Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (53)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata (la amiaza). Eu sint cam zombi, fata mai plinge noaptea prin somn si o luam cu noi in camera, si dorm ca pe ace cu ea in pat. Sper sa-si revina repede. Stie cineva dupa cit timp apar si dintii de sus? Ca sa ma pregatesc.

Tonnia, imi cer scuze, am uitat sa-ti raspund. Infanrix-ul pentru 4 luni se cheama "IPV+Hib".
nicole, spor la invatat!

Multumim ca ne-ati admirat cu chitara in brate. Azi a venit iar bona; implineste 68 ani la toamna, dar se tine foarte bine. Eu mi-as lua alta bona si as lua-o pe ea menajera 2 zile pe saptamina, ca e asa de bine sa vad bucataria curata! M-au sunat din olanda, luni la ora 3 am interviul; sper ca macar intrebarile sa le inteleg, nu mai am pretentii sa dau si raspunsuri bune.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

Tonia multu de info legate de saltea.Eu cand am zis dimensiuni atipice m-am referit la 100/70 ca,cel putin pe net,n-am gasit nici o saltea dimensiunile astea.Mie chiar cu cocos mi-ar trebui,da' nu stiu cum o trec Carpatii ca la noi nu este magazinul cu pricina.

Al meu flacau aseara a zis mama.Nu radeti ca stiu ca au fost silabe aiurea spuse,da eu tot m-am topit.Momentul cu pricina s-a petrecut cand imi rodea mie degetul mic pe care l-am infipt in gura lui sa caut dinti.N-am gasit decat niste gingii tari rau.Si rozand el asa la deget zicea tanguitor ma-ma-ma-ma.Si asta taman de ziua lui taica-so,tata care a zambit si l-a intrebat duios "da tata cand zici?".Taticii astia.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna ziua dragele mele,

Intru si eu sa va salut pe toate mamicile si pe toti bebelacii.
Sunt tare in urma cu cititul, dar pt azi am planuri mari: sa recuperez tot, sa pun poze in albumul de 4 luni si pe adresa noastra si sa raspund la ce ati mai scris voi.
Acestea sunt planurile mele, dar urmeaza sa vedem ce-mi da voie Seful sa fac.

Noi suntem bine in, Doamne ajuta. De vreo doua zile Victor doarme de la 22-23 seara pana la 9 dimineata. Inainte se trezea la 6-7 sa manance si apoi mai dormea 2-3 ore. Acum vad ca doarme pana la 9 si normal ca nu-i mai e somn dupa aceea. Asa ca eu sunt cam zombie.

Se apropie cu pasi repezi inceperea serviciului si implicit a cresei si-mi vine sa si sa cand ma gandesc.

Hai ca va pup si revin mai incolo.
Va urez o zi buna si pitici cuminti.

Anto siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RoxyP spune:

Simonique, filmuleteul. Voinic Mario.

Hm, Ioana, sa nu te superi pe mine ca nu stiu despre ce este vorba, dar pleci cumva in Olanda sa lucrezi? Bafta la interviu. Tinem pumnii!

Fetelor eu nu i-am dat calciu deloc lui David. ESte obligatoriu?

Roxana & David (12 sept 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/roxanacp/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Diana, trebuie sa ne unim si sa luam impreuna saltelute pentru pat . Al meu e de la baby Care. Dimensiunile inca nu le stiu, dar il masor si iti zic. daca gasesti ceva sa imi spui.

Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Simonique deja Mario are tehnica. Ce rapid e! I-am trimis si sotului filmuletul si a zis . Vladut abia se propteste si sta teapan, nu stie ce sa faca din pozitia aia si renunta . O sa incerc sa-l pozez.

Anto hai sa amandoua, ca eu mai am 1 saptamana si 3 zile . Si am inteles ca sunt asteptata cu nerabdare la serviciu ca a venit proiect nou si trebuie demarat. Sper sa nu ma fac de ras, mai ales ca am si marire de salar promisa.

