Mamici de sept-oct 2006(7)
Raspunsuri - Pagina 7
katia spune:
Salutare la burtici!
Ma bucur sa aud ca mai sunt mamici - copii. Va felicit fetelor si ma felicit si pe mine 
Ieri a fost prima zi in care nu am vomat!!!!
Am mancat azi si dimineata si la pranz si acum salivez dupa niste ceriale cu lapte desi am mancat de o ora!
Am zis ca ma mai rasfat putin (ca merit dupa doua saptamani de chin si nemancat) si dupa trec la regim - putin, des si sanatos ![]()
Va dores numai bine si multa multa sanatate!
Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite
anangel_lexi spune:
Buna burtici.
Astazi ma simt mai bine, de dimineata am mancat covrigei Brezel si mi-au mai taiat greata plus ca adineauri am ras o cana jumate de compot de visine
.
Oricum imi place sa cochetez cu gandul ca in curand inchei primul trimestru si atunci scap si de greturi.
Voi ce mai faceti, cum va mai simtiti?
9+
I wish I were an angel...
Poze diverse
Prima poza a lui bebe
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20720;104/st/20060918/dt/7/k/6d15/preg.png
katia spune:
floricika, si mie mi s-a intamplat sa stranut si sa simt intepaturi sau dureri in burtica, mai ales ca eu nu stranut o data ci de 2-3 ori la rand, dar au fost dureri de cateva secunde.
Ignatica, eu am avut probleme cu rinichii si racesc foarte repede. Prin urmare am avut si dureri de spate care puteam sa le pun pe seama rinichilor. Totusi atunci cand au fost ei de vine nu-mi trecea durerea daca nu faceam ceva (pastilute, sa stau la cald etc), acum mi-au trecut durerile asa cum au aparut. Am tras concluzia ca nu am de ce sa ma agit!
Pupici!
Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite
alinamoro spune:
Salutare gravidutelor!
Nu v-am scris de cateva zile, dar v-am citit. Eu tot asa, cu greturi dupa masa si seara.
De Sf.Valentin am fost la restaurant si am mancat doar cascaval pane cu cartofi prajiti si salata de sfecla rosie
. Aseara am mancat peste si n-am mai putut de greata.
In rest nimic deosebit, rare dureri de cap.
Susa, si eu cumpar tot ce-mi trebuie pentru bb inainte de-a se naste, asa am facut si cand am fost insarcinata cu Dragos.Poti cumpara linistita ca nu se intampla nimic.
Fetelor, si pe mine ma strang toti pantalonii si trebuie sa-mi desfac primul nasture. Cu Dragos mi-am luat haine de gravida la 6 luni, acum se pare ca va trebui mai repede.
Bine ai venit aramona, sarcina usoara!
Alina
(10+) & Dragos
(11.04.2002)
pozici
serbarea de Craciun
_Ralu_ spune:
buna!
ce mai ziceti azi? vad ca majoritatea nu prea mai aveti asa mari probleme cu greturile!
se pare ca bebelushii nostri cresc.
vroiam sa va intreb mai demult: voi va dati cu lac (oja) pe unghii? am citit undeva ca ar fi toxici componentii din dizolvantul ce-l contine oja. eu ma dau cu oja destul de des si mi-e cam frica.
cine se ocupa de listuta sa-mi treceti si mie dpn 24 sept.
pa! raluca
7+
_Ralu_ spune:
am uitat sa va zic ca i-am cumparat si eu o pereche de sosetute la bb!
eram la cumparaturi si cand i-am vazut cat sunt de minusculi si de scumpi nu m-am putut abtine!
i-am luat galbeni, ca sa fie o culoare neutra!
Susa spune:
Buna burtici,
Try : nu sunt superstitioasa si am sa cumpar cat de multe hainute am sa pot cara in valize(deja am doua pline) si asa de fericita sunt cand ma uit la ele.Parca mi-l imaginez pe BB imbracat in ele.
