Zodia Gemeni?!?!?! (6)
Raspunsuri - Pagina 6
NicoletaB spune:
cu balanta mea sunt super compatibila, mai putin la rapiditatea luarii deciziilor
deh, tb sa aiba si el un defect, nu?
cu toate balantele indiferent de sex m-am inteles super extraordinar, in schimb cu varsatorii am probleme de comunicare, si mie imi merge gura nu gluma
pur si simplu nu gasesc un subiect comun de discutie mai lung de 2 minute
NicoletaB spune:
eu sunt si posesoare de strungreata, asa ca sunt SUPERIUBAREATA, dar numai cu unul singur
mihaela amalia spune:
quote:
Originally posted by NicoletaB
eu sunt si posesoare de strungreata, asa ca sunt SUPERIUBAREATA, dar numai cu unul singur
Si eu sunt SUPERIUBAREATA , si tot cu unul singur ; doar suntem in aceeasi zodie nu????
SITE AMALIA
Sa nu traim spunand ca nu se poate, trebuie sa ne pastram speranta.
iliuta spune:
mihaela amalia, m-am vazut pe lista.
Roxane, dupa 14 ani????? Trebuie sa fi fost tare dureros.....dar cum ai zis si tu, cine stie ce-i pus in carticica celui de sus???
Eu in general ma inteleg ff cu gemenii, iar cu varsatorii destul de bine(mama mea e varsator).
"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"
Mihaela
andreea_trend spune:
Neata gemanutzelor....
Eu nu mai am somn...
Iliuta bine ai venit in club... esti nascuta in aceeasi zi cu iubi al meu ... si iti dai seama ca nici eu nu vreau sa fie adevarata previziunea aia... mai ales ca eu peste 6 luni fac nunta si imi doresc din toata inima sa fie si singura...
Ma inscriu si eu pe lista SUPERIUBARETZELOR
Nunta noastra
Poze
Nu te ascunde in spatele unei imagini false: oamenii te vor iubi mai mult daca esti sincer
SunSmile spune:
Neata fetelor,
Hai nu mai fiti pesimiste! Sunt atatea lucruuri si aspecte de care trebuie sa tinem cont. Divortul nu e o actiune placuta, dar nici nu e marca gemenilor. Se poate intampla oricui.
Bun venit Iliuta! Sa fii sanatoasa si puternica!
Si daca tot faceti un club, vin si eu la SUPER-MEGA IUBARETE!
Pup
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
andreea_trend spune:
Iete ce-am gasit
Cum sa recunosti un Gemeni
Aspectul fizic
In general, persoanele din zodia Gemeni au mainile si degetele foarte subtiri, aproape fragile. Este foarte usor insa sa ii recunosti dupa privirea lor jucausa si de cele mai multe ori patrunzatoare.
Comportament
Daca esti langa o persoana care vorbeste in continuu si care nu se poate abtine sa nu glumeasca si sa arunce mici provocari la fiecare vorba, este mai mult ca sigur un Gemeni. La orice intrebare, raspund cu o sumedenie de detalii si daca vad ca nu ii bagi in seama vor incepe sa faca mici glumite pana cand vor vedea ca ii observi.
Cum il testezi
Intreaba orice legat de ultimele stiri. Daca te vor pune imediat la curent cu ultimele detalii si in plus iti vor mai da si alte vesti din acelasi domeniu, stai langa un nativ al zodiei Gemeni. O alta varianta ar fi sa ii spui ceva de genul ca ai fost obligata sa petreci un weekend intreg singur in casa, dar ca te-ai distrat in cele din urma. Daca va gasi ideea absolut respingatoare, stii cu cine ai de-a face.
Nunta noastra
Poze
Nu te ascunde in spatele unei imagini false: oamenii te vor iubi mai mult daca esti sincer
SunSmile spune:
Mdaaaaa....vorbesc mult, glumesc mult, sunt ironica(cu cine-mi permit), am degete lungi(e de la handbal, nu de la zodie), sunt la curent cu toate stirile(mama ei de mercedesa). Iupiii...sunt o geamana! Voi fetelor?
quote:
Originally posted by andreea_trend
Iete ce-am gasit
Cum sa recunosti un Gemeni
Aspectul fizic
In general, persoanele din zodia Gemeni au mainile si degetele foarte subtiri, aproape fragile. Este foarte usor insa sa ii recunosti dupa privirea lor jucausa si de cele mai multe ori patrunzatoare.
Comportament
Daca esti langa o persoana care vorbeste in continuu si care nu se poate abtine sa nu glumeasca si sa arunce mici provocari la fiecare vorba, este mai mult ca sigur un Gemeni. La orice intrebare, raspund cu o sumedenie de detalii si daca vad ca nu ii bagi in seama vor incepe sa faca mici glumite pana cand vor vedea ca ii observi.
Cum il testezi
Intreaba orice legat de ultimele stiri. Daca te vor pune imediat la curent cu ultimele detalii si in plus iti vor mai da si alte vesti din acelasi domeniu, stai langa un nativ al zodiei Gemeni. O alta varianta ar fi sa ii spui ceva de genul ca ai fost obligata sa petreci un weekend intreg singur in casa, dar ca te-ai distrat in cele din urma. Daca va gasi ideea absolut respingatoare, stii cu cine ai de-a face.
Nunta noastra
Poze
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
andreea_trend spune:
Mda... pai nu am maine sau degetele subtiri
Da de vorbit vorbesc mult, ce sa mai zic de stiri, ca daca nu am vazut stirile de la ora 23 nu pot sa dorm
Deci si eu sunt o gemanutza ...
Nunta noastra
Poze