bebelusi de ian-feb 2005 (80)
Raspunsuri - Pagina 3
catiflo spune:
Crinuta, cind plecati? numai in vizita sau de tot? una din mamicile de la mother's group se muta in Sydney luna viitoare, imi pare tare rau ca ea era sufletul grupului. Ca si tine de altfel, sper sa participi in continuare la forum.
Noi nu sarbatorim Valentine's day, dar ieri sotu' mi-a facut un cadou
casa murdara ca la purcei, mincare peste tot, pe masa, sub masa, scaune etc, chiuveta plina cu virf, lucruri imprastiate peste tot. Cind am ajuns acasa la 6 l-am luat in primire pe RECLAMA ILEGALA si tati s-a dus imediat in pat si in 2 secunde dormea. (ne)norocul lui a fost ca la 6:30 a sunat ceasul, uitasem sa il oprim dimineata. apoi bb cu scandal, ca pina am reusit sa ordonez putin bucataria si sa fac mamaliguta a durat ceva si s-a plictisit sa astepte in scaunelul lui. dimineata avea febra doar 37.8 dar tot n-a vrut sa manince si tati se plinge ca e obraznic pt ca nu vrea sa stea in tarc si tot vine peste el la calculator. sper ca miine sa fie bine si sa mearga la gradi.
pupici
Florina & baby Gabe (04 feb 2005 )
Pozele noastre
Shobo spune:
'neata
wow, crinuta, deci pleci definitiv in Saudi? pe cind? ca tb sa ne vedem atunci neaparat inainte de plecare, nu? hai acum cit mai e februarie dc se poate
va gasiti bona acolo usor?
catiflo, ma bucur ca e mai bine micutzul.
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"
Shobo spune:
Anda, intrucit am vrut sa citesc ultima poveste acum 2 zile parca iar Codrin n-a fost de aceeasi parere
, nu o mai gasesc acum cit vad ca se joaca singur frumos si m-ar lasa
.
astept si eu linkul, plizzzzz!!!
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"
crinuta spune:
Fetelor, eu sper sa nu fie definitiv ca nu ma vad traind acolo mult timp, dar pe de alta parte nu mai rezist fara sotul meu.
Chiar aseara ne gandeam la viitorul financiar, ca trebuie sa strangem bani, ca eu las totul aici, etc, dar ce putem face? E viata asta sa traim asa?
Of, ma framant mult din cauza asta.
Sper macar ca in timp sa plecam in alta tara unde sa pot avea si eu super job. Daca lucram acum in domeniul medical as fi lucrat impreuna cu el, dar asa....
Oricum, pana cand nu va merge Rayan la gradinita nu ma gandesc sa lucrez. Vreau sa am grija de el, mai ales ca voi fi singura.
Legat de net, voi mai fi pe forum, dar nu am acolo conexiunea de aici, ieftina si non stop, asa ca voi sta cam 2, maxim 3 ore pe zi si cu pauze. De asemenea nu voi avea timp cu nazdravanul meu.
Conexiunea prin satelit costa acolo vreo 1000$, deci nu intra in discutie acum.
O sa-mi fie teribil de dor de mama, nu stiu cum voi face, dar sper ca in cateva luni sa o aduc si pe ea, macar pt o luna.
Crinuta si
Rayan
crinuta spune:
Shobo, nu plecam mai devreme de sf de martie, inceput de aprilie.
Viza e gata acolo, dar actele trebuie sa vina aici si dureaza, apoi, e musai sa vina tati sa ne ia, deoarece nu il pot scoate din tara fara declaratia lui ca e de acord, declaratie pe care nu o am si nu stiu daca se poate face la ambasada Romaniei de acolo, si pe de alta parte cand ma gandesc la drumul acela lung, cu escala de vreo 10 ore, cu copil mic si neastamparat, nu ma vad singura facand fata.
Bineinteles ca ne vedem si eu vreau asta, dar oricum, la cateva luni intentionez sa vin Ro, ca o am nevoie de momente de respiro asa ca nu scapati de mine.
Problema cu bonele e urmatoarea in Saudi: daca iti iei bona sau menajera, trebuie sa ii asiguri cazare, mancare, etc, lucru pe care atat sotul meu cat si eu nu il vrem.
Apartamentul dat acum de spital este mare in comparatie cu cele din Ro, dar mai mic decat ce am avut avut 2 ani, si chiar nu avem camera de dat unei bone.
Pana pe la aproape 3 ani ma voi ocupa eu de el, iar dupa aceea chiar vreau job, anything si sper ca pana atunci sa reusim altundeva.
Fetelor, va vine sa credeti ca sotul meu nici pana acum nu a primit diploma de doctorat, teza fiind sustinuna in mai anul trecut?
Din sept nu s-au mai tinut comisii la Minister si toata lumea sta si asteapta iar sotul meu pierde 500$ la salariu din cauza asta.
Daca nici luna asta nu e gata fac reclamatie la Minister. E inacceptabil!
pupici
Crinuta si
Rayan
bubu05 spune:
'Neata fetelor! M-a trezit Vlad in niste racnete, de ziceai ce-s alea!!! Si asta doar de fitze, sa ma duc sa stau cu el.
Crinuta, parca imi pare rau ca pleci...dar sigur vei mai intra tu pe forum si ma bucur ca vei fi impreuna cu tati, chiar e aiurea sa stati asa despartiti si mai ales cred ca nu mai poate de dorul lui Rayan. oricum ne vedem pana pleci mai mult ca sigur! 

Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
ana maria spune:
Crinuta poate mai facem o intalnire pana pleci. Ca sa ne vedem si noi!!!! Ce ziceti fetelor? Poate in preajma zilei de 1 martie. Incercam si in week end daca nu puteti altfel.
Ana Maria si Victor Stefan
(15 12 2004)
Succes si s-auzim numai de bine!!!
lavinia345 spune:
Lavy welcome in the club.Fetelor treceti-o si pe ea in lista....am si eu o tiza in sfarsit.![]()
Crinuta ma bag si eu in discutie referitor la permisiunea tatalui de a pleca din tara cu baiatul.O poate face la un notar de acolo si ti-o trimite el si o traduci aici.Sau poate se poate face si la ambasada ceea ce ar fi mai simplu.Dar trebuie sa mentioneze in declaratia aia ca pleci din Ro spre Saudi,perioada cand calatoriti,data nasterii copilului si locul nasterii,etc.Eu am scapat de asta ca mi-am tras pasaport libanez si eu si Natalia.Cat despre calatoritul singura cu baiatul sunt convinsa ca te ajuta careva in aeroport la carat bagaje,sunt hamali si cu 2-3 $se rezolva.Plus ca ai dreptul sa iei carutul cu tine pana in cala avionului si la coborare la fel te asteapta carutul la usa avionului.Deci eu zic ca e simplu.In avion daca vrei sa te duci la toilett rogi o stewardeza sa stea cu baiatul.Eu asa am facut si n-a fost nici o problema.
Lavinia si Natalia(17.01.05)
pozeNatalia
Shobo spune:
pai vezi crinuta, ca nu e totul chiar asa de scump in RO
? (vezi net-ul/bona).
hohoho, it urez SUCCES cu Rayan singurica ca nu e usor DELOC!!! o sa-i simti lipsa mamei tale ENORM! eu acum de ~1,5 luni m-am obijnuit deja cu bona si stii cum simt weekendurile??? GRELE TARE
. si tati simte la fel
. Ce rpd ne invatam cu binele!!!
pupici
kita spune:
Am fost cu nasii la un restaurant-pizzerie, Trattoria Verdi se numeste si e pe langa statuia aviatorilor; Mie una mi-a placut, si atmosfera si ce am servit, partea mai nasoala e ca cam disficil de explicat cum se ajunge;
Shobo tu parca ai scaun de la Abs design, nu?
Lavinia multumesc pentru tot, mai ales pentru link-urile de la scaune auro si cel de spre infectia urinara; tu ce model ai de la Chicco?
LAvy bine ai intrat in randul nostru!
Jone interesanta olita, m-am distrat copios cum ai descris "isprava"; Mai voiam sa iti spun ceva dar am uitat;
DanielaI tu ce model ai primit de scaun de masina?
Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album