Fetelor i-mi puteti spune cam la ce preturi sunt carucioarele bune acasa?Daca stiti.
Floricika ;sa stii ca si eu stranut foarte puternic(alergie la vapor cred, aer conditionat) si ma mai taie si pe bine la burtica dar incerc sa respir adanc si trece repede.
Merg atat de des la toaleta de vreo doua zile....vezica plina fiind, fara dureri, nu e infectie urinara, mai ales noaptea ma trezesc de 2-3 ori, eu care inainte dormeam bustean.
Ignatica: mersi mult de informatii despre medici, poate ne intalnim in Mai la Ginemedica, dar mai vorbim pe forum pana atunci. Ai auzit ceva de DR Moga Marius? E cumva pe listuta neagra?
Am incercat si eu pe site-ul aquamaterna si am vazut ca e suspendat.
Eu port hainute mai largute de catava vreme , am pus deja pe mine 2kg si burtica e un pic (balonata cred). Va pup si numai sanatate.
Silvia
anangel_lexi spune:
Off, ce mi-ar place si mie sa incep sa cumpar cate ceva pt. bebe. Chiar azi am vazut pe net niste lucruri dragute foc, dar...mi-e teama sa le iau de acum. Nu pentru ca as fi superstitioasa, ca nu sunt. Dar ma gandesc...daca totusi problema mea cu uterul e atat de grava incat nu pot face nimic sa-l salvez pe bebe? Trauma psihica va fi enorma si-asa. Daca o sa mai am si lucrursoare prin casa de-ale lui bebe, cred ca am sa innebunesc de tot! Nu stiu ce sa fac, ca tre ma mananca degetele sa iau acolo macar o caciulita...
Susa, carucioare gasesti la noi la orice pret. Depinde de ceea ce iti doresti tu. Azi am vazut pe net un carut care costa 27 de milioane. Foarte dragut, nimic de zis, util (era si landou, se putea transforma in carut sport, avea cosulet pt. masina, roti de cauciuc) dar...mie pretul mi s-a parut exagerat. Acum trebuie sa te gandesti si tu ce vrei pt. bebe. Noi deja ne-am hotarat sa luam un singur carut care sa fie si landou dar sa se poata transforma si in carut sport si sa aiba neaparat roti de cauciuc, ca la trotuarele din Bucuresti...numai rotile de cauciuc reusesc sa amortizeze socul zdruncinaturilor.
9+
I wish I were an angel...
Poze diverse
Prima poza a lui bebe
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20720;104/st/20060918/dt/7/k/6d15/preg.png
Ignatica spune:
Susa si doctorul Moga este foarte bun, este tanar si de ocupa mult de pacientele lui. Am auzit numai lucruri bune despre el cand am fost internata in maternitate.
sa auzim de vesti bune in zilele urmatoare
ignatica
12+
Susa spune:
Lexidaca nu sunt indiscreta cam la ce pret e cel pe care vreti voi sa-l luati? Si eu tot cu roti de cauciuc vreau si i-mi surade descrierea facuta de tine. Nici la Brasov strazile nu sunt cu mult mai bune.Vacanta trecuta am fost surprinsa sa vad ca se lucra intens la ele asa ca poate ma insel...dar oricum vreau cu roti mari de cauciuc sa nu-l zdruncin prea tare pe BB.
Ignaticamersi din nou de informatii. si eu am auzit de Moga ca e bun si ma intereseaza. Am sa merg la mai multi cand ajung acasa sa vad la care ma opresc. I-am zis la mami sa sune la nr care e pe net de la Aqua Materna sa vedem daca are vreun succes pentru ceva informatii. Eu n-am fost nici o data in maternintatea din Brasov dar nu mi-a placut ce am auzit de la prietene. Daca s-ar putea la un privat a-si opta cu cea mai mare placere...poate am noroc...va pup
Silvia