Bebelusi de iulie-august 2005 (67)
Raspunsuri - Pagina 6
codruta_grg spune:
Am pus si eu o intrebare capitolul trecut, dar din pacate nu mi s-a raspuns. Poate ma ajuta altcineva, care stie?
"Anis, tot am citit ca scrieti de steamer. Unde gasesc? Si se pune putina apa cand fierb legumele sau lasa ele ca sa poti face mai lichid piureul? Multumesc "
Multumesc
Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI
andre_ea spune:
quote:
Originally posted by emaaimee
Andreea-asta e greseala noastra sa ii la san/biberon.
Propun sa treceti la link-uri utile asta
www.babycentre.co.uk/babysleep/articles" target="_blank">Totul despre somnul
E mult de studiat dar merita.
Mie fata imi adoarme acum singura seara.La fel si ziua.Dar nu imi mai doarme asa bine ziua.Ca sa nu mai zic noaptea ca mai am de lucrat,se pare ca tot din vina mea se trezeste ca trebuie sa fol metoda controlled crying si ca functioneaza.Asa spun alte mamici acolo,dar trebuie sa perseverezi chiar si noaptea.Mai nasol ca am nevoie de somn noaptea si de aia cedez.Tre' sa fiu o sapt zombie si s-o las sa planga si cica o sa inteleaga mesajul-ca trebuie sa doarma toata noaptea fara treziri si papa.
de fetita cu fundita
Uite atat suntem de mari
POVESTEA MINUNII
Pai asta e, ca si eu tot din cauza ca avem nevoie de somn cedez. Sotul trebuie sa mearga la serviciu si e obosit, si nu-mi vine sa il las pe Tudor sa tipe prea mult.
Mai studiez, poate pana la urma iese.
Tudor zice TA-TA!
Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE
andre_ea spune:
quote:
Originally posted by Simonaci79
Ella- pai eu i le pun in piureul de legume la gramada! Uitasem sa precizez!
Andre_ea- felicitari pt Tata! Sa inteleg ca urm va fi tot baietel?
Nuuuuu! Vreau fetitaaaaaaa!
quote:
Mai, de adormit singur nu stiu ce sa zic, eu am descoperit intr-o zi cand nu am putut sa ma duc imediat la fel ca plange un min si apoi adoarme. Si de atunci il las asa, numai daca plange mult si tare ma duc la el ca sigur are ceva. Si acum se intampla sa mai planga putin daca e obosit rau cand se culca, dar in general adoarme fara plans. Cu suzeta nu vrea? Si tb sa aveti un ritual de seara. Eu ii dau sa pape, il pun in pat, ii sting lumina, il pup si plec, nu mai stam la palavre sau altceva.
Bravo pentru Mario! Pai ritualul nostru include adormitul la san.
Tudor zice TA-TA!
POZE
andre_ea spune:
Felicitari pentru Mihnea! Ce baietel mare! Mami, vrem poze!
Felicitari si pentru Ingrid care spune Mama!
Mai, eu am remarcat ca fetitele zic mama si baieteii tata. Pai nu trebuia sa fie invers?
La multi ani sarbatoritilor zilei!
Tudor zice TA-TA!
POZE
emaaimee spune:
ema.nu.ela-dependenta de san e,de fapt,neatentia mamicilor care alapteaza.Noi am mai discutat pe larg despre somn cand cred ca tu nu erai.Tot articolele de pe site-ul pe care l-am dat eu erau la bataieToate(cele care alaptam) am ajuns la concluzia ca e greseala noastra,dar nu am putut(avut inima sa ii lasam sa planga) sa ne antrenam puii.
Codruta-s-a vb de steamer f mult pe aici.Chiar am epuizat subiectulSteam=abur.Steamer=aparat electrocasnic compartimentat(poate avea 2-3 compartimente separate pt gatit mancarea peste cel de apa) care gateste la abur mancarea.Gatitul la abur al alimentelor e cel mai sanatos deoarece pastreaza majorit vitaminelor.Cand gatim conventional se poate sa le distrugem pt ca de multe ori suntem tentati sa overcook alimentele.Gasesti la orice magazin electrocasnic steamer.
de fetita cu fundita
Uite atat suntem de mari
POVESTEA MINUNII
emaaimee spune:
quote:
Originally posted by andre_eaquote:
Originally posted by emaaimee
Andreea-asta e greseala noastra sa ii la san/biberon.
