Mamici de mai-iunie 2006 (36)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

quote:
Originally posted by ama_kaly

Fetelor Irinel, cori74, ILDI25, Alda, ralucapop, gabitza gargaritza, Ana Nicol, Doroti 5, Alisia, Anuska3008, raalucutza, gabi25, giuliatop, CatXO, Andra2005, papadie, Zuzi, Oana s, Betty13ro, Tatatushi, rocs02, neda, Andira, Iulyp, Steluta, Lya, Adriana si Mami2002 dati-mi va rog doctorul si spitalul unde veti naste!

[font=Comic Sans MS]io 29+ cu Seby
[Sans MS]

Hihi... ama, la o asa strigare sigur ca raspund.
Nasterea va fi cam prin 24 iunie (bebe e gras, si deci termenul s-a mai decalat), la CFR2, cu dr. Fathi.
Se pare ca avem o fetita.. o va chema Cornelia.. si atat.

Papadicu , poti sa ma scrii fro 2-3 povesti din astea... da' corazonu meu e ffff bolnav si a suferit mult cand a vazut pe ecran pasaricu fetitzului. Sper sa imi revin, incet incet... Macar de ar fi o fetita blanda si visatoare, nu ca soru-sa
Sanatoasa sa fie...

Va pupa mama.. de fete...(haz de necaz)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

RALUCIS revin :
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61281

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Hahaha...ce discutie despre nume...io ce sa mai zic ca pe fiica-mea o cheama Anna-Katja si socrii mei ma detesta oricum dintotdeauna, daramite acum! Soacra-mea si-a exprimat dezgustul pentru asa nume rusesc (!!!) si prefeara sa se refere la ea cu "fetitza" sau "aia mica". Eeeei? E ca v-am batut?

Cat despre numele alese de voi mi se par foarte frumoase, nu ca ar avea pana la urma vreo importanta.
Ilinca imi place la nebunie, cunosc doua surori (apropo, dintr-o familie de vitza nobila!) care se numesc Ilinca si Stanca si nu numai ca ele sunt super fete dar si numele lor m-au fascinat. La urmatoarea fetitza, Ilinca e si pe lista mea. Iar Nichita este evident nume de baiat si inca unul foarte frumos. Hora de asemenea e foaaarte deosebit si suna minunat!

Papadie, ce prezenta la subiect! Asa te vreau! Povestea ta a fost superba , oricum imi plac povestirile tale la nebunie! si tie si Catrinei dulci cu ochi de peruzea si dulcetei din burtica!

Ioana 27 saptamani si Katja(30 martie 2004)

poze cu mami, tati si katja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Ralucis, ce controversa ai avut cu Nayel? Te rog, spune-mi , sunt tare curioasa!

Luana, daca esti impotriva "corcolitului" copiilor pregateste-te de acum pentru un razboi de guerilla de strada. Nu iti poti imagina cata lume va striga dupa tine si iti va face observatii pentru ca al tau copil tau nu are caciula si sosete la 25 de grade!
Sau lume socata ca atunci cand e bebe mic nu are caciula (eventual doua una peste alta) si manusi IN CASA!
Oricum, daca ai nervii tari, tine-o pe a ta pentru ca ii faci un imens bine copilului si adultului care va fi mai tarziu. In general in Romania sistemul imunitar al copiilor este LA PAMANT din cauza supraincalzirii continue si a antibioticelor date cu ghiotura pentru orice stranut, fara nici un discernamant.

Ioana 27 saptamani si Katja(30 martie 2004)

poze cu mami, tati si katja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

Ama iti trimit cateva date despre mine ca sa ma treci si pe mine pe lista : DN :17.05.1980; UM:3.08.2005; DPN:10.05.2006 .Voi naste la Maternitata "Salvator Vuia" din Arad cu dr.Guset Grigore .
Poti te rog sa-mi spui unde mi-ai gasit mesajul anterior ca eu nu il vad niciunde . MERCI !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

am citit si eu ce s-a scris despre dr mihalache si ce sa zic? chiar ca sunt in ceata. eu nu am facut inseminare, nu am ajuns asa la dr. mihalache, ci printr-o recomandare, la cabinet era curat, dr mi-a raspuns mereu cu amabilitate la toate intrebarile, si a fost singurul dr care mi-a explicat ffffff clar care e treaba cu streptococul b care mi-a iesit la analizele de inceput de sarcina, am fost la dr de la medicover care nu auzise macar de acest streptococ, ca si un altul de la municipal, ambii f recomandati, deci, ce sa zic, chiar nu stiu... mi-a prezentat f frumos si maternitatea CFR 2 si m-au incurajat psihic si pozele cu copii pe care i-a ajutat sa vina pe lume si care sunt puse pe un panou la cabinet. nu am fost la policlinica de la spital niciodata, numai la cabinet. oricum, sunt un pic necajita de ceea ce am citit. partea buna e ca sarcian mea e una fara probleme si totul merge bine, se vede ca ma ajuta si Dumnezeu, dar in rest, ma mai gandesc pana maine... crisbar, parca si tu mergeai la ea, tu ai remarcat ceva mai ciudat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzi spune:

Draga Ama Kaly,
noi sintem la Dr. Ciuchina la Sp. Stanca.
Bebe e fetita - Lavinia.
Merci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

