Zodia Gemeni?!?!?! (6)
Raspunsuri - Pagina 7
Roxane spune:
aoleu..inseamna ca la mine-i o greseala..oare nu-s geamana? ca am mainile mici dar nu cu degete subtiri, fragile si nici nu vorbesc mult si nici nu-s chiar pusa la punct cu ultimile stiri, uneori aflu cateceva dupa muuult timp in schimb chestia cu privirea se potriveste si se mai potriveste si chestia cu glumele si ironia. De la ce mi s-o trage asta? hm?
pupici pentru o zi buuuuna
Roxane
NicoletaB spune:
neata fetelor
stiti ce nu-mi place la mine,fir-ar el de dualism....
cand sunt super vesela, brusc cad in borcanul cu melancolie (incep sa ma gandesc cand ,cu ce, cand, rezolv anumite treburi) si apoi iar ma apuca SUPER VESELIA
cand sunt aproape inecata in borcanul cu melancolie, sa te feresti a ma enerva, devin atat de ironica (super rautacioasa) caci si eu ma mir, dar cand ma simt ok iti dau si sufletul daca te poate ajuta cu ceva
liliac1 spune:
Cum sa-l lasam sa moara??? iaca, il aduc io pe prima pagina
Si eu ma regasesc in fiecare cuvintel care descrie aceasta zodie, doar ca simt ca uneori isi mai pune si ascendentul amprenta pe mine. Deh, asa se zice, ca dupa 30'j de ani se cam simte...
O sa revin cu niste aspecte ale acestei zodii, primite tot de la o membra DC...si care mi se par tare grozave...
Liliana& Andra-Maria
Avem 2 ani
poze Andra Ghiberdica
SunSmile spune:
Nicoleta si eu schimb starile repede. Dar din fericire nu ma enervez tare, decat foarte rar! In schimb, apropos de dualitate...am o profunda stare de "lehamite" cand vad oameni cu doua fetze. Urasc asta, dar din pacate sunt atatia care vor sa para ceva ce nu sunt. Trebuie sa ma obisnuiesc!
Haideti gemanutelor...mai spuneti!
Andreiooo..tu erai cu "maximele"!
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
mihaela amalia spune:
Degetele le am eu lungi si subtiri, da' fragile nu prea cred eu ca sunt
----quote-------
Daca te vor pune imediat la curent cu ultimele detalii si in plus iti vor mai da si alte vesti din acelasi domeniu, stai langa un nativ al zodiei Gemeni.
----quote-----
nu stiu cat adevar e in cuvintele de mai sus, eu cam le aflu ultima
Din pacate si eu cad destul de repede in borcanul cu melancolie, cateodata imi revin repede cateodata nu ma poate scoate nimeni din starea aia
Aaaaa, si am o maaarrreeee problema cu persoanele cu doua fete, da' maaarrreeeee...
SITE AMALIA
Sa nu traim spunand ca nu se poate, trebuie sa ne pastram speranta.
andreea_trend spune:
Okidoki Sunule daca va plac mai dau
Ete ce mai am eu:
Compatibilitatea gemeni
Compatibilitatea gemeni - berbec
Atractie irezistibila! O viata sexuala palpitanta si plina de pasiune. Totusi, exista o tensiune în aceasta relatie.
Daca amândoi sunteti dispusi sa faceti compromisuri, atunci ar putea merge.
Compatibilitatea gemeni - taur
Amândoi pretuiti ce e bun în viata.
Posesivitatea Taurului ar putea fi o problema pentru dumneavoastra, dar, daca vedeti ca merita, sunteti dispus sa o suportati.
Compatibilitatea gemeni - gemeni
Legatura intelectuala. Mai bine ramâneti prieteni! Amândoi aveti nevoie de libertate pentru a experimenta cât mai multe.
Daca reusiti sa conveniti asupra unor reguli de baza, atunci mai aveti o sansa.
Compatibilitatea gemeni - rac
Nu este cea mai potrivita relatie.
Morocanosul Rac este prea dificil pentru dumneavoastra. Aveti nevoie sa fiti înconjurat de persoane optimiste, care sa va creeze un mediu armonios.
Compatibilitatea gemeni - leu
Aveti stiluri de viata asemanatoare si sunteti amândoi dependenti de sex. Stilul socant al Leului si firea dumneavoastra rafinata fac casa buna.
Împreuna formati un cuplu minunat.
Compatibilitatea gemeni - fecioara
În nici un caz! Pragmatica Fecioara nu va va satisface niciodata dorintele.
Nici sa nu va gânditi la o legatura de lunga durata!
Compatibilitatea gemeni - balanta
Nu e o legatura rea.
Totusi, amândoi ati vrea sa va distrati fara sa miscati un deget. De asemenea, comoditatea amândurora poate deveni o problema când vine vorba de treburile gospodaresti.
Compatibilitatea gemeni - scorpion
Firea dumneavoastra sociabila ar putea irita gelozia Scorpionului.
Nu este tocmai cea mai buna combinatie si s-ar putea sa va alegeti cu dureri de cap.
Compatibilitatea gemeni - sagetator
O relatie promitatoare.
Farmecul Sagetatorului si setea lui de aventura va capteaza interesul, în timp ce el va fi atras de fizicul placut si de cultura dumneavoastra
Compatibilitatea gemeni - capricorn
Este mult prea greu pentru Capricorn sa va accepte inactivitatea.
Atractia fizica este mare, dar, din pacate, de cele mai multe ori nu dureaza.
Compatibilitatea gemeni - varsator
O legatura compatibila.
Reusiti sa faceti dragoste în cele mai rafinate moduri. Pe nici unul dintre voi nu îl intereseaza maruntisurile sau treburile gospodaresti.
Compatibilitatea gemeni - pesti
De obicei, aceasta relatie nu dureaza prea mult. Pestele este mult prea confuz si sensibil, ceea ce complica foarte mult relatia.
Rezultatul final ar putea fi devastator daca nu aveti grija.
Nunta noastra
Poze
Nu te ascunde in spatele unei imagini false: oamenii te vor iubi mai mult daca esti sincer
andreea_trend spune:
Acum astept raspunsurile voastre ... ca la cat am scris
P.S. m-am chinuit putin
Nunta noastra
Poze
Nu te ascunde in spatele unei imagini false: oamenii te vor iubi mai mult daca esti sincer
mihaela amalia spune:
quote:
Originally posted by andreea_trend
Compatibilitatea gemeni - capricorn
Este mult prea greu pentru Capricorn sa va accepte inactivitatea.
Atractia fizica este mare, dar, din pacate, de cele mai multe ori nu dureaza.
SITE AMALIA
Sa nu traim spunand ca nu se poate, trebuie sa ne pastram speranta.
liliac1 spune:
quote:
Compatibilitatea gemeni - taur
Amândoi pretuiti ce e bun în viata.
Posesivitatea Taurului ar putea fi o problema pentru dumneavoastra, dar, daca vedeti ca merita, sunteti dispus sa o suportati.
Muuult adevar. Sotul meu moare daca nu stie ce fac intr-o anumita secunda , dar si eu sunt capoasa si-l mai pun pe jar...
In general nu prea avem puncte comune dar in cazuri exceptionale ne completam reciproc. E bine uneori sa fie un bou si-o belea ...Ramane de stabilit, in functie de eveniment, fiecaruia ce "calitate" i se atribuie...
Liliana& Andra-Maria
Avem 2 ani
poze Andra Ghiberdica