Bebelusi de iulie-august 2005 (67)
Raspunsuri - Pagina 7
codruta_grg spune:
Monica si Emaaimee. Ma interesa daca ramane zeana putina sa o amestec cu legumele facute la abur.
Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI
ancutzathree spune:
salutare si bine v-am regasit!
vad ca e petrecere mare pe aici...la multi ani! sarbatoritzilor de azi...
...cand am citit ultimele pagini si am aflat ca bebeii vostri spun "mama tata" deja,nu mi-a venit sa cred ....FELICITARI!!! alex maine face 7 luni si e cam comod,nu scoate decat"bua" "eeem" si de-atea mai simple in schimb facem progrese mari cu statul in funduletz,ieri a inceput sa stea nesprijinit prima oara shi inca o chestie: daca il las pe piciorushele lui,sta sprijinit,oare am voie sa-l tzin pe picioare daca el poate sa stea?de ridicat nu se ridica inca singur pe picioare...
...cu papa sunt putzin suparata pe el,ca nu vrea sa pape pireul de legume,daca ar fi dupa el ar manca toata ziua numai cereale si banane... si la tzitzi e mofturos,nu suge doar imediat ce se trezeste,atzi mai vazut voi asa ceva?asa ca papa tzitzi dimineatza la 5-6 si la 9:00 ,iar pe urma doar la ora 3-4:00 pm(intre timp mai primeste papica) shi seara la culcare...problema e ca de cand si-a facut acest program de supt mi-a cam scazut laptele si mi-e frica sa nu il pierd de tot...poate ca shi din cauza dintzisorilor are acest comportament shi ma intreb daca tot asa va fi pana ii ies totzi dintziivoi ce stitzi? ai vostri au facut mofturi de-astea?l-am dat si cu CALGEL si degeaba cand il pun la tziti incepe sa planga(sa nu zic sa urle ca suna urat)...imi creste tensiunea la 1.000 cand vad ca nu vrea sa suga...
...shi noi am incercat sa aplicam metoda de adormire "controled crying" dar n-am reusit doar vreo doo zile ca pe urma incepea sa planga din ce in ce mai tare ,asa ca am renuntzat,il adormim in continuare leganat,insa am noroc ca doarme foarte bine,noaptea nu se trezeste decat foarte rar ...
va las ca am putzina treaba,pe urma revin
Anca &Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60236" target="_blank">Asa s-a nascut o mare iubire ...
www.snugglepie.com/cb/52888" target="_blank">Varsta lui Alex
Poze
pavel stratan
emaaimee spune:
quote:
Originally posted by codruta_grg
Monica si Emaaimee. Ma interesa daca ramane zeana putina sa o amestec cu legumele facute la abur.
Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI
Nu are de unde sa ramana zeama pt ca alimentele nu fierb in zeama,ci se prepara la aburSe pune apa in compartimentul de jos si circula aburii.Poti sa folosesti apa fiarta sau lapte.Eu nu fol decat lapte pt facut piure la papa fetei-asta cand ii fac eu si nu ii dau borcanel
de fetita cu fundita
Uite atat suntem de mari
POVESTEA MINUNII
emaaimee spune:
quote:
Originally posted by andre_eaquote:
Ce sa zic:mie imi e clar invatare de minte pt bb2
Hehe! Cate lucruri am zis ca nu mai fac, sau fac altfel la bb2! Bietul Tudor e pe post de cobai.
Tudor zice TA-TA!
Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE
Un cobai,2 cobai cu a mea
de fetita cu fundita
Uite atat suntem de mari
POVESTEA MINUNII
emaaimee spune:
quote:
Originally posted by Giana
Am intrat acum pe seara ca am fost plecati azi toata ziua prin oras.
Am de facut un anunt foarte imposrant:
Dani are un dintzisor de azi dimineata!!!Nu stiu cum a aparut ca pana azi dimineata cand l-am simtit nu am banuit nimik.Nu a plans,nu a facut febra,diaree sau maraiala...nimik
URAAAAAAAAADeja inteapa.Se vede bine-bine!!!
GeorGiana de Dani
POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">Cum s-a nascut minunea
Varsta puiului
*** Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte. ***
Michael Levine
Bravo
de fetita cu fundita
Uite atat suntem de mari
POVESTEA MINUNII
anis spune:
Simona, problema e ca ea mananca f incet, adica nu refuza mancarea, sta cu gura deschisa, si eu i-am dat pana n-a mai vrut...dar a durat toata treaba 2 ore.Poate mai incolo cand se mai obisnuieste cu inghitul sa mearga mai repede.Imi trebuie bunici neaparat
AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
emaaimee spune:
quote:
Originally posted by irinabungau
Emaaimee, cand zici ca vii la Constanta? Poate ca ai raspuns, dar nu am gasit mesajul, am citit printre randuri... De-abea va asteptam!!
