Ajutati-ma va rog...eu demon, el inger sau invers?

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

quote:
Originally posted by IEPU

Asa am simtit si eu: ce daca aveam 10 ani de casnicie, un copil si neam de neamu' meu nu divortase? Ce daca el are cu 6 ani mai putin ca mine? Am stiut pur si simplu ca EL este si as merge dupa el pana la capatul pamantului pe jos. Mi-a dat pe CD filmul lui preferat "What dreams may come" cu Robin Williams si am ramas siderata, ca daca-mi taia cineva o mana in momentul ala jur ca nu curgea picatura de sange.
Ce-ar fi sa vedeti sau sa revedeti filmul ala...
Magda, mami de Horia (20ian1997) si Matei (3oct2005)

Nu am vazut filmul dar voi incerca sa fac rost de el...

Cit despre el... acum stiu sigur ca nu este "EL"-ul meu... o fi unul bun, intelegator sau mai stiu eu cum... dar pentru altcineva... cit despre divortat ... incerc sa grabesc dar ... ma lupt singura.

"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara." - proverb suedez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helga spune:

quote:
Originally posted by ina78

Ai cumva impresia ca daca nu ma ocup eu de apartament se ocupa altcineva?
Probabil asa ar face alt sot... al meu... ma suna si cind trebuie sa "respire", iar daca are o sarcina sau ceva de facut sa nu-ti inchipui ca va lua vre-o decizie fara sa ma consulte sau fara sa vad si eu.

Cit despre cumparat materiale sau dus una alta ... tot eu, el nu "prea" conduce si decit sa folosim taxi-ul ... merg eu cu masina.

Cum ar spune chiar el: "vezi tuy", "vorbeste tu, negociezi mai bine", "calculeaza tu, te descurci mai bine cu cifrele" ... si alte d-astea... care la inceput flatau, acum obosesc.

Asa ca ... ma ocup.... dar seara tot in acelasi pat revin, tot la teoriile lui ajung... tot "cu raceala" mea ramin...

Ma gindesc, poate noi vedem aceste neajunsuri atunci cind sintem suparate pe ei, cind incercam sa gasim toate minusurile lor pentru a putea argumenta decizia de a-l parasi, sau pentru a putea argumenta ceea ce intuim - ca nu mai vrem sa fim linga ei. Ceea ce vreau sa spun este ca atunci cind sintem suparate vedem totul in sur. Imagineaza-ti ca nu exista X si ca tu il iubesti pe sotul tau, te-ar fi deranjat la fel de mult aceste neajunsuri, sau le-ai fi trecut cu vederea. Din cite imi amintesc din 'nisipurile miscatoare' ale lui Elise, ea il descriea pe sot ca fiind cel mai mare dusman al ei, cu cele mai multe calitati negative. Insa, dupa ce-i trecu supararea, contunua sa-l iubeasca, sa-l laude si sa se mindreasca cu sotul ei.

Eu nu incerc sa critic, incerc doar sa inteleg, aflindu-ma si eu intr-o situatie similara.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by helga

[quote]Originally posted by ina78

Ai cumva impresia ca daca nu ma ocup eu de apartament se ocupa altcineva?
Probabil asa ar face alt sot... al meu... ma suna si cind trebuie sa "respire", iar daca are o sarcina sau ceva de facut sa nu-ti inchipui ca va lua vre-o decizie fara sa ma consulte sau fara sa vad si eu.
Ma gindesc, poate noi vedem aceste neajunsuri atunci cind sintem suparate pe ei, cind incercam sa gasim toate minusurile lor pentru a putea argumenta decizia de a-l parasi, sau pentru a putea argumenta ceea ce intuim - ca nu mai vrem sa fim linga ei. Ceea ce vreau sa spun este ca atunci cind sintem suparate vedem totul in sur.
Eu nu incerc sa critic, incerc doar sa inteleg, aflindu-ma si eu intr-o situatie similara.
helga

Incerc sa fiu subiectiva, am tot facut liste cu avantaje si dezavantaje sau mai bine spus ce-mi place si ce ma deranjaza... si din pacate mereu erau mai multe cele negative.

Chiar am incercat sa ma detasez de X, am luat o decizie ... nu este el factorul decisiv al divortului sau al certurilor mele conjugale. Cred ca nici nu ar vrea asta. Mai ales in situatia noastra, in care cei doi se cunosc.
Am incercat mereu sa nu fac comparatii intre cei doi... desi sint diametral opusi ...

Dar e vorba de iubire, de implinire. Eu nu simt decit ca am o groaza de treaba, ca am o multime de probleme, ca de cele mai multe ori sotul meu in loc sa le micsoreze numarul vine cu altele noi.

Vreau sa iubesc si eu, sa-mi fie drag sa fiu cu el, acum e doar o necesitate, e ceva normal.. ma refer la a fi linga sot...in timpul liber, seara ...week-end.

Nu stiu ce sa spun, cind sint suparata cred ca chiar ajung sa-l urasc. Si atunci nu fac decit sa-i fac rau. De-ai sti cit de mult sufera si-mi pare chiar rau. Daca ar vrea sa fim frati sau prieteni, ar fi super, ne-am intelege.

De aceea si cer PAUZA .. dar nu ma aude, nu vrea sa ma auda, asa m-as detasa si de el si de X si as vedea daca singura-mi e mai bine.

Dar astept... am rabdare. Suport teoriile si analizele lui pshilogice ...Nu mai gasesc pasiuni comune, preocupari comune ... nu mai e nimic comun care sa ne faca la amindoi placere. El refuza sa vada asta si se chinuie sa faca ce vreau eu, ce-mi place mie. Sau poate asa e el... preia de la cel iubit ... totul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IEPU spune:

Addinel,

nu sunt din Bucuresti dar se poate rezolva. Verifica-ti contul de mail. Ar trebui sa fie un mesaj acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

Sant de acord cu helga: pot fi situatii in care "ti se pune pata" pe ceva sau cineva si vezi situatia in culori mult mai sumbre decit realitatea.
Trebuie sa te detasezi un pic ca sa judeci obiectiv.
Sau sa intervina ceva care sa te faca sa te trezesti la realitate.

Adevarul capata multe nunte...prin omisiuni:)
Daca te focusezi pe aspectele negative ale ciuva, normal ca poti sa faci din tantar armasar, si, dintr-un barbat normal, ajungi sa il "zugravesti" ca pe o monstruozitate de om.

La fel, daca iei in considerare doar calitatile, te minunezi si tu cum de exista asa ceva!

asta e.
Toti purtam la noi o lupa... subliniem, omitem, diminuam aspectele relevante in functie de pasa de moment.

Dar la tine dureaza deja de ceva timp.
Ar cam fi momentul sa te trezesti, daca nu e decit o iluzie.
Ceea ce eu nu cred...
Dar, ma rog, ar fi singurl "happy end" posibil pentru toata lumea.

Elise

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by IEPU

Addinel,

nu sunt din Bucuresti dar se poate rezolva. Verifica-ti contul de mail. Ar trebui sa fie un mesaj acolo.

Vorbiti despre film... vreau si eu...pls... va rog...
Nu l-am vazut... spune-mi cum sa-l obtin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

2

www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6

Mergi la inceput