Inaioana, cred ca avem multe afinitati.. Ce-om avea, dom'le cu numele astea rusesti??! tztztz (si tu Magghy, reao!). E, acum nu ma mai poate nimeni acuza de nume rusesc, mai romanesc decat Hora nu se poate... Nu-i asa??!
In ceea ce priveste razboiul, mai mult decat previzibil,... sa vina!!! Abia astept!!!!! Instinctele mele belicoase stau in asteptare. Stiu, cea mai crunta problema va fi alta: nu vreau sa imi las copilul cu bunicii!! Cu mama poate as lasa-o, dar parca si mama, odata cu varsta, nu mai e asa cutezatoare cum a fost cu mine si tare-i pacat. Prefer sa angajez pe cineva, ii pun banii in mana si ii spun clar si raspicat ce vreau de la el/ea (nu discriminam). Nu simt nevoia altor personalitati implicate in cresterea copilului. Oricum, imi place faptul ca soacra-mea nu e genul "corcolitor" si nici bagaretz. Slava Domnului.
Totusi, Inaioana, mi-e teama sa ma gandesc cum vor striga "copilul acesta cu nume ciudat".
Vom avea si razboiul legat de igiena, eu nu sunt adepta dezinfectatului intregii case. La mine e curat, insa nu arata si nu va arata niciodata a spital. Nu suport descaltatul in casa (la mine, la altii ma descalt cu toata bunavointa). Asa ca presimt nori negri...

Am citit si eu despre cele doua doamne doctor si.. ugh. nu stiu ce sa zic insa parca fara foc nu iese fum.. eu as pleca de acolo,Ralucis, preventiv... poate dracul nu e asa negru, insa daca vei pati chiar si cea mai mica neplacere (Doamne fere!), nu ti-ai putea ierta ca n-ai ascultat semnalele de alarma. Asa gandesc eu, poate gresesc.

Luana si Hora

Lisboa: http://photos.yahoo.com/luana7312

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

Ralucis,
Care medic de la Medicover nu stie de streptococ B?

Ca mie imi tataie fundul cand ma gandesc ca iar tre sa fac analize (ultima analiza de secretie vaginala la Medicover s-a lasat cu hemoragie si acum am un morcov mare si portocaliu in fund numai cand ma gandesc ca iar analize, iar oi da de cine stie ce dobitoc pe care il doare in cot de placenta mea prost inserata si de cat am tras pana acum sa fie bine... Pe de alta parte as merge tot la Medicover ca am cotizat la ei gramada pana acum si analizele la ei le am gratuite, iar in alta parte cred ca tot aceea ar fi ca risc- adeca nu stiu vreun doctor mai acatarii pe nicaieri...

Apropo, daca ajungeti la Medicover Victoriei, nu mergeti la Calomfirescu. E super amabil, dar mi-a indrugat numai prostii referitoate la analize (banuiesc ca politica Medicover, de genul ca listeria nu se poate face nicaieri in Romania, ca papanicolau nu se face in sarcina, doar chlamidia, si ca nici chlamidia nu e necesara, de altfel),iar dupa ce m-a pus pe calul balan s-a certat 10 min cu asistenta daca obiectul-periutza pregatit pt mine (analiza de chlamidia) e pentru vagin sau penis, pana la urma l-a folosit si in 2 minute eram plina de sange. Evident, m-am intors inapoi, si nu pot sa va spun cum imi tremurau chilotii pe mine, iar el mi-a spus senin "ca se mai intampla. e de la faptul ca am colul sensibil" si daca nu-mi trece pana dimineatza sa ma duc la medicul curant. Noroc ca Tutunaru a hotarat ca am avut o zi suficient de naspa si a venit cu copilul personal la cabinet sa vada cum ma prezint...Ast a fost mai demult, dar numai cand ma gandesc ca vin alte analize ma ia cu brrrrrrr.

Ina, Luana,
Ma bucur ca nu o sa fiu singura mama nebuna si criminala de pe aici. Acuma, sa vedem cum rezistam la telefoniada si lacrimile de crocodil care vor urma din partea rudelor binevoitoare. EU oricum le-am spus f clar tuturor ca daca m-am abtinut sa comentez ceva la modul cum isi cresc altii copiii, e fiindca ma astept sa am parte de acelasi tratament. daca un nume a iscat atatea probleme, sa vedeti ce urmeaza...Pe mine ma suna familia sa imi spuna sa nu mai stau atata in casa, ca devin depresiva , dar sa nu ies nici afara, ca e frig. Mai bine sa ma duca sotul cu masina vreo 2 ore prin Bucuresti, sa ma plimbe. Cine a prins gravida un traseu cu masina pe strazile line din Bucuresti stie ce invioratoare e o astfel de plimbare. Si ce senzatie minunata e sa te zgaltai groapa cu groapa si sa iti vezi sotul cum se claxoneaza dulce ca sa iasa din intersectie inaintea tramavaiului.

Papadie, Margica sa-mi fie numele. Daca ma gandesc la dimensiunile si rotunjimile pe care le posed, aaaaaa, ai cam nimerit-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Magghy draga, n-ai "surprins" cea mai placuta plimbare cu masina prin Bucuresti. Aia e la volan, cand te injura birjareste toti nebunii ca nu esti Sumi ca ei, pe carosabil. Caci, iti dai seama, nimeni nu-ti vede burtica, sa inteleaga ca ti-e mai greu sa "sprintezi". Si chiar daca ar vedea-o, asta nu schimba cu nimic lucrurile. Ma deprima sa ies la plimbare in orasul asta, ca vad atata mojicie si mizerie...

Lacri 24+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik

Mergi la inceput