Mamici de mai-iunie 2006 (36)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

Papadie,
Ai un stil de-a povesti...de imi vine sa plang ca la noi nu a venit fetitza, ca noi asa vroiam! Dar asta e , vorba lui Iosup, mai incercam, ca pana la urma ne iese

Cat despre numele lui bebe, ce ne-au auzit noua urechile cand am zis ca o sa il cheme Nichita... telefoane de la socrii, amici, toata familia disperata de ziceai ca ii tatuam numele in frunte si alta nu.
Singurul caruia ii place e Tutunaru care pe mine nu cred ca stie cum ma cheama, dar pe bebe da,si cand imi inregistreaza ecografiile imi scrie "eco Nichita"

MIHAELA, CRISTINA, zilele astea nu am avut netz, deci cu o maaaaaaaaare intarziere LA MULTI SI FERICTITI ANI! Sa ne vedem toate cu bine in gasca de mamici cu bebici nazdravani, ca mi-a facut Papadie pofta cu nazbatiile ochisorilor cei cuminti de peruzea.

Alia, ce mai faci? Pana la urma ai repetat analiza de streptococ sau nu?

Ina, mi-a placut la nebunie cosuletul lui bb. Sper sa ii gasim si noi pe aici, deocamdata m-am mai potolit cu iesitul pe afara (si deci si cu colindatul prin magazine), ca am niste trepte la bloc o frumusete: inclinate in jos, acoperite de ghetaza si evident, fara nimic de care sa te tii. Asa ca am dilema babelor din bloc: cobor pe fund sau astept pe cineva care sa ma tracteze de un brat??? Nu de alta, dar am mai luat o tranta cu bb si nu mi-a placut. Deloc.

Amonar,
Tare stranie poveste am auzit dintr-o tara tot super-civilizata. Prietena mea e in Belgia, gravida prin saptamana 18...Pt prima oara in viatza ei, a lesinat (era singura in casa) a cazut, s-a lovit cu capul de gresie destul de urat...in fine, si-a revenit tot singura. Evident, s-a dus la doctor. Care docotor i-a spus ca e perfect normal, ca ori are hipocalcemie ori hipoglicemie si a trimis-o acasa.NU s-a deranjat sa o intrebe nimic, nici macar tensiunea nu i-a luat-o. Banuiesc ca nu trebuie sa va spun ca ecografie are de abia in martie...a doua in sarcina.
Acuma , o fi normal sa lesini in sarcina, dar mie nu mi se pare ca trebuie tratata chiar asa cu indiferenta. Are si normalitatea asta un punct, nu?

V-am pupat,
Magda cu bb Nichita 25 s fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

Magghy, nu cred ca vrei sa stii ce am patit si eu cu Nichita... Doamne, daca le-as fi spus socrilor ca ii tai putza nu cred ca erau mai scandalizati!!! Vaaaiii, da un nume romanesc, frumos, n-am gasit???? Asta in contextul in care socrul meu a facut facultatea in Rusia, s-a insurat acolo si are si un copil (Sasha) si doi nepoti din prima casnicie.. Mare e gradina... Dupa vreo luna, cand ne-am mai dus pe-acolo (cat mai rar, asa am descoperit noi ca e mai sanatos), ma astepta cu...lista, ...s-o semnez de luare la cunostinta!!! adica nume romanesti, Ion, Dan, astea, nu ...aberatii ca Nichita. Ca ei nu vor sa-l bage pe ..Hrusciov in casa, ca asta le evoca. Sotul meu a apreciat bunatatea mea, ca m-am abtinut din rasputeri sa nu le spun, cu un zambet mare, ca o sa-l cheme si ..Zaharia.

EE, te-am luat la reactii?! Asa ca acum, cred ca iti dai seama ca daca le-as spune de Hora.... socrul meu are probleme cu inima. O sa vada certificatul de nastere , stam cu niste hipotensive aproape si om vedea ce se-ntampla..

Luana si Hora

Lisboa: http://photos.yahoo.com/luana7312

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Ama parca ti-am zis despre medic si spital si tu ai scris la listuta Spitalul Municipal Nr.1-Dr.de garda.

doroti_5 27+ si Natalita-Elena
evolutia bebe
foto mami pina la bb si dupa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty13ro spune:

Eu voi naste la Maternitatea "Buna Vestire" din Galati cu d-na dr. Docan Liliana.

