Mamici de mai-iunie 2006 (36)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Neata fetelor!

Papadie, de acord cu lista ptr. lucruri inutile, cu vroe 2 exceptii :
masuta de infasat mie chiar mi-a folosit, eu ma refer strict la placa de lemn invelita in burete si musama pe care o puteam pune oriunde. Dulap ne-am facut noi in care am pus cadita si peste masuta de infasat.
crema de masaj dupa baie (apropo de ce zicea Inaioana) mie mi-a fost necesara, Vladut avea pielea f. uscata si daca nu-l dadeam era jale. Il dadeam cam la 2 zile si era ok.
Nu mi-au folosit suzetele, nu am luat nimic de sterilizat biberoane ca nici nu mi-a trebuit, termometru o fost super cel de mercur, am folosit forfecutza de unghii si nu manusi (nici n-am avut). Asa si pompita de muci subscriu, f. utila, si as mai spune sa luati cu capatul de nasuc cat mai moale (cauciuc la a mea) ca sa nu se raneasca daca se zbate.

Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (25+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

Gata...am reusit sa pun cateva poze,numai ca vad ca le-am pus de 2 ori si nu stiu cum sa le sterg...Sper sa se vada.

Ralucutza...si eu am vorbit serios de catzel.Al nostru are cam 2 ani si e frumos foc...uite...poate pun si poze cu el si chiar am vrea sa faca puishori frumosi ca el.Asteptam sa intre domnisoara in calduri si o aducem la el sa stea vo saptamana...poate daca se cunosc mai bine iese ceva...

viviana 26w5d

poze botez http://pg.photos.yahoo.com/ph/vivighe/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Raalucutza, felicitari ptr. credit!

Ildi, locuim in Arad dar n-am reusit in astia 3 ani de stat aici sa-mi fac o parere buna despre vreu ginecolog din Arad, asa ca merg la cine stiu eu ca e ok in Timisoara.

Carmen, bine ai venit!

Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (25+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

vad ca si mesajul a aparut de 2 ori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

PAPADIE sa mor daca stiu cine e!

VIVIGHE fii atenta ca tinem legatura!am o cumnata in bucuresti!3 nepoate!si toate innebunite dupa noi!cumnata o sa fie nasa la fetita!asa ca noi vb si la momentul cand o sa intample mie doar imi spui si eu sunt acolo sa imi revendic catelusul!acum am fetita dragutza,apartament frumos imi mai trebuie labradorul cafeniu!ca asa visam de mica!
IRINEL wowwwwwwwwwwww ce putin mai ai!si mult in accelasi timp!cred ca o sa fiu innebunita dupa inca vreo 4 saptamani!
DIANA R iti multumesc din suflet pt urare!sa dea DOMNUL sa fie intr-un ceas bun!

RAALUCUTZA26+cuCELESTINA http://community.webshots.com./user/raalucutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

quote:
Originally posted by dolcebaby

Buna seara viitoare mamici !
Cred ca aici ma incadrez si eu pt ca am DPN 08.05.2006 dar vreau cezariana si cred ca voi pica in luna aprilie, spun asta pt ca stiu ca cezariana se face inainte de termen.

Bine ai venit , sarcina usoara si bb sanatos!

Doina19+ si Oana(03.04.2003)

Album Oana

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ILDI25

[purple] Buna seara gravidutelor!
Sunt si eu o viitoare mamica de MAI din Arad.

ILDI+28 saptamani

Bine ai venit, sarcina usoara si bb sanatos! Succes la ecografie!

Album Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

Inaioana, foarte frumos Serghei!!! Sa fie intr-un ceas bun si sa ii aduca noroc!
Vivighe, nu eu eram cu catzelushii. Eu sunt cu iada aia de setter dat in mintea copiilor... Acum imi chinui jumatatea de neuron (jumate e la Hora, pana-i mai cresc si ei..), sa-mi aduc aminte cine, chiar mi-a crescut sufletul cand am citit. Dar nu mai stiu..
Ralucutza, daca dai un search pe google cred ca gasesti o gramada de pui de labradori!
Nu ai PM, am eu piesa.
CamiM, dar la mine e o portiune, cam cat o felie de paine. Nu ma ustura nici in stanga, nici in dreapta.. E bizar, nu? Si la tine tot asa??
DianaR, mi-ai placut tare cu "iaca pix". Mi-am insusit expresia, presimt ca voi mai avea ocazii pentru a o folosi...
Gabi25, "eu le-am sugerat sa-si faca copii si sa le puna ce nume vor" si pentru continuarea cu calitul alte aplauze.
Fetelor, incep sa nu ma mai simt singura pe lume.... Mai sunt oameni la fel de defecti ca si mine, viata e ceva mai frumoasa!!!!! Va multumesc pentru incapatanarea de care dati dovada.

Papadie!!! Asteptam cu nerabdare sa termin de citit, sa va propun o chestie. Ce-ar fi daca as deschide un subiect cu: lucruri ce nu ne trebuie. Si mi-ai iesit in cale!! Si Inaioana scrisese pe undeva cateva lucruri ce nu i-au trebuit.Si vad ca scrie iar. Hai sa facem o gramada cu ele; as deschide un subiect dar nu stiu cum...
Spune-mi, e f important pentru mine, e musai sa sterilizezi totul??? Mie nu-mi suna necesar, da daca trebe, trebe.. Spalatul cu apa fiarta nu e suficient? Spune da, spune da, te rog!
Uite, DianaR, nici tu nu ai sterilizat? Yuppi!!
Iar am uitat o gramada de chestii, da' imi amintesc eu,...dupa ce postez.
A, cat de util e un aparat din acele cu microfon in camera copilului si cu difuzor la parinte?

Luana si Hora

Lisboa: http://photos.yahoo.com/luana7312

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by inaioana

[b][green][font=Comic Sans MS]Gataaaa...ne-am hotarat asupra numelui. Va fi Alexandru Serghei, pe scurt : Serghei.

Frumoase nume, BRAVO!

Cat despre rude...mai da-le ....la spate!

Album Oana

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by carmen_ardelean

Uite ca am revenit si aici, ca vad ca nu m-a bagat nimeni in seama dincolo....salut iar si...imi dau datele
d.n 23 aprilie 1975
dpn 30 iunie 2006( se pare ca va fi miruna)
bebe andrei 13 aprilie 2004

Bine ai revenit, sarcina usoara si bb sanatos!

Album Oana

Mergi la inceput