Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (51)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ege spune:

am uitat sa va urez un valentine's placut!!!!!!

eu si sotul implinim azi 9 ani de cand suntem impreuna

ege

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Cristell pt Stefania. Tare ne place cand starnim astfel de complimente.

Marlena asa e l-am prins ca de ceva vreme e mare fan rate galbene (o fi DC-ul de vina? ). La kg are 8.300 (ca am ajuns la concluzia ca la 5 luni nu l-am cantarit bine).

Dupa cum vedeti eu in loc sa stau mai mult pe forum acum ca am bona stau mai putin . Stau cu ochii pe ea ca pe butelie. Femeia e draguta si a prins deja multe "miscari" strategice cu bb. Si in loc sa ma bucur ma apuca disperarea, ca face multe lucruri pe care le faceam eu de obicei si parca mi-e ciuda ca eu sunt mami a lui bb. O sa-mi ia ceva timp sa ma obisnuiesc .

Irina si Vladut (26.08.2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

ege felicitari ! Multi si fericiti inainte!

Irina si Vladut (26.08.2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

ege felicitari si mult inainte . Felicitari si pentru dintisor.

Doarme Petra in carucior, dar se trezeste plangand, ii bag suzeta si adoarme iar. Oare o dor piciorusele? Ca febra nu are (i-am dat nurofen si o sa ii dau si 1/2 paracetamol inainte de culcare).

Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Ege felicitari pt aniversarea si va doresc multi ani buni si frumosi in continuare
M-am uitat la nume si pe tine te cheama arzu pe mine ma cheama "arsu " si toata lumea imi zice aicea "arzu"

Irina stiu ca este nasol ,dar este bine pe o parte ca se ocupa de Vladut bine ca asa esti in siguranta cind esti plecata

poze
DanaAntoine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Lasa Irina, nu-ti fie teama ca tot pe mamica lui o s-o iubeasca

Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE

Mergi la inceput

Felicitari ege. Sa petreceti bine.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Stiu ca nu e frumos, dar ma bucur ca nu sint singura ca a ars oala cu mincare. Asta inseamna ca nu sint "deosebita".

E sotul la Prosper, vine mobila din Colentina. Sper sa iasa ce am cerut, altfel nu-i vad bine pe oamenii aia.

Sa-mi tineti pumnii miine, ne trimite olandezu' de la firma de consultanta CV-urile la firma client, poate le place de noi.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

ege, multi ani fericiti impreuna!
irina, poate reusesc sa-l conving si eu pe sotul meu as lasam bona sa puna mina pe Miruna inainte de a vedea analizele. I-am zis ca miine vreau sa las copilu' cu bona sa ies undeva, si s-a uitat la mine ca la mashinutze. Sa-mi zici cind iti faci curaj sa lasi bona singura cu bebe.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Fetelor voi ati citit povestea asta cu ICAN-ul? E o chestie sa zicem mishto. Da nu inteleg ce vrea nenea Ovidiu.

POZE

Mergi la inceput