bebelusi de ian-feb 2005 (80)
Raspunsuri - Pagina 2
Shobo spune:
Patricia, tare simpatica cu genunchii, acelasi lucru mi se intimpla mie, mor de genunchi dupa citeva alergari 4x4 pe parchet, insa ei cred ca nici nu simt ![]()
si zii asa cu militaria, ai? ![]()
Amo, de acord cu Valentine's. e prea artificiala si parca fortata, nu ne place nici noua. bine ca noi sintem si cam nationalisti
.
cit de dragutza ai fost cu "zgomotul facut de palmele bebeilor pe sol cind merg in 4 labe"...... si eu ADOR acest sunet de cum umbla rpd rpd lipa lipa!
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"
bubu05 spune:
Crinuta, imi place tunsulica! Si eu am in program sa-l tund pe Vlad azi la baita, sa vedem daca sta!!
Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
crinuta spune:
quote:
Originally posted by bubu05
Crinuta, imi place tunsulica! Si eu am in program sa-l tund pe Vlad azi la baita, sa vedem daca sta!!
Poze cu Vladutz
Ma bucur ca iti place. Chiar ma intrebam unde esti, ca azi nu ai scris deloc si tu esti foarte activa.
pupici
Crinuta si
Rayan
PatriciaArdeleanu spune:
Da, Shobo, macar la capitolul asta, daca la ala cu somnul nu a tinut
...de pe la 9 luni nu mai adoarme singura in patutz, dar in scoica se intimpla sa adoarma mai des in ultimul timp, dupa care o mut in patutz...
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
bubu05 spune:
Crinuta, am fost la finii nostrii care au un bb de 6 luni, Vlad a facut numai nebunii, i-a carat toate portocalele prin casa si a mancat coaja din ele
, iar finutul era marait rau si il durea piciorusul de la vaccin!
Poze cu Vladutz
ana maria spune:
Shobo, eu nu am folosit samponul dar coafeza mi-a spus ca nu se duce la spalat. Doar ca are o compozitie mai usora si este mai scump
. Poate daca mergi intr-un supermarkey citesti pe o cutie.
Ana Maria si Victor Stefan
(15 12 2004)
Succes si s-auzim numai de bine!!!
crinuta spune:
Oana, imi inchipui ce a facut Vlad pe acolo. Hai ca trebuie sa ne intalnim inainte de plecarea noastra.
Erica, vezi ca e patinaj acum. Mi-a spus Oana, noroc cu ea, ca eu stateam linistita ca nu mai e pana joi.
Crinuta si
Rayan
Shobo spune:
Patricia, ma bucur ca ai reusit!
anamaria, o sa caut, asta e dc e scump, considerind ca nu m-am mai vopsit de 2 ani......... MERIT!
crinuta, plecati din RO? l-am vazut si eu pe Rayan, dar nu m-am prins ca era tuns
, cred ca m-am obijnuit cu Codrin care n-are par prea mult si cind vad alti bebei care au ceva par mi se pare mult oricum
.
Bubu, si Codrin fura portocale de pe masa si le arunca pe jos, le alearga si musca din ele. chiar azi i-am vazut dintii cind ridea in hohte linga mine si are vreo 6
.
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"
bubu05 spune:
Shobo, dar a mancat coaja de la un sfert de portocala
si noi radeam de el, el se stramba si morfolea in continuare, pana i-am luat-o eu si i-am curatat-o si a papat vreo 4 feliute. Ma gandeam sa nu-i faca ceva...
Poze cu Vladutz