Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (53)
Raspunsuri - Pagina 14
Anya20 spune:
Cristell - curaj! O sa scada cu antitermice. Oricum, daca ai nevoie de ajutor, scrie-mi.
Alina
Ioana75 spune:
Anya20, daca esti dispusa sa te risti
, poti sa ne trimiti numarul tau de telefon pe adresa comuna (noi ne-am trimis numerele acolo, sint in directorul "numere_tel" - parca).
cristell, sanatate multa!
Noi am luat azi temperatura fetii ca ni se parea ca e ciudata (mai absenta) si ne-a iesit 36
(in fundic). In continuare mi se pare ca are cearcane (si nu avea), si ii apar dupa masa nistebubite mici cit gamalia in jurul gurii. Daca a mai avut cineva bubite mici, va rog sa-mi ziceti cu ce le-ati tratat.
Edit: si a mai si regurgitat cantitati mari de lapte toata ziua. Sper sa nu o iau razna
.
Am citit ceva trist www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69226&whichpage=7" target="_blank">aici
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
nicole74 spune:
Ioana e tot bolnavioara. Scoatem mucii cu aspiratorul, dar din pacate a inceput sa tuseasca uscat. M-am uitat si nu e rosie in gat. Am sunat doctora care mi-a zis bineinteles sa-i dau antibiotic si maine "poate" vine sa o vada. Zicea sa nu fie racita mai jos, spre plamani, daca nu e rosie in gat. M-am cam speriat, dar tot nu i-as da antibiotic ca nu are febra. Oricum sunt super stresata. Ea e vesela si rade, dar la copii nu prea conteaza asta cand sunt bolnavi. Am sa-i dau nurofen si Sinupret deocamdata.
Cristell multa sanatate!
Nicole&Ioana Alexandra
poze
Antoanela23 spune:
Buna seara dragelor,
Nu prea am avansat cu cititul dar am reusit sa pun poza in albumul comun de 4 luni si sa fac un album nou pe adresa personala, va invitam la vizionare.
Azi dupa ce l-am pozat imbracat cu salopeta smechera a facut un mare kk, de i-a iesit prin spate, prin toate hainele, l-am simtit ud la mana cand il tineam in brate. Nu stiu ce are, de obicei facea kk de 2-4 ori pe zi si de vreo 3 zile face numai o data dar muuult...
Cristell, daca siropul il scuipa incearca cu supozitoare cu paracetamol, pt sugari, contra febrei. Sanatate!
pupici la fete, weekend placut,
Anto si
Victor (8 octombrie 2005)
Antoanela23 spune:
mi-a aparut de doua ori mesajul asa ca incerc sa scriu altceva peste.
Scuze ca m-am bagat si eu cu sfaturi pt febra, Cristell te inteleg, si eu m-am panicat cand a facut febra dupa vaccin, tinem pumnii sa se rezolve.
Ioana, sanatate multa si la voi.
cristell spune:
Nicole la voi cum a debutat raceala?
Anya ai un pm.
Fetelor multumim pt. mesaje.
Sanatate si bb cu probleme.
godzila spune:
Antoanela ce Victoras frumos ai. E dulce fok.
Vera &
Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE
ancadm spune:
Salutare mamici si bebici!
Multumim fetelor care ne-au urat si noua la multi ani la implinirea celor 5 luni! Noi am sarbatorit cu un tort cu portocale care a fost tare yummy
.
Ma uit la ce greutati se vehiculeaza pe aici la bebelusi si ma uimesc! Bravo lor! Monica mea e mai mititica, dar asa a fost si Andreea asa ca nu ma ingrijorez cit timp ia in greutate de la o luna la alta. De pe la 4 luni am inceput si noi cu cerealele de orez si acum le papam amestecate cu fructe (mar, banana si para). Am degustat si ceva legume si n-a fost rau. Acum avem o problema. De cind cu cerealele Monica a inceput sa faca caca foarte tare si uneori se screme o gramada fara sa iasa nimic. Ce fel de ceaiuri stiti voi ca ajuta in astfel de situatii? Am incercat cu sucul de mere si nu e prea incintata, iar cu morcovul astia au o problema ca sunt prea multi nitrati in morcov si recomanda sa le dam la bebelusi numai borcanele cu morcov (cica ar proveni din zone controlate, unde concentratia de nitrati ar fi mai mica). Astept cu mare interes raspunsurile voastre ca tare ma doare inima cind o vad cit se screme!!!
Anca si bb Monica
nanadana spune:
Saluare fetelor
Azi fiumeu a fost tare mariit dar in acelai timp si agitat
ne inebunit pe toti
,acum nu stiu daca se trage de ieri de la vaccinul sau marul copt de azi
,ca am inceput si noi azi diversificarea
Ma duc sa va citesc si revin
poze
Dana
Antoine