Propun sa treceti la link-uri utile asta
www.babycentre.co.uk/babysleep/articles" target="_blank">Totul despre somnul
E mult de studiat dar merita.
Mie fata imi adoarme acum singura seara.La fel si ziua.Dar nu imi mai doarme asa bine ziua.Ca sa nu mai zic noaptea ca mai am de lucrat,se pare ca tot din vina mea se trezeste ca trebuie sa fol metoda controlled crying si ca functioneaza.Asa spun alte mamici acolo,dar trebuie sa perseverezi chiar si noaptea.Mai nasol ca am nevoie de somn noaptea si de aia cedez.Tre' sa fiu o sapt zombie si s-o las sa planga si cica o sa inteleaga mesajul-ca trebuie sa doarma toata noaptea fara treziri si papa.
de fetita cu fundita
Uite atat suntem de mari
POVESTEA MINUNII
Pai asta e, ca si eu tot din cauza ca avem nevoie de somn cedez. Sotul trebuie sa mearga la serviciu si e obosit, si nu-mi vine sa il las pe Tudor sa tipe prea mult.
Mai studiez, poate pana la urma iese.
Tudor zice TA-TA!
POZE
Cuscra,copii astia se vorbesc?
Sotul isi pune deja castile si asculta muzica si doarme asa noaptea pt ca de cand cu seria 2 de dintii fata mea tzipa noaptea super rau si cum aveam 10 treziri sau mai mult si nu se potolea nicicum,asta a fost singura solutie la el ca era superchiaun cand dormea cu noi.L-am mutat in sufra iar si cu casti.Deci eu o sa pot sa o las sa tipe daca imi iau si eu casti cred
Am citit tot in ce v-am dat si voua ca o mamica a uitat sa dea drumul la babymonitor intr-o seara si bb ei(de 7 luni) care nu dormea noaptea bine,treziri 7-8,a adormit noaptea aia.NU stie nici mama lui cum,iar noptile urmatoare le-a dormit fara sa se mai trezeasca deloc.
Alta a ales weekendul(cand ea si sotul erau liberi ca sa poata sa doarma ziua cu schimbul) pt antrenat bb-lasat sa noaptea cand se trezea.
Ce sa zic:mie imi e clar invatare de minte pt bb2.
de fetita cu fundita
Uite atat suntem de mari
POVESTEA MINUNII
andre_ea spune:
quote:
Ce sa zic:mie imi e clar invatare de minte pt bb2
Hehe! Cate lucruri am zis ca nu mai fac, sau fac altfel la bb2! Bietul Tudor e pe post de cobai.
Tudor zice TA-TA!
POZE
Giana spune:
Am intrat acum pe seara ca am fost plecati azi toata ziua prin oras.
Am de facut un anunt foarte imposrant:
Dani are un dintzisor de azi dimineata!!!Nu stiu cum a aparut ca pana azi dimineata cand l-am simtit nu am banuit nimik.Nu a plans,nu a facut febra,diaree sau maraiala...nimik
URAAAAAAAAADeja inteapa.Se vede bine-bine!!!
GeorGiana de Dani
POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">Cum s-a nascut minunea
Varsta puiului
*** Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte. ***
Michael Levine
irinabungau spune:
Emaaimee, cand zici ca vii la Constanta? Poate ca ai raspuns, dar nu am gasit mesajul, am citit printre randuri... De-abea va asteptam!!
Monica Elena, felicitari pentru progresele lui Mihnea Gabriel!!
Anis, felicitari pentru primul mama rostit de Ingrid!!!
Ioana a facut alergie la iaurt!!!!! Aseara se scarpina pe burtica si avea un obraz mai rosu dar nu am bagat in seama, iar azi avea cateva bubitze pe burtica... D-na doctor m-a sfatuit sa nu mai cumpar iaut, sa-l fac in casa. Stie careva cum se face iaurtul in casa?????
va pupam
Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)
poze
Monica-Elena spune:
Multumim de urari fetelor.
Giana ehe avem baietimari maine poimaine plecam dupa fete
Codruta aparatul cu pricina il gasesti la absolut toate magazinele de electrocasnice. Nu este ceva rar se gaseste chiar peste tot
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos