Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (51)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Noi miercurea viitoare mergem la vaccin, sper sa fie ok, ca Miruna o sa aibe 6 luni fara 3 zile.

Nadina, cele 2 suzete sint de la mothercare? Daca nu, spune-mi te rog ce marca sint. Eu le-am vazut ieri pe cele de la mother care, dar nu au si mushtiucul ala, ci doar un disc de plastic pt ros.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Ioana, sunt de la mothercare. E una albastra si alta verde-turcoaz. Nu stiu daca discul se roade dar e posibil ca e moale si lui Serban ii place si ala ( dar lui ii place orice ). Insa la baza suzetei, pe partea de silicon care se baga in guritza, mai au si niste bobitze in relief pe care eu nu le-am mai vazut la alte suzete.

Nadina, mama de Serban (20 aug 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Va trimit o FELICITARE cu sunet

Voi sa va distarti azi ca io..........sunt singura...

Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moki spune:

Lasa Codruta ca si eu sunt singurica azi..Nici desuuri smechere n-am avut timp sa-mi iau asa ca ,la fix..Oricum sunt cat balena cu cele 8 kile in plus,si nu incap in ni'k..
Pana una-alta,petrec cu Mario..dar la o gura de laptic..
Jadi,si eu as trage o tigaraaaaa,de mama-mama..

Hai va pu ca mi se arde mancarea..

Laura & bebe Mario (27 sept 2005)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Moki, putem sa ne luam de mana Dar lasa ca ne facem noi suple si frumoase la loc.
Eu de maine ma apuc de cura de slabire aia nashpa- dieta daneza (Mimsi parca a trimis link-ul, hai mai da-mi un pic curaj). Nadina s-a apucat de ieri de ea, hai sa o incurajam ca i s-a facut deja o foaaaaame de lup De maine ma vedeti si pe mine asa disperata (pentru cine nu mai tine minte, dieta minunata e pe mail-ul nostru comun).

Dar diseara....ies la restaurant si imi fac de cap pentru ultima oara in urmatoarele saptamani. Nu de alta, dar se apropie si botezul nostru si vreau o rochie frumoasa si ... mulata

Sa fiti iubite (ca doar e VD, nu?) !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Alexandru e innebunit dupa bb ala mascota de la Farlin..am abtipildul acela cu baby on board si cand il vede da din picioare si vrea sa puna mana pe el.

Ioana si eu am innegrit ieri alta oala cu supa fiindca am stat pe net.

Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*
uite atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonique spune:

ha ha ha, si eu am ars friptura... se pare ca au fost zile cu ghinion...

Simonique si bb Mario (22 august 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

La Multi Ani bebeilor care fac azi lunita!
Multa sanatate celor bolnaviori! Sa se faca repede bine si sa nu mai dea emotii mamicilor.
Eu invat de zor si nu prea am mai putut intra pe forum. Am spalat toate lucrusoarele achizitionate si trebuie sa incepem si noi sedintele foto. Dar in etape ca sunt 2 pungi de hainute si nu suporta sa o schimb de n ori. Maine le calc si incepem, spre sf. lunii cred ca vor fi gata .
Diafera f.frumoasa colectia, iar modelul super.
Ioana si noi am patit asa cu una din supe, dar de atunci m-am lecuit.
Jadi sper sa te simti mai bine azi.
Codruta si noi am facut febra la ultimul vaccin. Maine va fi bine, ai sa vezi.
Simonique bine ai venit.

Nicole&Ioana Alexandra

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

O seara placuta va doresc ,cadouri multe si frumoase si iubiti-va mult !

Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*
uite atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

simonique
,bun venit
ioana,,felicitari pt.al 2lea dintisor.aaa si sa nu uit am admirat-o si noi pe mirunica
kid,,mananca acum cat mai poti
codrutza,mie mi-a zis dr.ca daca face febra mare pot sa-i dau si algocalmin fiole.poate diseara nu mai face febra

si lui ege i-a spart gingia al 2lea dintisor.ieri si azi a avut zi de kk moale.nici pofta de tzitzi nu a prea avut.
eu sunt racita si nu-mi arede de nimic.la sf sapt avem si noi un fel de botez,asa ca suntem in pregatiri.sa nu va mai zic ca pe 3 martie cunun(si noi doar ce am aflat)
azi am fost si eu in oras si mi-am cumparat un costum taior de la nichi(au reduceeri).
nu am citit din urma.ce-i cu jadi?

ma duc sa beau un ceai,ca nu mai pot de gat.
ca veni vorba de socre,a mea s-a schimbat f mult de cand s-a nascut ege.s-a shimbat in bine.ce sa zic,ce-i al ei,e al ei.hai ca ajunge cu atatea laude

ege

Mergi la inceput