Monica Elena, felicitari pentru progresele lui Mihnea Gabriel!!
Anis, felicitari pentru primul mama rostit de Ingrid!!!
Ioana a facut alergie la iaurt!!!!! Aseara se scarpina pe burtica si avea un obraz mai rosu dar nu am bagat in seama, iar azi avea cateva bubitze pe burtica... D-na doctor m-a sfatuit sa nu mai cumpar iaut, sa-l fac in casa. Stie careva cum se face iaurtul in casa?????
va pupam
Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)
poze
Nu stiu inca data exacta,dar inainte de paste oricum.Si eu de abia astept sa venim
Iaurt de casa: la 1l de lapte incalzit sa fie caldut,pui o lingura mare plina de maia de iaurt(cat mai natural si gras) amesteci.Nu mai stiu daca mergea doar cu smantana pe post de maia.Transferi in borcanele.Le pui pe toate intr-o punga de plastic si acoperi cu o patura.Se tine la temp camerei vreo cateva ore.In functie de cat de cald e in casa.Daca e mai frig merge sa il tii si o noapte,daca e mai cald cateva ore.Poti sa te uiti din cand in cand la consistenta,dar sa nu amesteci in borcan daca nu s-a prins.
Pupici Ioanei si sa ii treaca rpd.Vad ca si dra mea a facut bubite de la mure.
de fetita cu fundita
Uite atat suntem de mari
POVESTEA MINUNII
Ella2000 spune:
BRAVO MIHNEA
FELICITARI PENTRU PRIMUL "MAMA" al frumoasei Ingrid!
TUDOR pentru "tata"!!!!
Dani felicitari ptr dintisor!
"Eu stiam ca e gresit ce fac ca nu trebuie sa o adorm la san sub nici o forma.Daca faceam ce mi-am propus din timp nu ajungeam aici.Este numai vina mea." Emmaaimee, eu deja sunt la al doilea si crede-ma ca sunt tare diferiti... si Paula adoarme dupa ce se bucura de sanul" moale si parfumat" si doarme bine... dar acum in perioada diversificarii si a cresterii dintilor sunt mai dificili si noi tocmai acum ne gandim cum sa-i culcam fara tzitzi! Iulia adormea jucandu-se cu jucariile din patutz.
Irina, reteta de la mama e tot cu iaurt cumparat! adica fierbi un litru de lapte, il lasi putin sa se raceasca, pui un iaurt simplu din comert si le amesteci bine, apoi il pui intre paturi -cum se facea la tara - adica la caldura.... cu atat te pot ajuta, din pacate, altfel nu stiu....
revin
Ella
Ella2000 spune:
am uitat sa va spun ca a papat Paula putin outz! cu piure de legume ( multumesc fetelor ptr sfaturi) poate ca trebuia sa incep cu carnitza... dar vad ca a fost tare delicios!yammm... avem si un punctisor in gingie...se poate sa iasa sus primul dinte?
Ella si printesele
mamini spune:
Simona, multam! sper ca sunteti ok, adica voi si puta- ca sa zic asa. va doresc sa scapati cit mai repede si mai usor, ca banuiesc ca e tare nasol, bietul pui...
felicitari copilasilor vorbitori, Tudor, Ingrid, Mihnea...celor care au plecat pe picioruse...copii mari, gata cu bebeii. felicitari si celor care s-au "imbogatit" cu dintisori, multi inainte.
Vali, e dragalas baiatul tau, pare blind si cuminte, sper ca si e. ma bucur ca e bine unde muncesti acum.
Sara si Andrei! sa fiti sanatosi si veseli si sa va faceti parintii fericiti!
Lory bine ai revenit, vrem poze noi cu Rares!
Ella, da, poate sa iasa sus primul dinte, rar, dar se poate. poate fi secventa de eruptie sus-jos - in cele mai multe cazuri cind iese sus primul, sau cei de jos pot lipsi cu totul- frecventa de sub 1 procent. nu conteaza in ce ordine ies, nici la ce virsta. imprtant e sa fie sanatosi - dintii si mai ales copilul.
Albinuzza, sa aveti vreme frumoasa si distractie la munte.
mie mi-a venit matusica in vizita si e bine ca mai stau si eu cu ea la povesti...
numai bine
M