clubul nurorilor cap 15
Raspunsuri - Pagina 4
impreuna spune:
Mersi fetelor, sa stiti ca si eu v-am simtit lipsa
Acu vreau sa ma lamuresc cum e cu contul comun, am deschis un subiect, poate aflu daca da sau ba
Ai mei socrii au fost model, iar Sara foarte cuminte.
Noi cand i-am anuntt ca mai ramanem o zi in Bucuresti am uitat ca soacra s-a invoit de la servici doar pt o zi:) Asa ca ieri socrelul a fost singur pe baricade, da s-a descurcat de minune.
Flavia (sotie si mamica fericita)
ancuta_stan spune:
[quote]Originally posted by camelia72
Salutare,dragutzelor!
[Ancuta,dupa figura impunatoare,soacra ta arata ca un dictator,poate ma insel dar pare f. impunatoare,daca are suflet bun si va si ajuta,trece-o la rosii!Cred ca tu esti o fire mai supusa si ascultatoare...te felicit ca reusesti sa supravietuiesti cu socrela!
[
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
Mai de fapt asta e problema; ca eu nu prea sunt supusa, iar relatia e tensionata, dar fara sa ne spunem prea multe. Eu de exemplu nu ma adresez ei in nici un fel. Nu-i spun nicicum - "potrivesc vorba" cum zice chiar ea. Si toata lumea ma sfatuieste sa fac ceva sa o intind ca o sa ma imbolnavesc de nervi.
ma sperie gandul ca voi face un copil si mi-l va acapara - ca sa ma "ajute".
Ies ca mai am si trebi. Deci soacra mea nu candideaza la miss, mai fetele?
impreuna spune:
Ancuta te inteleg perfect.
Si eu stau cu soacra, si desi ne intelegem bine, tot sunt si momente tensionate. Cele mai multe de cand avem bebe. Insa e bine ca se poate discuta cu ei si tin cont de ce le spunem.
Daca si ai tai ar face la fel, n-ar trebui sa iti faci prea multe probleme, ca v-ati intelege voi pana la urma.
diadaniela spune:
ma sperie gandul ca voi face un copil si mi-l va acapara - ca sa ma "ajute".
Vezi de treaba ca si eu stau cu soacra in casa si n-a acaparat nimic.Nu a imbaiat-o niciodata,nu a hranit-o niciodata si nici nu a scos-o la plimbare vreodata.Nu am vrut eu si punct.nu te lasa dominata ca nu o sa-ti fie bine.fi tare pe pozitii si nu te lasa impresionata de fite si crize de nervi.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
fannna2003 spune:
da ce liniste e pe aici!!!!
ori sunteti plictisite, ori va bat socroseniile la cap....ori nu va lasa
camelia72 spune:
Mai fetelor,eu atat de mult imi doresc sa-mi mai scoata si mie cine va copiii la plimbare,sa mi-o duca sau sa mi-o aduca de la gradi pe Georgi...as vrea si eu sa mi-i "acapareze" cineva,macar doua ore pe zi pe copiii mei...n'am eu norocu' ala!As vrea si eu un pic de respiro,sa trandavesc in pat sau sa merg pe la prietene fara copii dupa mine...!Pe soacra-mea o deranjeaza galagia,nu i-a scos niciodata la plimbare,sau sa le dea sa pape...de facut baie...ce sa mai vorbesc!
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63105" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!
impreuna spune:
Cami stiu ce zici, da sti vorba aia, "ce-i prea mult strica":)
Deci nu-i bine nici fara ajutor, da nici cu prea mult.
Daca n-ai din partea soacrei, nu gasesti pe nimeni sa te ajute cate putin? Macar o prietena, ceva...
Eh, ce bine mai imi prinde si mie cate o distractie...
Acuma astept musafiri, ne "vedem" mai tarziu
Cam shomati pe aici :)
SunSmile spune:
Seara buna sa aveti!
Sa fiti linistite si fericite alaturi de familiile voastre!
Pe soacre lasati-le...are DD grija de ele!
Va pup...
lavinai spune:
wwoooww, fetelor da' slaba miscare astazi!!!!!! s-au "cumintit" cumva soacrele??? am intrat de cateva ori sa mai vad ce s-a mai intamplat si........PAUZA totala!!! sper ca maine sa fie mai multa lume pe aici!!!
Seara placuta in compania celor dragi!!!
lavinia "nunta noastra 02.07.2005" - cea mai frumoasa zi din viata mea
pozele noastre:http://pg.photos.yahoo.com/ph/lavicerei/album?