Mamici de mai-iunie 2006 (36)
Raspunsuri - Pagina 12
vivighe spune:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/vivighe/my_photos
Uite si poze cu Tommy(asa-l cheama pe cutzi).Sa stii ca e foarte prietenos...el crede ca toata lumea vrea sa se joace cu el si uite asa a patit-o de cateva ori...cel mai tare a fost cand a gasit un arici si s-a intepat in el.Oricum am inteles ca sunt cainii ideali pt o familie cu copii.
Dar de ciobanescul pe care-l vreau eu...ce se aude?
nastad spune:
quote:
Originally posted by oanaS
Neatza fetelor,
Am avut o gramada de lucruri de rezolvat in tara asta de rahat si bineinteles ca n-am rezolvat aproape nimic ca "asa-i sistemul aici"(vesnicul raspuns pe care l-am primit).
Off, off, off..draga de tine prin cate treci!
Nu stiu ce sa-ti spun decat sa te linistesti , sa ai grija de tine si sa nu-l superi pe bb!
Sigur se vor rezolva toate!

Doina
19+ si
Oana(03.04.2003)Album Oana
nastad spune:
quote:
Originally posted by raalucutza
EU tocmai am aflat ca am primit aprobarea de la banca si ne cumparam apartamentul nostru aici la noi in austria!asa ca asta o sa fie cumparaturile noastre pt CELESTINA !!!!sunt super fericita acum!sper sa fie utila achizitia!ca in rest nu i-am prea mai cumparat nimic!dar daca merge totul bine am sa ii aranjez o camera-din cele 4 ale apartamentului-pt ea asa frumoasa cum am visat eu intotdeauna!ACUM REALIZEZ CA VESTILE BUNE VIN CATE TREI:CELESTINA,APARTAMENTUL......SI MAI ASTEPT UNA!
RAALUCUTZA26+cu
CELESTINA http://community.webshots.com./user/raalucutza
Sa-l stapanitzi sanatosi si sa mai facetzi copii sa umpletzi camerele!
Stiu ce inseamna sa reusesti sa-ti iei casa, noi cu greu ne-am luat un apartament in august.....e mic , dar e al nostru!
Doina
19+ si
Oana(03.04.2003)Album Oana
doroti_5 spune:
Buna FEtelor, da nu ma mai pot tine dupa voi.
Bine ati venit Ildi25, Carmen_ardelean, Dolcebaby.
Ildi iti tin pumnii la eco, sper sa ne aduci un baietel ca fetite pe la noi sunt foarte multe.
Irinel, da ce mari v-ati facut, da la semnatura de ce tii 29+?
Fetelor eu cu numele mai usor, nimeni nu se baga(le convine la toti).
Cu sotu am rezolvat-o asa: Eu doream sa-mi iau Nume dublu adica al sotului-al meu, dar el categoric doar al lui, asa ca am facut un compromis, eu iau numele lui, dar prenumele la copii le pun eu. Asa cu dinsu am rezolvat-o. Cu parintii mai usor, mamica mea se numeste Natalita, a lui Elena si am format numele Natalita-Elena, pe scurt Naela, si sotului ii place. Baietelul dupa aceeasi schema doar ca numele tatalui lui primu si a lui al meu al doilea Tudorel-Andries, asa il va chema.
Deci solutie simpla, frumoasa si fara batai de cap.
Dar numele de Ilinca, Nichita, Serghei, Sasha, Hora mi se par extraordinare, super.
O zi buna!
doroti_5
27+ si
Natalita-Elena
evolutia bebe
foto mami pina la bb si dupa
alda spune:
Salutare, din pacate eu scriu mai rar, dar citesc aproape tot ce scrieti voi!
Eu voi naste la maternitatea Giulesti cu dr. Ion Ionut.
Va pup pe toate,
Alexandra
ILDI25 spune:
Voichi V , florypop, Inaioana, nastad, irinaghita, papadie, adib va multumesc pt gandurile bune si va doresc sarcina usoara in continuoare si bb sanatosi.

Ildi +
29 saptamani
ILDI25 spune:
Raalucutza Inca nu stiu exact cum voi naste dar luna viitoare cand voi merge la doctor vreau sa discut cu el aceasta problema si sper sa fie de acord sa-mi faca cezariana,altfel nu stiu cum voi supravietui pt. ca mie imi este frica si de o injectie.Stiu ca vei rade de mine dar asa sunt eu.Aseara m-am uitat si la filmuletul despre care se discuta acum 2 sapt.pe forum si care va fi difuzat duminica pe National geographic si toate au fost bune si frumoase la inceput dar sfarsitul m-a facut sa ma ingrozesc si mai tare. Sper ca nu te-am plictisit cu ideile mele.
Ildi
+
29 W
mihaela.f spune:
Fetelor,
este cineva din Sibiu? Cunoaste cineva un medic bun pe probleme de infertilitate in Sibiu?
Tks
Mihaela
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10054;101/st/20060618/k/e328/preg.png
doroti_5 spune:
Amonar te rog mult daca stii ceva de "Azpetrol Group" sa-mi zici.
Eu stiu ca e o firma olandeza.
Te rog mult.
doroti_5
27+ si
Natalita-Elena
evolutia bebe
foto mami pina la bb si dupa
raalucutza spune:
26 OCTOMBRIE am sa incerc sa caut pe net asa cum sugerezi!nu prea am incredere in astea,dar.......am PM dar nu stiu eu sa il folosesc!dar am facut rost de piesa multumesc frumossssssssssssss esti o super dragutzaaaaaaaaaaaaa!
RAALUCUTZA
26+cu
CELESTINA http://community.webshots.com./user/raalucutza