clubul nurorilor cap 15

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciuleandra spune:

moaama, 13 milioane! da' ce ma mir eu ca si la mine e la fel! in afara de suma lunara pe care i-o da fi-su si pe care eu doar pot s-o estimez, ca n-are bani sa faca mese peste mese cu toate neamurile si toate prietenele ei, ca e ca la cantina de saraci acolo, cine trece pe acolo e poftit la masa si anumite persoane trec zilnic special, deci, in afar de banii astia am avut parte de tot felul de cheltuieli gen ; scimbare centrala, reparat acoperis, reparat tot felul de tevi care se sparg aproape lunar, ca e o casa in care nu s-au bagat bani de aproape 80 de ani, consolidat casa cu capse si nu-stiu ce traverse, ca nu stiu cum le zice, ca pica pe ele! ca ea ce grija a avut, decat sa toace banii si macar da-si lua o boarfa pe ea sau se plimba, nu, ea face mese pe banii nostri sa vada lumea ce tare e ea si-mi explica mie ca de ce la mine nu vine nimeni la masa si de ce nu fac mese acasa de ziua mea si-a sotului! de-aia! ca asa vrea muschiu meu, ca am bani sa-mi fac ziua la carciuma, ca muncesc suficient de mult ca sa mai am timp si putere sa fac mese acasa si ca stau in casa bunicii in care mobila cade pe noi, faianta e lipita cus coci pe pereti, ce sa mai, e ca-n "marile sperante".
Si s-o vezi, artista, cand are de dat bani pe undeva, o apuca depresia, ca are/n-are tensiune, ca ii e rau si prostu de barbata-miu pune botu si baga mana la portofel! si dupa aia invie si rupe pietele dupa mancare si ma ia pe mine peste picior ca ea vine pe jos 7 statii jumate cu tot cu sacose ca sa economiseasca 1 kkt de bilet si eu ma duc cu taxi la servici
bay, io nu inteleg, cum puii mei nu te doare sufletul sa iei bani de la copilul si nepotii tai ca sa faci mese? sta-i-ar in gat! pai, faceti si voi socoteala, asa, la prima mana, cel putin in fiecare duminica, minim 11 persoane la masa, cu antreuri, gratar, bautura, desert, ma rog, masa serioasa! pai numa' chilu de carne cat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by a.cicel

Ieri a fost mare veselie pe aici....
Eu stau cu cartea de drept administrativ in fata si nu imi intra nimic in cap. Nu reusesc sa retin nimic. Si duminica am examen. Nu stiu ce o sa fac. Cred ca il pic cu brio.

Am facut si noi pe "entarteinarii" cum ne-am priceput mai bine..
Mult noroc la examen ! desi, in locul tau, as ...

Raza de soare, curand SOTIE de pui alintat

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherry22 spune:

Andreea, nici eu nu am putut sa retin mai nimic din dreptul administrativ, este de-a dreptul odios.Dar, am luat nota 7, nici eu nu stiu cum, important este ca l-am luat din prima. Bafta si tie!

Ce de bani au unele socrele...a mea mereu se vaita ca nu are , de cand o stiu eu(de 9 ani), niciodata nu a avut bani, dar mese da destul de des.

Ancuta, esti de-a noastra, chiar daca inca nu stii ce culoare are soacra ta!

va pupez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Andreeaaaaaaa felicitari pt acte, acu ai atatea griji pe cap, bine ca intri in concediu si te mai relax putin. Las, examenele vin si trec, noi iti tinem pumnii sa iei 10:) Da si daca nu il iei, asta sa fie singura problema

Ancuta bine ai venit, ca n-am apucat sa iti spun. Ti-am vazut socrela, felicitari ca rezisti cu ea, acu urmeaza sa ne spui unde o incadrezi:)