Irina si Vladut (26.08.2005)

Poze

Mergi la inceput

Codru, cred ca mondocarpul ne paste pe noi astea din provincie.Am vazut pe diverse situri de bebici ca,in general, saltelele is facute de ei.M-am uitat pe situl lor si acolo scrie ca au si magazin in Cluj,da eu nu stiu unde.Drept ii ca-s cam "neiesita" de cand cu bebe si am ramas in urma cu stirile din city.stii tu cam pe unde-i magazinul cu pricina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddy77 spune:

Buna fetele,
La multi ani sarbatoritilor zilei!!

Iar n-am intrat de doua zile si ati mai terminat un capitol!
Catush,sa va traiasca crestina!!!Foarte frumusica si cumintica Briana!
Simonique,bine ai venit,superb Mario,ma uitam ca avem aceleasi date ale bb la nastere
Jadi,si Bianca manaca mai bine laptele praf decat cel matern,cred ca ii place mai mult,are unele mese cand efectiv il scuipa,nu vrea sa inghita.

Noi am facut ieri vaccinul,n-a plans deloc la injectie,in schimb pe seara a avut niste crize de maraiala care s-au lasat cu plans,dar in final a adormit.Deocamdata n-a facut febra.
Am inceput si noi un fel de diversificare,intai cu niste cereale de orez seara in bibe si sa stiti ca a dormit mai mult fata,nu s-a mai trezit la masa de 2 noaptea,sper s-o tina tot asa.Voi le dati cereale si dimineata?ca mie asa mi-a zis dr si nu stiu daca sa-i dau,n-as vrea s-o fac obezuta...
Ieri am baut si suc de mar pentru prima data,s-a cam strambat dar l-a baut..dr de fam mi-a zis sa nu-i mai dau deocamdata, sa las sa treaca o sapt de la vaccin.

In loc de ser fiziologic eu folosesc Marimer,si sunt ff multumita mai ales ca Bianca nu plange deloc cand ii pufai in nas.

In rest,am tot alergat sa cumpar pentru botez ca maine o botezam pe finuta,sper sa ma descurc cu toate alea.

mai citesc din urma...

Mergi la inceput

Codru,revin.Daca tu ai patut la care sa-ti trebuiasca saltea de 120/60 te-ai scos usor.De alea sunt de toate felurile,inclusiv cu cocos(pe iuliu maniu,nr.13, la bebecenter)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Catush, am vazut in poze cat de cuminte a fost. Nu-mi vine sa cred chiar nu a plans deloc cand a bagat-o cu capul in apa? Sa va fie botezul de bine. Si sa va faceti casa dorita.

Alinam imi pare rau. Docorul ti-a zis interdictie pana la un an? Si apoi are voie lacoza?

Crstell cred ca era f.f. obosita atunci ca mi-a plans in taxi cam 10 minute. Dar sa nu crezi ca doarme asa tot timpul, azi noapte iar a dormit 7 ore neintrerupt ca de obicei. De fapt ea doarme noapea si seara in total 12- 15 ore cu 2 sau 3 treziri. Si chiar daca e treaza cand o pun in pat plec si gata. O aud cum vorbeste si se joaca cu jucariile si apoi adoarme. Eu noaptea incerc sa o expun la cat mai putin stimuli. O schimb daca e kk, incerc sa nu vb. cu ea….oricum nu-mi arde la ora aia. Vb numai daca e suparata si eu trebuie sa o schimb, ca sa nu planga…...mananca si o pun in pat adormita.

Alo, alo, Simodina ia vezi ce spui de Vladut si Miruna. Sunt cu ochii pe tine.

RoxiP si a mea plangea cand se intorcea pe burta. Dupa o saptamana de poteci pana la patut o gasesc in fiecare zi dormind pe burta. Si mi se pare ca doarme si mai bine. Dar am desfiintat patura de invelit ziua, caci se rasuceste in tot patul si am gasit-o infasurata cu ea peste cap.

Ioana bafta la interviu

Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE

Mergi la inceput