Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (53)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Irina81, asa m-am intrebat si eu...oare de ce ii acopera in halul asta pe copii? Cum de nu protesteaza? Cred ca a mea ar sari din carut daca as infofoli-o in halul ala. ca sa nu mai spun ca primesc si sfaturi gratuite ca de ex: dar stiti...macar asa o batistuta...ca e epidemie de rujeola

Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Buna seara, baietii mei dorm asa ca pot sa trag un pic cu ochiul la voi.
Multumim fetelor care ne-ati observat si pe noi:Miflore si Mimsi.Este mate smekerik puiul meu.Azi m-a facut cu morcov din cap pana-n picioare.Imi sufla in lingurita si se distra cand vedea cum sar picurii portocalii peste tot.Ca tot suntem fani portocaliu.
Catush sa creasca mare Briana, tare frumusica, ce mai, o adevarata domnisoara.
Ioana, e super Miruna in poza cu tati.Cred ca e scris deja, va fi rock-erita.
Vera si eu merg pe varianta cu candida, Iaris a avut in spital, a luat chiar in cele 24h cat nu mi l-au adus eu fiind in terapie, si exact la fel am patit, bubite rosii in zona inchisa care ma deranjau .
Nici Iaris nu suporta fularul pe gurita, nu i l-am pus decat la gat.Cat despre Ca noi nu luam din cauza fontanelei mici si chiar inchise, dupa parerea mea.Nu o mai gasesc poate si din cauza parului.Am vazut si noi pozele lui Dinu, Mario, Anya, frumosi copii, dragi mamici, sa mai faceti ca aveti matrite bune si cred ca merita pe cineva care sa le fie aproape cand nu o sa mai fim noi, nu credeti?Eu sunt decisa sa mai incerc, dar mai tarziu, peste 2,3 ani, daca nu o sa vina mai repede, asa pe nepusa masa.
Fetele care faceti Fac. de Medicina am o rugaminte, lamuriti-ma ce sunt BT si BD din sange.Sora mea e un pic bolnavoiara si astea au iesit putin marite, ce inseamna?Mercic anticipat.

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Alinam felicitari pentru cele 10-15 ml de suc...e un inceput totusi .

Codruta asa e ..cu diversificarea asta trebuie sa stam numai prin bucatarie...cel putin pana la 1 an.

Astazi am stat si noi pe afara o ora si jumatate..maine poate stam si mai mult daca va fi vreme buna.

Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*
uite atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Mary - Probabil ca BT inseamna bilirubina totala si BD - bilirubina directa. De obicei creste in afectiuni ale ficatului. Poti sa-mi trimiti un pm sa-mi spui mai pe larg de ce sufera, ca sa-mi dau seama de unde se trage.
Apropo - Iaris este un dulce.

Vera
- probabil ca este o iritatie produsa de haine sau ceva in genul asta. Incearca sa te ungi cu Nidoflor, sa vezi cum reactioneaza

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

La multi ani bbi-lor care implinesc azi luna

Petra Yarina, Andrea Anamaria- 5 luni
Maria Gabriela- 4 luni

Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristell spune:

Stefania are TEMPERATURA 38 si i-am dat Nurofen care jumate la scuipat.Acum astept sa scada.Cred ca a luat raceala de la mine.Eu nu am facut temperatura si ma durea numai gatul si chiar am spus ca uite ce bine ca nu a luat.Azi ma simt chiar mai bine.Acum ma gandesc la toate alea ca daca are rujeola ca e epidemie?Alte simtome nu are,nu tuseste.Am iesit azi afara ai am stat o ora si jumatate ca era frumos si cand am venit acasa a dormit 2 ORE,ceea ce pt. ea e f. mult ca pana acum dormea juma de ora si am zis ca uite i-a facut bine iesitul afara si cand colo ea avea temperatura.Oare ce o avea si de se intampla acum in we?Nu stiu ce sa fac.Celor care au avut copiii raciti v-a dat antibiotic?

Mergi la inceput

Scuze pt. greseli.Acum am vazut.Pot sa-i fac baie daca ii scade temperatura?Ea vad ca e vioaie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Cristell - la sugarei se considera febra peste 38.2 grade. Inseamna ca Stefania este subfebrila. Nu cred ca are nevoie de antibiotic deocamdata, pentru ca acesta nu scade febra, ci antitermicele. Asa ca poti sa-i dai Nurofen chiar la 4-6 ore, eventual alternativ cu un sirop cu paracetamol, iar daca face febra si nu-i scade asa, poti sa-i pui supozitor cu Novocalmin sau Nevralgin picaturi (adica algocalmin). Daca chiar nu scade febra, poti sa-i faci impachetari cu un prosop inmuiat in apa calduta ( o dezbraci si o infasori cateva minute in prosop). Insa cred ca nu va fi cazul. Daca mai apare ceva, poti sa-mi trimiti un pm si eventual iti dau nr meu de tel daca ti-e frica sa intri asa in we. Sanatate.

Pupici.

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Cristell daca are temperatura chiar e indikata baita dar cu apa mai recishoara, adika la 37 grade sa nu se infierbante mai tare.

Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Anya 20 multumesc de raspuns.Stefania pana acum nu a avut niciodata temperatura 38,1 chiar si cand am facut vaccin si de asta sunt asa de speriata.

Mergi la inceput