Mamici de ianuarie-februarie 2006 (138)
Raspunsuri - Pagina 8
T_Ioana spune:
Buna dimineata!
Anda m-am distrat tare cu povestea ta cu kki, saraca matza!
Ana multa bafta si nastere usoara....tinem pumnii.
Ioana
lui
Razvan Gabriel 03.12.2005
Pozicile mele
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
teolinda spune:
Buna dimineata va zic si eu!
ANA - nastere usoara daca nu ai nascut deja. Un bebe sanatos si refacere rapida!
TANTI - felicitari si bine ai venit acasa! Sa ai un bebe sanatos si papacios iar tu sa te refaci repede si sa iti vina mult laptic.
Te asteptam sa ne povestesti cum este. Nu intra in panica... o sa se desfunde ele si canalele dar mai ajuta-le si tu cu dusul cu apa calda pe sani si masaj usor si evident punand-l pe bebe sa pape.Acum cat este micut si cumintel incearca si tu sa te odihnesti cat mai mult odata cu el.
CATA - bine ti-ai refacut calculatorul. V-ati reparat liftul? Ai mai scos-o pe Bia afara? Asadar se pare ca v-ati molipsit si voi de neputinta de a face kaki
. Mama ta de la ce zice ca s-ar intampla asta?
Eu am inceput de astazi sa ii dau lactuloza. Pe la 10/00 i-am dat primul ml si mai pe dupa amiaza ii mai dau inca unul. Sper sa nu se umple pana la gat.. ca abia astazi i-am schimbat lenjeria. Cealalta mirosea a salata .. de la otetul care i l-am pus la picioruse
.
CATA vezi ce faci cu fratiorul ala... am impresia ca te-a convins Dan sa te pui pe treaba cat mai repejor.
Poate s-a prins deja
.
Pupicei Biei din partea noastra
.
BEE - felicitari ANEI ca a inceput sa depuna lapticul
. Ia sa vezi... cum iese ea din standardele de manechin
. O bagam la categoria barosani alaturi de baieti
.
URSULINA -deci prospectai piata cu popii. Am inteles. Oricum se stie ca in Bucuresti e jaf la drumul mare fie ca e vorba de botez, nunta sau Doamne Fereste inmormantare. Bine ca aveti un preot al vostru si nu incapeti pe mana astora de iau pielea de pe om.
Si acum raportul.... aseara baita la 9/00, papacit si adormit la 11 noaptea si pana la 7/00 dimineata
. Ne-am facut barbatei deja. Dar oare o fi bine sa doarma atat fara sa pape? Ca desi era nemancat de-aseara de la 9 tot de la un singur san a papat iar de la urmatorul abia la ora 10/00. Pe cuvant daca eu stiu cat mananca copilul asta al meu.
Nici nu stiu daca sa il scot pe Nicolas afara. E cu temperatura la stadiul "subfebril" adica 37,6
.Oare il mai scot afara anul asta daca o tine tot asa?

MIRELA, GIO,IRINA, MARAKI,MONICA pe unde sunteti?
O zi usoara va doresc!
TEOLINDA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
Giova spune:
Neatza!!!
Ana nastere usoara!!!!
Tanti bine ati venit acasa!!!
Da-i la bebe sa suga mult, ca numai el poate desfunda canalele.
Anda chiar ca m-am distrat de patania ta cu kk.
Bee ma bucur ca luati in greutate.
Cata bine ai revenit printre noi.
Ursoaica si mama aplatit in Alba taxa de botez, 300.000 lei si pe urma , mai da nasa ceva la preot. intre 300-500.000 lei. deci nu sunt sume asa mari ca la voi in capitala.
Ma bucur ca ati facut molitfa. mama a luat nr. preotului, il voi suna si eu maine sa vedem, pe cand vine acasa.
Liliana ma bucur ca ai rezolvat cu toate si ca Nicolas a fost cuminte cu matusica.
L-am stimulta pe marco de 2 ori cu termometrul, facem bicicleta, ne scremem impreuna si nimic, doar asa putin si niste parturi vagi.Mai asteptam sa vedem ce va fi.