23+ cu Clarisse Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

26 octombrie,

Semanam tare la socrii, hai ca am ras d el-am trezit pe Nichita
ACuma ,iti dai seama, omul se astepta sa il cheme pe nepo-su obligatoriu Alexandru ( e si prenumele lui si prenumele sotului meu, fix fi-miu lipsea sa se mai numeasca asa, de altfel eu un nume frumos dar ...2 in familie ajung) si numele al doilea Arthur sau Eduard. Cand au auzit de Nichita, le-a cazut cerul in cap.

Faza cea mai tare am patit-o cu o prietena, profa de romana de altfel. Zice ea, senina, draga, nu e treaba mea, dar Nichita e nume de fata, io nu am auzit in viatza mea de vreo persoana de sex masculin pe care s-o cheme asa...Io cred ca glumeste, ca vorba aia, profa de romana,poeziile lui Nichita Stanescu in lectura obligatorie pt examenul de capacitate, dar ea era f serioasa...

Fa-i o poza socrului cand ii spui de Hora. O sa fie mortala sigur! Poza, nu numele, sper...
Magg gravi cu bb Nichita 25 s fix

Mergi la inceput

uite ca am uitat sa ma laud si eu nitel.. am fost luni la Nayel si stam tare bine: exact in prima zi din saptamana 26 avea Hora 800-900 gr si 33 cm. Mi-a spus ca e mai mare, ceea ce e bine, nu?

Va rog mult, ca mi-am amintit, spuneti-mi ca nu-s nebuna, sau macar ca nu-s singura! Mi se intampla un lucru tare ciudat, de vreo saptamana.. In afara de arsurile minunate, ale noastre, ale tuturor, mai am, din cand in cand, pe piele, in zona plexului si un pic mai jos, o senzatie de arsura ! Nu tine mult, jumatate de ora si dispare. E ca si cum te-ai freca pe piele cu vata de sticla, ma ustura tare. Evident, nu se vede nimic! A mai patit cineva asa??!

Luana si Hora

Mergi la inceput

Magghy, mie chiar de la iubirea mea cea mare, domnul Nichita Stanescu mi se trage.. Evident, m-am indragostit si de numele in sine, daca il chema Gheorghe Stanescu l-as fi iubit la fel, da fara nume..
Multe persoane "erudite" s-au aratat stupefiate, caci "Nichita e nume de fata, draga!", drept pentru care, atunci cand Nini s-a transformat in ..Hora mi-au spus "uite, acum poti sa-i spui Nichita, asa e normal". Iar eu, iar cuminte (sotul meu se sperie de cate ori imi iau fata de copil cuminte si zambetul politicos, nu stie ce coc..) le-am raspuns, cu respect, ca da, sigur ca da, daca iese cu plete blonde si cu pushca-n mana asa ii vom spune! Corect, nu? De ce cred unii oameni ca sunt obraznica nu mi-e clar...

Luana si Hora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

AMA eu nasc la spitalul din WAIDHOFEN nu-i stiu numele ,cu doctoritza mea-cred- dr.KARIN NEUNTEUFEL.....asta asa ca sa ai listutza completa!

RAALUCUTZA26+cuCELESTINA http://community.webshots.com./user/raalucutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

AMA aaaaaaaaaaaaa si inca ceva....nasc prin cezariana!

RAALUCUTZA26+cuCELESTINA http://community.webshots.com./user/raalucutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

ralucis: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56173&whichpage=10&SearchTerms=mihalache
si mai era un sub f mare. dupa ce l-am citit pe acela mi-am permis sa-ti spun ca eu as schimba medicul. l-am cautat dar nu l-am gasit deloc. Ia legatura pe PM cu MURA sau natasha71!

ama_kaly, fata cu nick de cafea la nisip, de un sa stiu eu la ce spital si cu ce dr nasc?! aci nasti la al mai apropiat de unde te apuca durerile facerii si cu medicul de garda:D cred ca enigma asta o dezlegam cand o sa plek de-adevaratelea la nascare

maghyc -aus mie-mi vine sa-ti spui margica- lasa ca nici un flacaias la usa nu-i de colea:))) Ia sa vezi ce cozi facem la petit. Ca la cate fete vin pe topiku asta o sa le ceara ele mina la baieti:)))

Fetele sa nu va suparati ca va "botez" cre ca ramasei cu obiceiuri proaste din sesiuni cand in lok sa invat eram de-a dreptu maniaka sa citesc Winettou

Mergi la inceput