Cate kg aveti in plus la 5 luni?

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Eu am 16+ si deja 8-9 kg la bord. si eu mi-am propus sa mananc mai putine dulciuri. Inca nu reusesc dar mai incerc. Iar o problema care o am e apa, nu beau mai mult de 0.5 max 1litru pe zi. Ajung la 1 litru daca adaug si sucul, ca apa parca imi face scarba cand o beau, dar suc as fi in stare sa beau 2 litri. Mi-am zis ca daca iau 20kg in sarcina nu e totusi chiar asa de mult. Dau eu jos dupa. Asa ca mult optimism. Bebe sa fie bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Eu la 23 saptamani am 4 kg in plus, cam pe la 20 saptamani am inceput sa pun mai mult(am plecat de la 59).
Cand am fost gravida cu Dragos am pus 11 kg si le-am dat jos destul de repede.

Alina (23+) & Dragos (11.04.2002)
pozici
poze gradinita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Eu la 19 sapt aveam 3 kg in plus(am pornit de la 52 kg ), dar dupa ce pofta de mancare am(si mor dupa dulciuri....efectiv mi-e rau dc nu mananc dulce) ma gandesc ca iarasi o sa iau cele 25 de kg pe care le-am luat sarcina trecuta....
Dar oricum nu-mi fac probleme ca le voi da cu siguranta jos(pe cele 25 le-am dat intr-un an si 2 luni si am mai dat jos inca 4 pe langa ele....deci se poate!Si asta fara nici o cura de slabire ci doar cu alaptat si fugit dupa bb atomic)!

Pupici!


Ioana(22+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

eu la 20sapt avem 7kg +(cam mult dupa parerea medicului meu)dar efectiv imi era foame si daca nu mancam simteam ca mi se face rau.acum nu prea mai am pofta de mancare in schimb simt nevoia sa mananc zilnic dulce.am plecat de la 59kg(1,71inaltime)sunt curioasa la cat voi ajunge

sarcini usoare si bebei sanatosi!




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiSol spune:

Fetelor eu am 21+ saptamani si am luat cam tot in jur de 7 kg.Mi se pare cam foarte muuuuult, cu toate ca nu prea se cunoaste pentru ca ma avantajeaza si inaltimea,am 1,78m si am plecat de la 68kg si acum am 75kg.Doar burtica am in plus...dar sigur nu cantareste numai ea 7 kg...aaaa...si ceva sani ,ca de la mama natura eram cam plata .Sper totusi sa nu ajung la 90 kg ca am auzit ca in ultimele luni se pune si aerul pe care il respiri .
Stiti cumva daca este normal sa imi curga sanii cam de pe la 3 luni...???
Va pup pe burtici si sa aveti bebicii sanatosi

Cami

ElSol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Noa, sa ne laudam si noi. Am plecat de la 65 Kg, si saptamana trecuta cand ne-am cantarit (adica la aproape 13 sapt) cantaream deja 70....
deci...la 5 luni voi fi de 80....matematicamente vorbind....


Dbunny14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Am pornit de la 68 kg, la 1.77m inaltime,iar acum, dupa 14 saptamani, am 70 de kg. Nu mananc nimic inafara de iaurt si fructe,deci de unde sa pun pe mine?


14 saptamani maine

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yanis spune:

Prin cartile de specialitate se spune ca,pana la sf celor 9luni de sarcina,trebuie sa luam in greutate 13-14 kg.Acum,fiecare organism reactioneaza diferit la o asemenea bombardare a hormonilor.
Eu am pornit de la 52kg,iar la 28 de saptamani avem66-67kg,si inca mai sunt 2 luni pana la intalnirea cu MINUNEA,deci,cred si eu ca voi ajunge sa stau pe 2 scaune,din moment ce din ora in ora.
Sa auzim de bine!!
+28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania81 spune:

Salutare la toate burticile.Ma num.Stefania si sunt noua pe aici.Sunt insarcinata in 16 sapt.inainte sa raman insarcinata aveam 49kg,am luat pana acum 3kg,nu stiu daca este normal,burtica nu prea se vede,pofta de mancare nu prea am si nu stiu de ce.Sper ca bb este bine,sapt. viitoare ma duc la control si sper sa-mi zica de bine.Este prima mea sarcina,va spun din suflet ca am niste emotii,teama,nu stiu ,dar asa sunt eu,fam. ma incurajeaza ,mai ales ca sunt departe de ei,este sotul cu mine dar si el are emotii,nu-mi arata dar se simte.Oricum aici este diferit ca-n tara,ma refer la doctor,la control.Sper ca nu va-m stresat si astept si eu un rasp.


va pupic dulce si va doresc sarcina usoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena_P spune:

Eu sunt in 20 de saptamani si am pus deja 8 kile. Am 170 inaltime, si inainte de sarcina aveam 52 de kile. Mananc de toate si in cantitati impresionante, chiar de la inceputul sarcinii, ca greturi n-am avut, in schimb pofta de mancare de parca n-am mancat in viata mea. Medicii zic ca am pus cam mult, dar ei nu m-au vazut la 52 de kile: aratam ca moartea in vacanta. Acum macar arat a om.

Mergi la inceput