Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (53)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

Antoanela,daca tot esti in zona mi-am amintit ca tre sa te intreb cum ati rezolvat voi cu hernia ombilicala(eu asa tin minte ca Victor avea probleme;daca am gresit,scuze).Lui Mihnea i-a descoperit un nenea doctor mai in varsta un pic de hernie(pe care dr de familie binenteles ca n-a vazut-o).Mi-a zis sa-i pun leucoplast in cruce 2 luni si ca se rezolva,dar i-am pus cateva zile si i-a facut rana pe burtica,chiar daca am luat de ala cu matase.Acum nu prea stiu ce sa fac,ca daca ii mai pun i se agraveaza rana,daca nu-i pun nu trece hernia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Diana, o prietena si-a luat de la bebecenter si a dus-o inapoi ca s-a adancit unde statea bebele (si asta in 2 luni doar). Si baga niste preturi......
Patul meu e 104/69 (70). Acuma am masurat cu metrul de croitorie salteluta existenta. Asa ca numai la comanda o pot face.

Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Super Mario al tau Simonique

Neaparat sa faci o poza cu Vladut in 4 labe, Irina, sa-l vedem si noi.

Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Fetelor care alaptati. Am o mare problema in zona sanilor. Imi apar bubite rosii si chiar se inroseste pielea de tot pe toata suprafata in special sub sani. Asa se intampla si la voi? O fi normal?

Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

He he Vera, nu te supara pe mine ca din vorbe n-a murit nimeni.Si mai bine ai fi cu ochii pe Vladutz ca Miruna e tare frumusica si daca o vede prea des....Nici cu Iulia nu mi-e rusine, dar degeaba daca baiatul n-o cunoaste!

Haideti c-am inebunit de tot!

Nadina, mama de Serban (20 aug 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Simonique mi-am intaritat sotul. Acum vrea sa faca si fi-su asa . A devenit nerabdator .

Diana ma bag si eu in seama cu hernia. Vladut a avut cand era mic (ca acu e mare ). Eu am facut in felul urmator: o moneda (eu am avut de argint de la bunica mea, dar merge cu una de 5 mii dezinfectata) infasurata in tifon si pusa pe buricut. Intr-o zi puneam leucoplastul orizontal, a doua zi vertical pt a nu face rana cum zici tu (daca ramanea semn dadeam pana a doua zi cu bepanthen). Il dezlipeam dupa baita ca era bine inmuiat. In 2 saptamani ne-a trecut.

Vera incerc sa-l pozez cum vine el la Iulia .

Irina si Vladut (26.08.2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonique spune:

Codruta, RoxyP, b_irina_c, maddy77, godzila, ma bucur ca v-a placut filmuletul. Eu am pus unul scurt, dar el se bitiie tare in fata in spate, e tare haios...
Si eu folosesc pt nas Sterimar, si il accepta mai bine
Ioana, succes la interviu
Fetelor bebei vostrii accepta mai bine marul copt pasat decat sucul de mar, ca Mario nu e fan suc de mar si ma gandeam ca de maine ar trebui sa ii dau mar pulpa si nu stiu cum va fi... E mai dulce dak il coc?

Simonique si bb Mario (22 august 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonique22/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonique spune:

b_irina_c , eu acum astept sa avanseze, deocamdata mai nimereste in fata din balans, se arunca ca o broasca, mai mult cu spatele merge..

Simonique si bb Mario (22 august 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonique22/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Buna la fete si bebici !
Irina81 si Veronica, va multumesc pt. raspuns, o sa fiu atenta cu grisul.
Ioana, bafta la interviu !
Azi de dimineata m-a informat sotzu´ca bebe s-a trezit la 3 si a vrut papa...si eu nu stiu nika, ce mama somnoroasa sunt ! ....si dormim (deocamdata) toti trei in aceeasi camera.
Azi am avut o tentativa de a iesi cu bb, si a inceput iar sa ploua, ploua de 5 zile ca la balamuc, m-am saturat de stat in casa, of, of..
Va pup, revin mai incolo.

CArmi

Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Simonique, da! E mai dulce copt, mie asa mi se pare. Si oricum poti sa-i pui juma' de morcov facut suc in piure daca nici copt nu-i place.

Nadina, mama de Serban (20 aug 2005)

Mergi la inceput