Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (53)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Am uitat sa-ti spun ca daca ai vreo bunica disponibila care stie sa croseteze, poti sa o rogi pe ea sa-ti faca - cumperi tu fir de bumbac, cred ca se gaseste. Simona are o paturica foarte frumoasa facuta de cineva, deci se poate.

Nadina, mama de Serban (20 aug 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

simodina, am priceput.

Veronica si bebe Stefan Peter ( 7 nov. 2005)
http://community.webshots.com/user/hildegard122

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almy spune:

Buna fetelor!
Nu stiu daca ma mai tineti minte, ma cheama Alma, am scris si eu de cateva ori la Odisee, dar de cand am nascut nu prea am mai avut timp. Citesc cand apuc, cam din doua in doua capitole si mi-e tare ciuda cand nu apuc nici sa deschid calculatorul.
Acum puiuta doarme, ca ne-am plimbat 1 ora si dupa 3 zile de stat in casa a doborat-o aerul rece. Asa ca am timp sa va scriu si eu.
Eu am nascut pe 26 Sept o fetita, Eleni Maria, la nastere avea 3,600, acum are cam 8. Mai exact o sa stiu la controlul de la 5 luni. La diversificare abia i-am dat suc de mar si morcov, si o sa incep cu supa. Mi-am notat constiincioasa tot ce ati scris voi despre diversificare si ce le mai dati la bebei. A mea e cam mofturici, dar sper s-o obisnuiesc si cu alte gusturi.
Pe 24 avem botezul, de Dragobete, cam tarzior, dar nashul e vaporean, si l-am asteptat, ce sa facem? Am pus si eu cateva poze cu puiuta: http://pg.photos.yahoo.com/ph/alpe_21/album?.dir=/1168&.src=ph
V-am admirat bebeii la toate, sunt dulcei foc, sa va traiasca si sa fie sanatosi si fericiti! Si sa va bucurati de ei.
Prin stari de depresie trec si eu destul de des, de la oboseala si stres, si m-am mai linistit cand am vazut ca e ceva normal, ca nu sunt singura. Am si eu zile cand mor de fericire, totul mi se pare atat de usor si fain, si zile cand imi vine sa fug in lume ca nu ma ajuta nimeni, ca mi se pare ca toti cer prea mult de la mine, dar vorba voastra, unde sa te duci?
Va pup acum , si mai scriu. Vreau si eu sa fac un album mai complet cu poze, daca ma lasa mica Terminator.
O zi frumoasa!

Alma & Eleni Maria (26.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Almy, dar ce Terminator frumusel. Are mandra ta niste ochi...Ptiu, ptiu!

Nadina, mama de Serban (20 aug 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almy spune:

Nadina, multumim!
Ma duc, ca s-a trezit, he he, scurta mi-a fost pauza!

Alma & Eleni Maria (26.09.2005)

Mergi la inceput

Almy,
bine ai revenit.
Super frumoasa bebina ta, astept si alte poze sa pui
nu stiu daca exista vreo mamica la care sa nu i se fi parut ca e greu la inceput, sa ii vina sa se duca in lume de grija, obosela si cateodata nervi. Eu am fost dezastru la inceput la capitolul depresie. Dar numai sotul a stiut, si a vazut saracutul.. Ma mir ca m-a suportat. Am trecut peste toate si mergem mai departe. Sanatosi sa fim, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

quote:
Originally posted by Diana30

Antoanela,daca tot esti in zona mi-am amintit ca tre sa te intreb cum ati rezolvat voi cu hernia ombilicala(eu asa tin minte ca Victor avea probleme;daca am gresit,scuze).Lui Mihnea i-a descoperit un nenea doctor mai in varsta un pic de hernie(pe care dr de familie binenteles ca n-a vazut-o).Mi-a zis sa-i pun leucoplast in cruce 2 luni si ca se rezolva,dar i-am pus cateva zile si i-a facut rana pe burtica,chiar daca am luat de ala cu matase.Acum nu prea stiu ce sa fac,ca daca ii mai pun i se agraveaza rana,daca nu-i pun nu trece hernia.

Diana si Mihnea(18.oct.2005)

Diana, nu i-am pus nimic, s-a rezolvat de la sine. Cred ca ajuta daca-i pui leucoplast, probabil se vindeca mai repede. Dar eu am incercat o singura data cu leucoplast si m-au trecut toate transpiratiile pana l-am dezlipit, i-a ramas lipici pe piele,s-a iritat, asa ca am renuntat.
Pediatra a zis de la inceput sa nu-i fac nimic, trece de la sine pana la varsta de un an. Si in carti tot asa scrie, chiar si in CC.

Bafta si sanatate

Anto siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina81 spune:

Almy,bine-ai revenit.Ce ochi mari si frumosi are fetitza ta.

Diana,iti raspund si eu in legatura cu hernia pentru ca Antoanela a facut la fel ca noi(cred).Am folosit un leucoplast de hartie pt piele sensibila,am bagat in interior hernia si apoi am facut un pliu al pielii la nivelul ombilicului.Am lipit leucoplastul la fel cum ti-a zis si Irina-o zi pe orizontala,o zi pe verticala.

Matei doarme de la ora 13 si nu se mai trezeste sa iesim si noi afara.

Irina si Matei-Cristian (1.sept.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina81 spune:

Antoanela,ai postat exact inaintea mea si n-am vazut. Bine ca ne-au trecut herniile.

Irina si Matei-Cristian (1.sept.2005)
Poze

Mergi la inceput

Fetelor care dintre voi puneti fularel la gurita lui bebe afara....parac mi-e teama sa nu inspire aer asa de rece....la 3 luni si 10 zile.
Sau cum e bine?

Mergi la inceput