Fetelor a fost super in Bucuresti, adica ne-am intalnit cu o parte din prietenii de care ne era dor, am chefuit in Mall marti seara vre-o 15 prieteni la ziua unuia dintre ei, am "dormit" 7 intr-o garsoniera, ne-am facut de cap pe la cumparaturi si... din pacate timpul a fost foarte scurt si a trebuit sa venim acasa:P
Poate daca mai statea, faceam o intalnire cu nurorile (si cu soacre, de ce nu:)
Am ramas o zi in plus pentru ca pe drum incolo era sa ne nenorocim, nororc ca a avut Dumnezeu grija si am scapat cu bine, doar ca am intarziat vre-o 6 ore:(

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherry22 spune:

Flavia, bine ai revenit!
Cum a fost la bucuresti? abia asteptam sa ne povestesti!

va pupez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

ciuleandra,eu te inteleg ca si soacra-mea avea boala asta cu mese intinse ,dar eu am lecuit-o.Nici un ajutor,plecat de acasa ,bani ciu ciu,asa ca atunci cand a vazut ca nu-i dam nici bani si nici nu o ajut s-a potolit.Pai ce pui mei ,toata ziua, buna ziua facea ea mese?Oricum fi-su mai mare nu mai trece pe la ea deloc,asa ca nu are pe cine sa mai cheme.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by cherry22

Ce de bani au unele socrele...

Pai munceste socru-meu k prostu', sa stea balena aksa... si a mea se lauda peste tot k nu cere deloc bani copiilor. bun, e normal sa se imparta facturile, dar nu-mi cere sa platesc pt ink 2 ! si tot aseara se plangea k vai ce obosita e (de la uitat la telenovele), k a gatit 3 zile la rand... adik sa ma simt si sa gatesc eu... pai ce, a gatit cumva fasole cu jumari pt mine sau pt barba'su, k are ala pofte ??? sau nu's ce soi de supa... noi zilele astea am mancat doar ce am gatit eu... k puiu n-avea voie ciudatenii d'alea de-ale ei...

Raza de soare, curand SOTIE de pui alintat

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Salutare,dragutzelor!
Flavia si Andreea,bine ati revenit,v-am simtit lipsa...!
Ancuta,dupa figura impunatoare,soacra ta arata ca un dictator,poate ma insel dar pare f. impunatoare,daca are suflet bun si va si ajuta,trece-o la rosii!Cred ca tu esti o fire mai supusa si ascultatoare...te felicit ca reusesti sa supravietuiesti cu socrela!
Ciuleandra,hai,mama,fa rost de poze cu artista si bag-o in top!

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63105" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

am intrat si io sa va salut un pic!!!!! asa un pic de pauza de la invatat!! maine am ultimul eaxmen si ma bucur enorm ca am scapat de inca o sesiune!!!! penultima din facultate!!!!
Flavia ma bucur ca ai ajuns cu bine acasa!!! nu stiu daca e doar impresia mea, dar cat ai lipsit parca totul a fost cu "fundul in sus..." (sa nu se supere fetele pe mine care au incercat sa faca , cate ceva pe aici ....)!!
acuma ma duc sa mai "bag" un curs la memorie si mai revin sa vad noutati!!!!
pupici

lavinia "nunta noastra 02.07.2005" - cea mai frumoasa zi din viata mea
pozele noastre:http://pg.photos.yahoo.com/ph/lavicerei/album?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

hello

Ancuta imi pare bine ca ne regasim si aici.

Succes fatelor care mai au examene. A.ciciel hai ca nu e asa greu administrativul, cel putin din punctul meu de vedere, dar trebuie sa recunosti ca si emotiile sunt de vina. Nu te mai poti concentra, asa-i. Mai bine de mine ca m-am maritat la un an dupa ce am terminat facultatea. Cand am dat licenta a avut iubi al meu niste emotii (mai ales la oral)... mai mari decat ale mele.

Ciuleandra, Raza soacrele astea ale voastre nu sunt bine la mansarda. Dar nici sotii nu prea iau masuri.....

marinar

Mergi la inceput