In rest ok, a dormit prima noapte completa in patut. a papat la 10 seara, 3 noaptea si 7 dimineata, pe urma tot la 3 ore. Nu a plans deloc, chiar avea chef de joaca la 3 noaptea si de gangureala.
A plans putin acum 30 min.- colici, dar s-a potolit si a luat somn, in partut, binenteles![]()
fug sa fac un dus, si sa mai stau cu mama ca pleaca la ora 14. revin dupa, daca ma lasa bebe Marco.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!
utocatalina spune:
Teolinda..am iesit cu Bia afara, dar in weekend si cind a venit nasa pe la mine, ca inca nu am lift si maine se face 1 luna..sper ca de sapt. viitoare sa fie gata...cit priveste "fratiorul" Biei eu sper sa mai astepte si sa nu se fi intimplat ceva sapt. trecuta..ar fi cam devreme..Bia vad ca de ieri s-a reglat cu scaunul...mama nu are explicatii pentru ca iesea numai provocata...nici eu nu am...culmea era ca iesea tot moale, apos, deci nu stiu ce se constipa...acum sper sa nu o mai faca, ca eu ti-am zis ca daca se constipa mai mult de 12 ore nu o las si o fac sa iasa afara, ca asa se foieste de numa numa..Care e treaba cu lactuloza ca nu stiu nimik de ea? E ca sa iasa afara? A racit de a facut febra? Ce-i mai dai?
Cafeluta mamicuta
Biencuta draguta
utocatalina spune:
Giova daca vrei sa iasa imediat afara..baga-i un sfert de supozitor pentru copii si in 15 minute sigur face cih...iti zic din experienta...cind nu a mers cu termometru numai asa am reusit si noi!![]()
Cafeluta mamicuta
Biencuta draguta
Bee spune:
Teolinda, 8 ore de somn!
. MInunat! Sa porti sanatoasa hainutele de Botez.
CAta, lactuloza o dai cand nu mai merge cu nimic. Si mi-ash dori eu sa se foiasca Ana dupa 12 ore! Dar ea e ca si Nicolas: de 2-3 ori pe saptamana si atunci cu greu si cu termometrul. Noi iar avem 2 zile fara kk, dar nu prea ne deranjaza. Si am inceput sa mananc eu portocale, doar, doar. Asteptam
monica70 spune:
Buna dimineata!
ANDIARORO iti tin pumnii!
TANTI bine ai venit acasa,sa-ti traiasca flacaul!
ANDA m-am distrat in ultimul hal! Parca-ti vad matza!!!!!! Ce indignata o fi fost
As fi vrut sa-i vad mutra!
BEE ma bucur ca treci la "natural",mai scapi de stres!
DENISA si eu abia am inceput ianuarie la conta 
URSULINA si mie EXLUTON mi-a dat,aseara am luat-o pe prima.Sper ca n-o sa am nimic,daca n-am avut eu nimic de la porcaria aia de RIGEVIDON acum zece ani 
Probabil ca dupa ce termin cu alaptatul trec pe metoda calendarului combinata cu preservativul si asa am stat noi prost la capitolul fertilitate...si daca iasa un flacau cu atat mai bine
chit ca sotul nu prea mai vrea inca un bebe.Dar nu-i dupa el ![]()
IRINA,GIOVA,TEOLINDA,CATA,BEE,MARAKI,MIRELA,IOANA,ASTERY si restul fetelor pupici,nu va mai pot scrie ca Dia iar se miorlaie,astept sa vina mami sa ma salveze.Apoi vine un tip pt.programele de conta,asa ca ca nu stiu cand mai apuc! Bine macar ca v-am citit!
Si in week-end mergem ca-i ziua nasei,plus ca am de lucru cat cuprinde si nu ma slabeste deloc fiica-mea :ori papa,ori in bratze toata ziulica!
...Cred ca acum a adormit,dar nu stiu cat o tine,ca sa ma fenteaza...adoarme si cand deschid PC-UL e deja treaza!
Hai sa mai scriu putin,ca dupa aia apare mami si plec si eu sa mananc.
Voiam sa va intreb si la bebeii vostri apar colicii in timp ce mananca? Ca DIANA saraca vrea papa si cum o pun trage cateva guri si incepe chinul,de am ajuns sa cred ca are ceva laptele.Dar dupa aia suge iar. Dar atat poate arunca afara lapte, ca ma tot gandesc daca mai ramane cu ceva
Tot am impresia ca nu suge decat putin,dar cand vad cat arunca afara...imi dau seama ca de fapt a papat mult.Si daca doarme bine,e clar ca se satura. Azinoapte a dormit de la 21,30 la 1,00 si apoi abia am reusit s-o adorm la 3,30,din cauza colicilor.dar in timpul asta a mancat de trei ori...plus cat a aruncat afara ca mai nou trebuie sa-mi schimb pijamaua de doua ori pe noapte,ca sa nu mai zic da hainele de zi 
Cu kk,nu-mi dau seama cat de bine stam: face de cel putin 5-6 ori in 24 de ore,dar cam putin mi se pare,fata de altadata.Si se screme de multe ori,mai mult dimineata,dar nu ma mir ca seara si noaptea baga in ea papa ca sparta! I-am bagat azi termometrul sa vad daca mai iese ceva,dar nimic...Acum astept s-o cantaresc duminica,sa vedem cum stam,ca de lungit in mod cert s-a lungit,vad pe salopete.Plus ca majoritatea caciulitzelor n-o mai cuprind.Noroc ca trece frigul si scapam de ele definitiv. O sa fie ...capoasa ![]()
MONI si
DIANA (01.01.2006)

teolinda spune:
CATA da, ai intuit bine.. lactuloza i-o dau sa faca kaki singurel. Pediatra a zis sa ii dau de 2 ori pe zi cate 2ml sau daca nu merge... de cate 3 ori pe zi. Vad ca si BEE ii da Anei.
Mi-a facut febra luni noaptea spre marti pt ca luni s-a deranjat la stomacel si a facut si el 2 kaki fff aposi in interval de 1 ora(el care face caca la 3zile). si se pare ca s-a deshidratat si de-asta i-a crescut temp pt ca a venit dr miercuri sa ii faca vaccin si nu avea rosu in gat sau ceva. Apoi a facut febra de la vaccin
. Dar vad ca nu prea ii scade temp fara antitermice. I-am dat miercuri si ieri toata ziua ba Nurofen, ba Panadol, ba supozitor cu Eferalgan. De aseara de la 9 nu i-am mai dat nimic ca azi noapte am vazut ca nu avea nimic dar acum la 10:30 iar avea 37,6
. Sper sa ii treaca odata ca mi-e teama sa il scot afara.
LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
teolinda spune:
GIO - ma bucur ca l-ai invatat pe nazdravan ca somnicul cel mai bun e la el in patut. Sa fii sigura ca acolo ii este cel mai bine din multe puncte de vedere.
BEE - multam fain. Abia astept sa imbrac hainutele la botez
. Cred ca si tu esti nerabdatoare sa te imbraci miresica.
MONICA - pai bine ca te vaiti tu ca nu sunt suficiente scaune 5-6 la 24 de ore cand noi ne dam cu capul de pereti ca puii nostri nu au chef sa se murdareasca mai des de 2-3 zile... si atunci la insistentele noastre ca vezi bine ca ei n-au de gand. Numai noi mame obsedate vrem sa-i vedem cacati pana la gat toata ziua.
Mi-am schimbat semnatura sa nu ma mai confundati cu Tatiana
.
LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
Giova spune:
Cata nu ii bag supozitor, ca asa a zis dr. Mama nu e de acord nici cu termometrul, dar ce sa facem....
la Bia.
Monica pe al meu il iau colici dupa ce papa, cateodata chiar inaite sa termine papa, ca ar vrea sa mai suga, dar nu poate de durere. Oricum bine ca vin pe la sf. alaptarii.
la Di.
Am uitat sa va zic: i-am facut baita cu tarete de grau aseara si l-am dat cu crema aia recomandata de dr. si nu stiu care a fost mai bun, caci nu mai are asa bubite, doar in jurul guritei de la lapte, ca si Nicolas. Mama zice ca apa de pe tarate eu zic ca crema.Dar oricum are pielea frumoasa.
Mi-e ciuda ca s-a nascut cu o piele fina, fara nimic pe ea, si au aparut bubitele astea.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!