Cate kg aveti in plus la 5 luni?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

eu desi ma simt ca un balonas nu am luat pana acum decat 4,5 kg.
eu sunt foarte multumita ca nu am luat mai mult dar este ciudat mai ales ca in ultimele 2 saptamani am mancat tot ce am vazut si dulce mult ceea ce nu obisnuiesc. si ma asteptam sa fi luat 6 kg sigur.
oricum am plecat de la 62 kg asa ca nu ne strica daca nu crestem prea mult
20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucians spune:

Buna!Sunt si eu p-aici...Eu am luat la prima sarcina 25 kg iar acum,la 22 sapt -10 kg.Cam mult,in ciuda faptului ca mananc normal.Baietelul s-a nascut cu doar 3 kg.Inexplicabil...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lariana spune:

Buna fetelor!Eu la 19 saptamini luasem 14kg acum am 22 nu m-am mai cintarit si nici nu o sa o fac prea curind mi-e groaza.La primul bb am luat 24kg pe care le-am dat jos destul de repede pe toate vom vedea acuma...Miscare fac destula cu primul bb care are 2 ani, de mincat nu maninc foarte mult dar am impresia ca si fructele pe care le maninc cu o foarte mare pofta se depun.Asa ca ma astept pina la sfirsit sa iau tot in jur de 20 si ceva.Sarcina usoara tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexsa spune:

va felicit din suflet pe toate gravidutzele!!!si eu imi doresc un bb,dar se pare ca barza mea e inca in concediu prin tarile calde!! asa ca va cam invidiez....sincer vorbind!
in concluzie nu va mai ganditi la cate kg ati luat sau veti lua deoarece sunt pt o cauza nobila!!veti da viata unui sufletzel ce-si pune toate sperantele in voi sa fie sanatos si fericit!!! profitati de acasta perioada pt ca indiferent cate kg ati avea in plus, voi sunteti cele mai frumoase!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox2006 spune:

Salutare fetelor,

Bebele meu are 25 saptamani, iar eu am luat pana acum 13 kg (de la 53 la 66)-cam 2kg pe luna; in conditiile in care nu am mancat mai mult decat inainte, am schiat pana acum 3 sapt in fiecare weekend, nu am avut pofte.

am citit in mai multe carti ca e normal sa iei intre 9-12kg, cam pana in 14kg; doctorul meu m-a linistit insa si mi-a spus ca sunt basme cele scrise prin carti si ca din experienta lui se iau in medie 15-20 kg.

Recunosc ca ma simt f bine cand cei care nu stiu de unde am plecat spun ca nu m-am ingrasat deloc, insa ma sperie ce aud despre ultimul trimestru, cand se pare ca se depun kg intr-un ritm alert.

Multa sanatate tuturor
Rox
P.S Multumim Alexsa pt incurajare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

fetelor haideti ca eu vin sa sparg tiparele: la 16 sapt pierdusem 2 kg (deci nu luasem deloc), iar azi la 18 sapt am doar un kg in minus. deci practic pana la 18 sapt am pierdut un kg. si n-am vomitat nici macar o data. si nici n-am avut faze de genul: cateva zile sa nu pot manca. pur si simplu asa a evoluat! n-am mancat nici un pic de carne, dar n-are asta importanta. nu-mi place defel. tin sa precizez insa ca am pornit de la o suma considerabila!!! asa ca nu ma invidiati, ca daca luam si eu ca voi, imi plangeati de mila acum! sa vedem ce-o fi pana la sfarsit!

succes!



raluca 18

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ra_mandache/my_photos
http://community.webshots.com/user/ralucamandache
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20060909/dt/7/k/189c/preg.png


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amabella spune:

eu pana la sfarsitul saptamanii 25 luasem 12 kg, ceea ce m-a bagat realmente in sperieti. si nu neaparat pentru ca luasem atat, ci mai mult pentru ca ultimele 5 le luasem in ultimele 5 saptamani. si imi era teama ca ritmul sa nu continue la fel. asa ca am trecut la alimentatia rationala non dulciuri, paste, prajeli, paine, grasime, foarte atent monitorizata, cu miscare mai multa si apa cat mai multa. in ultimele 2 zile am dat inapoi 800 g. nu stiu cat e de relevant; va fi mai relevant daca ma mentin asa macar o saptamana. nu neaparat in scadere, ca nu asta e ideea, dar as vrea ca vreo 2 saptamani sa nu mai iau la cantar, ceea ce inseamna ca eu sa slabesc, ca bb oricum creste.

luiza 25+ si mic si iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Myra30 spune:

Draga Carmen,
La 22 de sapatamani avem 5,6 kg in plus...citisem undeva ca ar trebui sa fi luat inre 5,5 si 6,8 pana acum, dar nu e regula...fiecare organism reactioneaza altfel. Pana la sfarsit o sa te incadrezi cu siguranta in graficul normal. Ai grija sa te hranesti eficient. Sanatate multa tie si lui bb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramoon spune:

Si eu sunt un pic ingrijorata. Am 28 de sapt. am plecat de la 53kg si acum am 71kg... cand aveam 15kg in + eram mandra ca nu se vedea in rest doar la burtica dar cand am vazut k am mai pus inca 3kg in mai putin de o sapt m-am ... Pana acum am avut sarcina f f f usoara, nu greturi, nu pofte, nimic, dar cred ca de acum incepe greul, ma chinui cu arsuri nu stiu ce sa mai pap si mi se umfla picioarele ingrozitor, dar asta e bebitza sa fie sanatoasa.

Ramona 28 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geendory spune:

Buna!
Noi suntem la inceput abeea am aflat ca sunt insarcinata dar abeea am terminat o cura de slabit in care am dat jos 7 kl pt ca in timpul iernii ajunsesem la 84 si acum suntem la 77,dar pe mine ma ajuta inaltimea am 1'82,dar oricum nu voi face prostia sa tin cura in timpul sarcini,voi avea grija ce mananc si la ce ora dar daca imi va fii foame rau nu voi ezita nici un minut pt ca sanatatea bebeului meu conteaza mai mult,dupa sarcina poti sa dai usor kl puse in plus.Cunosc pe cineva care a tinut cura in timpul sarcini si copilul are ceva probleme,dar ea nu recunoaste ca ar fi din aceasta cauza.
Sper sa aveti o nastere usoara.
Si bebelusi sanatosi si frumosi,pupici la toti bebeii si

Mergi la inceput