()
monica
http://community.webshots.com/album/526201867odZHaD
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
try spune:
Felis, ia zi-mi, cand ii iei motul lui MIhaitza ca i-a crescut parul de sunt fetitzele de pe grup invidioase.
.......in 6+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi