Mamici de sept-oct 2006(7)
Raspunsuri - Pagina 8
anangel_lexi spune:
quote:
Originally posted by Susa
Lexidaca nu sunt indiscreta cam la ce pret e cel pe care vreti voi sa-l luati? Si eu tot cu roti de cauciuc vreau si i-mi surade descrierea facuta de tine. Nici la Brasov strazile nu sunt cu mult mai bune.Vacanta trecuta am fost surprinsa sa vad ca se lucra intens la ele asa ca poate ma insel...dar oricum vreau cu roti mari de cauciuc sa nu-l zdruncin prea tare pe BB.
Ce-am vazut noi si l-am declarat "Caruciorul ideal" era la 8.200.000 cu sac pentru picioare si pot-bebe inclus! Foarte frumos! Ne-a placut mult de tot.
9+I wish I were an angel...
Poze diverse
Prima poza a lui bebe
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20720;104/st/20060918/dt/7/k/6d15/preg.png
martha78 spune:
Beatricemc si eu am racit si am luat vitamina C si ampicilina ca asa mi-a recomandat medicul 1tb la 8 ore; poti lua si faringosept ca nu e contraindicat
Floricika, probabil ca e normal sa doara un pic in timpul stranutului ca doar se contarcta muschii si la tuse la fel; eu de cate ori stranut trebuie sa stau mai mult in sezut ca de culcata ma doare tare 
11+
anangel_lexi spune:
Fetelor, am o veste buna pentru cele care sunt interesate: duminica 19.02. la ora 20.00 se reia pe National Geographic documentarul "In pantecele mamei". Eu am vazut documentarul asta cand inca nu eram insarcinata si mi-a placut mult de tot. Am retinut multe chestii din acel documentar si acum imi doream tare mult sa-l revad.
9+
I wish I were an angel...
Poze diverse
Prima poza a lui bebe
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20720;104/st/20060918/dt/7/k/6d15/preg.png
try spune:
Fetelor, o sa tot simtiti intepaturi, dureri scurte ca nsite cutite, sagetaturi prin burtica si uneori chiar duderi ca de ciclu, usoare, difuze. Astea sunt durerile cauzate de intinderea ligamentelor. Uterul nostur arata ca o para cu varful in jos, varf care poarta numele de col uterin si care e prins in partea superioara a vaginului. Dar para de sus, uterul in sine, balonul (ca nu stiu cum sa-i mai zic) e liber, nu se sprijina pe nimic. Ca urmare el e ancorat de oasele bazinului cu niste ligamente astfel incat sa nu-si ia zborul prin burtica noastra. Odata instalata o sarcina, uterul (care initial e mai mic decat un pumn) incepe si se mareste. Ca urmare aceste ligamente ca-l sustin incep sa fie supuse unor tensiuni si de-aia simtiti dureri ascutite si sagetaturi. Uneori nici nu trebuie sa faceti ceva (stranut, o miscare brusca etc.) ca sa simtit durerea. Asa ca nu va nelinistit de astfel de dureri si e inutil sa va spun ca nu are nici u nrost sa va feriti sa sranutati sau ma istiu eu ce, ele oricum se vor face simtite.
Iar legat de facutul unghiilor, vopsit, epilat e inutil sa va abtineti atat timp cat pt. voi a fost o chestiune nelipsita pana sa ramaneti insarcinate. Faceti-o intr-o camera bine aerisita ca sa nu inhalati vaporii aia de la vpsea sau oja, dar in rest... Nu ajunge nimci la bebeintr-o cant care sa ii faca rau.
Poate epilatul e mai preferabil pt. ca la durere, coprul uman secreta adrenalina si alte asemena care am inteles (nu-s cercetator sa pot confirma) ca nu e indicata pt. bebe. Dar daca pragul la durere este ridicat si voi nu simtiti durerea prea tare, epilati-va fara remuscari. Ma gandeam mai mult la femeile care atunci cand se epileaza au dureri atat de mari ca transpira si se fac lac - asta e semn ca pragul la durere e scazut si deci si coprul secreta mai mutla adrenalina.
Eu azi si ieri nu am avut greturi, desi luni parea ca se inrautateste situatia, insa vad ca ramane la stadiu de senzatie, asa cum s-a instalat inca de la inceput.
.......in 6+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi
pufymic spune:
Buna fetelor!
In sfarsit am ajuns acasa.....dupa peripetii pe drum...am mers de la Arad la Cluj prin Oradea si ne-am intors prin Deva....mie mi-a fost foarte rau in ambele zile(am plecat ieri si ne-am intors azi) ca asa mi-e tot timpul cand merg cu masina
!
Cand am ajuns in Oradea am inceput sa vomit, Alesio a inceput sa urle ca nu-i place sa ma vada ca mi-e rau, tot atunci au inceput sa sune telefoanele, Ovi era nervos....tambalau in toata regula....dar a trecut....insa la Cluj am ajuns fix la ora cand aveam programarea(ca am stat prin Oradea-cu treburi), aveam niste emotii uriase ca nu mai ajung la timp....in fine am reusit!
La dr. ne-a spus ca sarcina e in evolutie, bb e in grafic pentru varsta sarcinii(care e corecta cum mi-am calculat-o eu, si DPN-ul la fel e 18 sept cum mi-a iesit si mie), si ca ne asteapta in 22 martie cu restul de analize(ca am facut o parte)!
La venire....dezastru....din Deva pana aproape de Arad ningeaaaaaaaa foarte tare! zapada mare pe sosea.....si aproape cand am ajuns de Arad am derapat(la 40 km/ora!!!) si am ajuns intr-un sant(aproape ne-am rasturnat pe-o parte
)!
Ne-au ajutat niste oameni din sat si au impins masina si am iesit....si dupa aceea am ajuns in sfarsit acasa!
Acum sunt sfarsita!Inca mi-e rau de pe drum si tremur....dar sunt fericita ca l-am vazut pe bb mic si ca e totul ok cu el!
Am actualizat si listuta, dar va rog s-o mai verificati sa fie ok!
Sper ca si voi sunteti ok!Mai intru maine cand imi revin![]()
Pupici!
Ioana
(9+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
microbu spune:
buna! sunt si eu o gravidutza noua pe forum cu DPN 14oct06.
eu inca nu am gretzuri si alte stari de rau, imi este doar putin rau dupa masa de pranz. abia sambata fac prima ecografie la dr. cristian posea de la cantacuzino, dar nu stiu inca ce doctor va ramane in final.
va pup pe toate si va doresc sarcina usoara!
putzuruca spune:
Pupici fetelor
.
Bun-venit noilor burtici!!!!!!!!!!!!!
Ieri mi-au iesit rezultatele de la toxoplasmoza si listeria. rezultatele sunt bune. Maine dupa-amiaza m-am programat din nou la medic sa facem eco. De data asta trebuie sa-l vedem pe bebe, sau sa o vedem, cu toate ca eu simt ca este baietel. Ma simt destul de bine in continuare si am cam luat vreo 2 kg in greutate.
De abia astept maine sa vad cum s-a dezvoltat bebica.
Fetelor, voi aveti vise starnii? Azi-noapte am visat ca nascusem si bebe era sanatos, apoi mi l-au adus invelit intr-o carpa neagra spunandu-mi ca a murit. M-am trezit foarte debusolata si toata ziua m-am gandit la ce inseamna visul asta. In alta noapte am visat ca ma rugam la Dumnezeu sa-mi lase copilul asta si plangeam in somn...dar de fapt plangeam si in realitate pt ca m-am trezit cu ochii in lacrimi.
Ma gandesc in fiecare zi la bebe si vreau ca el sa fie sanatos si sa se dezvolte normal. Stiu ca nu sta in puterea mea sa schimb lucrurile, asa ca incerc mereu sa ma eliberez de ganduri negre. Oricum stiu ca Dumnezeu ma uibeste si ne iubeste.
Va pupicesc si sa aud numai de bine despre voi.
7+
Crisnemes spune:
Buna seara burtici!
Aramona , ma bucur mult pentru tine si pentru faptul ca suntem din nou impreuna.Bafta multa si sarcina usoara.
Pufymic, imi pare rau de peripetiile de pe drum dar ma bucur ca bb e bine. Si mie mi-e rau pe masina mai ales de la caldura. Bine ca nu ati patit nimic si ca sunteti teferi cu totii.
Try- ma bucur ca esti aici si ca cineva spune lucrurilor asa cum sunt. Avem mare nevoie de un om ca tine. Exact aceleasi mesaje as vrea sa le transmit si eu viitoarelor mamici numai ca eu nu-mi voi gasi niciodata cuvintele.
Lexi si eu am vazut documentarul si ma bucur ca-l dau in reluare. Am vazut si eu reclama ieri.
Din pacate se pare ca pe mine ma prinde raceala. Cel mai nasol e ca de cate ori tusesc imi vine sa dau afara.Deocamdata beau ceai cu miere si lamaie.
Pupici

Cristina si
Dragos (31.01.2004)
http://community.webshots.com/user/Cristinanemes
Cecilia C spune:
Pufymic, mersi de actualizare sis per sa-ti revii repede dupa calatorie
Vad ca avem cel putin 2 lucruri in comun, DPN-ul si numele sotului, ha ha Ovi daca de sot era vorba, ha ha
Try, eu sunt bine, n-am probleme majore, e mai bine decat cand am fost cu Alexia….incepe sa nu mai imi placa un parfum preferat dar in rest e bine, ha ha
Eu le-am spus la astia de la servici pe 14 februarie, ha ha , au fost putin surprinsi ca normal ca nu se asteptau asa repede sa mai fac inca un bebe dar m-au felicitat si acuma sunt si eu linistita ca le-am spus..vroiam sa le spun numai dupa 3 luni si ceva.
Cu Alexia e bine, e soacra la noi si mai mult ea sta cu Alexia….normal ca stau si eu cu ea dupa ce vin de la servici si o hamalesc in brate si n-am nimic…dar daca vreau sa stau la Tv , sa lenevesc sau sa fac diverse lucruri are ea grija de Alexia…o sa stea pan ape 1 mai apoi o sa vedm noi cum ne descurcam..vream sa o dam la gradinita numai ca e problema din luna mai ca nu sunt locuri.
Fetelor, va doresc sa aveti numai zile insorite si fara greturi si sa va bucurati din plin de perioada asta…mie cel putin imi place sa fiu gravida, ha ha..normal, daca n-am probleme
Pupici la toate
10 + sapt
Cici si Alexia ( 22.12.2004)
Poze
anangel_lexi spune:
Mama, ce de fete cu DPN pe 18!! Super! O sa se cam goleasca subiectul cat o sa fim noi prin spitale![]()
Pufymic, da' stiu c-ati trecut prin niste peripetii...Bine ca s-au terminat cu bine si ca bebe e sanatos!!!
9+
I wish I were an angel...
Poze diverse
Prima poza a lui bebe