Mamici de mai-iunie 2006 (36)
Raspunsuri - Pagina 8
ILDI25 spune:
26 octombrie , Sarcina usoara in continuoare !
Ralucutza , Sa-ti traiasca fetita si sa-ti aduca numai bucurii.
ILDI
+
28 w
cypocs spune:
fetelor, 

nu am timp deloc si am si un control la servici .Vineri repet streptococul!
ALIA 26 w
http://tickers.TickerFactory.com./ezt/d/1;10042;30/st/20060515/dt/7/k/9ad9/preg.png
DianaR spune:
Bine ati venit fete noi: Ildi si Dolcebaby!
Ildi esti din Arad? Super. La ce medic mergi? Vezi ca este si un subiect cu aradence la Prieteni dintotdeauna. Te asteptam si acolo!
Raalucutza, am citit eu cu atentie reactia ta, nu a fost nepotrivita a fost exact cum ma asteptam ptr. ca ma gandeam ca tu nici nu ai luat in calcul posibilitatea ca bebe sa nu fie baietel. Nu stiu in situatia ta cum ar fi putut altfel sa reactioneze o persoana normala. Deci stai linistita... chiar ma asteptam...
Cristina, acu parca imi aduc aminte ca ai mai spus tu ca de fapt in 17 si chestia cu nick-ul...
Apropo de nume, reactiile alor mei si ale socrilor la numele de Timea au fost cat se poate de "dragute": ai mei: " cum Ti cum????? Ce nume ii asta? De unde vine ca n-am mai auzit.... Socrii: dar din atatea nume romanesti frumoase altul n-ati gasit?????
Iaca pix ca tot Timea ii zicem...
Apropo de Ilinca, era nr doi pe lista, am oscilat vreo saptamana intre cele doua nume...
Vivighe, sa-ti traiasca finuta!
Irinel, ioi ce mari sunteti voi! Mai un pic si o tii pe Maria in brate!
Diana , Vladut
(16.05.2004) & samburelul (25+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas
gabi25 spune:
Deocamdata datele de adaugat la mine sunt: Maternitatea or. Vatra Dornei, d-na doctor Negrea. De ce spun deocamdata? pentru ca sotul ma fugareste la Iasi, numai ca eu consider ca daca am mai trecut odata printr-o nastere aici la ce sa ma duc acuma la a doua acolo?!
Cu numele....la Rares toti au fost incantati. Acum cu bebe2.....la sarcina pierduta in iunie ma ciondaneam cu sotul ca eu vroiam Ilinca si lui nu i-a placut si cei care au mai auzit la fel ca ce, ca nu e frumos. Cu sotul am reusit sa ajungem la un consens....daca va fi fata sa o cheme Daria, pentru ca Rares are al doilea nume am spus ca punem si lui Daria al doilea si am adaugat Maria (cu toate ca sotul sugera Gabriela ca pe mine). Care au incercat sa-mi sugereze nume.....eu le-am sugerat sa-si faca copii si sa le puna ce nume vor 
Cu cresterea copilului calit si cat mai liber....mamaaaaaa ce de-a discutii in contradictoriu am mai dus. Mama mea nu se baga ca stie ce are la casa
, soacra a fost adaptabila, doar cu socrul m-am mahi harait, incepand cu superstitiile (nu m-a lasat sa iau nimic inainte....., de data asta sunt mai calita), dar nu va spun cu mosnegii prin parc, cum la noi e statiune vara e plin de mosnegaraie. Cica o baba: "nu duce copilul cu ham, ca o sa mearga cracanat" - care era legatura fratilor
...... Altii ca vai am lasat copilul sa cada si nu ma duc sa il ridic (eu consideram ca incerc sa il fac cat mai independent)......de imbracat subtire nici nu mai zic.....la noi cum sunt temperaturi scazute va dati seama ca e mare crima ca nu ii pun fularul la copil pe fata la -15 grade afara, sau ca toamna ii pun caciulita destul de tarziu, sau ca il las sa coboare singur scarile....etc.
Mai vroiam sa scriu dar nu mai stiu ce.............
25+
Evolutie Daria
Poze
raalucutza spune:
PAPADIE eu zic ca mail-ul meu functioneaza!poate nu stiu eu sa activez PM dar merge ceva!un mail tot functioneaza!pupici!

RAALUCUTZA
26+cu
CELESTINA http://community.webshots.com./user/raalucutza
carmen_ardelean spune:
Uite ca am revenit si aici, ca vad ca nu m-a bagat nimeni in seama dincolo....salut iar si...imi dau datele
d.n 23 aprilie 1975
dpn 30 iunie 2006( se pare ca va fi miruna)
bebe andrei 13 aprilie 2004
ILDI25 spune:
Buna dimineata!
DianaR DA,eu sunt Arad ,dar tu stai in Timisoara ca am vazut ca acolo vei naste? Referitor la dr. , eu umblu la dr.Guset in Arad, dar voi merge pe 17 la Timisoara la eco morfo-fetala la dr. budau.Spre sa fie totul ok si sa aflu in sfarsit ce voi avea baietel sau fetita . Am mai fost la dr. Budau la 16 sapt. dar nu s-a vazut ce e. Sunt asa de curioasa
.Ildi
+
29saptamani
florypop spune:
Neatza burtici!
Bune venit noilor mamici.
Papadie , raalucutza...sunteti mortale....
Pupici,
Flory
21+ si
Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png
LYLY809 spune:
Bun sosit noilor mamici, Carmen ardelean, Ildy25 si Dolcebaby.
Ati parcurs deja o mare parte a odiseii fara noi, dar, cum partea cea mai grea de acum incepe, e bine ca ati ajuns aici![]()
Va doresc bebei
sanatosi si rezistenti, veseli si frumosi, si toate alea![]()
![]()
Vivighe, m-ai facut sa tremur de invidie, pe de o parte, pe de alta mi-ai trezit amintiri ( ma refer la Grecia). De cand cu frigurile astea numai la Mediterana si Egee ma gandesc... Eu am fost prima data in Grecia primavara. M-am amuzat teribil la mesajele tale cu labradorul
Alia, vad ca esti inca pe baricade, ca si mine
. Doar ca eu amenint in fiecare zi ca-mi iau concediu![]()
Lacry 24+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik

Sarcina usoara si tie si un bebe sanatos !