Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (53)
Raspunsuri - Pagina 11
godzila spune:
Almy vai ce draguta e puicuta ta
....Parca seamana cu a mea dar in varianta mai grasuta si fara par.
Simonique draga, Vladut e un baiat fidel. Ce pacat ca nu e semnul ala cu ni ni ni ni ni ni un fel de sac/sic.
Vazui ce a scris cuscra Irina? Las ca o sa ne intalnim. Vad ca vremea se incalzeste si bbii se maresc
Simodina super chestia cu chiar paturica cu ochiuri. In sac nu cred ca rezista fata, la cat de vioaie e....
Vera &
Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE
Ioana75 spune:
Va multumesc pentru urari. Vine socro diseara, si sotul vroia sa mergem la ski. Dar eu nu si nu, stam acasa, macar sa-mi amintesc la ce proiecte am lucrat, ca probleme in direct cred ca n-o sa fiu in stare sa rezolv
.
ruxandra, sper ca tie ti-am trimis mail, ca sint cam zombi
. Te rog sa-mi comfirmi cind il primesti, ca daca nu ajunge la tine, il scriu din nou
.
Vero, eu n-am pus fular la gura fetii niciodata, indiferent de ger, si nu are nimic (zic eu).
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
Diana30 spune:
Multumesc fetelor de raspunsuri.Faza e ca eu nu vad nici o "ridicatura",deci n-am ce sa bag inauntru.Dr a zis sa fac doar cuta.Eventual incerc cum ati zis voi,adica:leucoplast pt piele sensibila,alternat orizontal/vertical si scos cand e ud.
Traiasca forumu si gasca ca multe lucruri bune am invatat de aici.Sotu mereu ma intreaba ce mai zic fetele pe forumDaca are vreun dubiu in leg cu bebe ma intreaba ce-au zis fetele in legatura cu chestia aia(daca la inceput era orice mica problema legata de bebic zicea repede s-o sun pe doctorita de fam.,acum s-a lamurit ca mai bine intreb fetele pe forum ca-s mai castigata).Deci,multumiri tuturor la modul general!
locca spune:
A venit copilul suparat foc la tante in brate
. Cica si-a adus aminte de serialul "tu nu esti mama mea", episodul "nu stau in carucior daca n-o aud pe mama" si s-a pus pe urlat de nu mai stia saraca femeie cum sa ajunga mai repede acasa.
Ioana, merci, am vazut acum emailul. Iti raspund tot pe mail ca sa nu plictisim fetele.
Nici eu nu am pus niciodata fular, cred ca m-ar spurca copilu daca i-as face asa ceva. Ajunge ca ii pun caciula si ma penalizeaza de fiecare data
.
Ruxandra, mama de www.hps.ro/matei" target="_blank"> Matei (13 sep. 2005)
Diana30 spune:
Alma,frumoasa fetita ta.Si mie mi se pare ca seamana cu Iuliuta ta,Vera.Si parca si cu Clara.
diana_n spune:
Vero verifica daca bebe are limba, gingiile si interiorul obrajilor albi. Daca da, e posibil sa fie candida, de aceea sunt sanii rosii si sensibili.
Diana si www.phyast.pitt.edu/~viorel/pictures/reading.jpg" target="_blank">
Petrut
locca spune:
Dupa ce m-am plans atata ca nu am storcator m-am pomenit cu doua
. A luat si sotul de la TCM (nici nu stiu prin ce minune a ajuns acolo) si m-a sunat si tata acum ca mi-a luat storcator din carrefour. Deci sucul il asteapta pe bebe, nu mai am pretext ca sa nu incep serios diversificarea.
Ruxandra, mama de www.hps.ro/matei" target="_blank"> Matei (13 sep. 2005)
alinam spune:
Marlena am fost la pediatru mai exact la dr Campeanu si s-ar putea sa ai drepatate cu lipsa de calciu, orikum am inceput sa ii dau, desi mai mult il scuipa dar iti dai seama ca nu am curaj prea curand sa il incerc cu lapte .
Cristell e bine daca e de la bavetica, dar si petele pe fata? ca si eu initial am zisc a e de la bavetica ca beshicutzele erau cam in linie.
Fetelor azi a pus fiimiu gura pe biberon pt prima data fara bocete stiti care era problema??? nu ii plak silicoanele, nici la suzete, prefera cauciucul sau latexul cum ii mai zice, asa ca am baut suculet din bibe si nu ne-am mai fakut ca purceii, bine ca a baut doar 10-15 ml da tot e ceva.
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze
codruta_grg spune:
Am cautat in tot Clujul steamer (care gateste la abur) si n-am gasit. Mai caut......
La mine a fost doctora si mi-a dat mai departe schema de diversificare. E musai sa ma fac gospodina....
A ajuns si sotul meu la partia de ski pentru a vedea coborarea fete la Olimpiada si s-a anulat proba
. Acuma se muta cu totii in alta statiune la proba de slalom...
Codruta &
www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI
codruta_grg spune:
Cine da sirop de Ca de la Pharco? Cum dati 2 lingurite/zi?
Codruta &
www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI