tiroida bat-o vina

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Iau vitamine de vreo 2 luni. Incep sa apara si kilogramele, dar moderat. Am cu 1 Kg mai mult, caci am o pofta nebuna de dulciuri. Dupa ce am realizat unde o sa ajung am inceput sa ma mai temperez, iar seara imi fac 15 min pt. putina miscare. de cand fac miscare parca ma simt mult mai bine. Deviez putin de la subiect si va rog sa imi spuneti ce parere aveti despre dr. Duca de la Medsana. Eu am fost initial la dr. Dumitrache la Inst. Parhon,dar am zis sa mai cer o parere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danavasile spune:

Si eu fac tratament cu euthyrox de 10 luni, pentru ca hormonii mei o luasera razna, iar acum trebuie sa repet analiza la ths si atpo. Dar eu m-am simtit bine .. cred ca tine efectiv de organismul fiecaruia. Nu poti generaliza de la caz la caz.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danavasile spune:

nma legat de doctori parerea mea este sa mergi pe mana celor de la parhon, pentru ca daca stai sa o judeci acest institut are ca specilaizare numai probleme endocrinologice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stassie spune:

eu am aceeasi problema.Am inceput tratamentul cu L-Thyroxin 100mg, dar am inceputsa am tahicardie...acuma primesc L-Thyroxin jumate din 25 mg 2 ori pe zi... dar ma simt mai rau decat inante. Sunt foarte nervoasa, permanent nu am dispozitie, ma cert cu totii, obosesc foarte repede si imi cade parul foarte tare. Cand ma enervez am un nod in gat si mi-e foarte greu sa respir... dar medicul a spus ca trebuie sa am rabdare si totul va fi bine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ileana2000 spune:

Fetelor,nu ma asteptam sa fiti asa multe,eu nu sunt diagnosticata cu tiroida pt.ca nu am ajuns la dr. Nikole,in Japan ai ajuns la endocrinologie?Daca da,spune mi cum se spune in japoneza la tiroida sau endocrinologie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

quote:
Originally posted by Lauraa

Asa putin a scazut intr-un an? Pai eu am TSH- 37,34...Imi trebuie ani buni sa-l scad,sau?

Daca mania persecutiei ar fi o muzica - unii ar fi o discoteca

Eu in aprilie 2005 aveam TSH-ul 152. Prin noiembrie 2005 reusisem sa il reglez, desi initial nu am suportat doza prescrisa. Am inceput cu 25mg, iar apoi am tot crescut pana am ajuns la jumatate de pastila de 125mg.
Cu cantitatea asta a fost ok TSH-ul (adica 3 si ceva) pana in mai 2006 cand am sarit iar la 35 si apoi la 40. Se pare ca la mine se deregleaza tiroida mai mult vara, iar iarna se stabilizeaza.
Mi-au dublat doza de levothyrox, acum iau o pastila intreaga de 125mg. De data asta nu am mai avut probleme de adaptare cand am marit doza, dimpotriva, m-am simtit mai bine. Dupa 6 saptamani de luat noua doza trebuie sa imi fac din nou analizele ca sa vedem cum e TSH-ul.

Deci il poti regla in cateva luni, depinde cum suporti dozele.

Sanziana & Marina (03/10/2004) Cand s-a nascut Marina... Poze

Dragostea ne-a fost data ca sa invatam sa ne depasim egoismul, sa invatam sa ne pese mai mult de altcineva decat de propria fiinta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irimell spune:

Hop si eu...Am tiroidita autoimuna Hashimoto, tiroida multinodulara si fac tratament de 1 an cu Euthyrox (100 pe zi iarna si 50 in lunile de vara), calciu&magneziu&vit B si Septilin (pentru intarirea sistemului imunitar). TSH-ul nu s-a normalizat, in schimb mi-au scazut anticorpii TPO si TG (adica de la peste 1000 la 600), ceea ce e un lucru bun.

Nma, eu am umblat pe la mai multi doctori in Ro, inclusiv de la Parhon si 'mari endocrinologi', pina sa mi se puna diagnosticul corect. Am avut multe dezamagiri, ca si de la doctorii de aici. Dintre toti, sfaturile cele mai utile si cu succes mi le-a dat dna Duca de la Medsana. Ai dreptate ca e bine sa ceri mai multe pareri, desi daca se bat cap in cap mai mult te dezorienteaza. Mie perseverenta mi-a fost rasplatita pina la urma.

Ileana2000, la glanda tiroida se spune koujousen, iar endocrinologia apartine de medicina interna, in cadrul spitalelor. Sfatul meu este sa mergi la o clinica specializata pe probleme endocrinologice, e mai simplu si doctorii sint mai constinciosi. Uite si niste info despre simptomele bolilor de tiroida: http://thyroid.umin.ac.jp/en/frame.html , intra pe Guidelines.

Sanatate multa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ileana2000 spune:

Irimell iti multumesc mult !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanaion spune:

Fetelor, ma scuzati ca deviez si eu de la subiect.
De dr Nadia Popa endocrinolog la Medicover stiti ceva? Sunteti vreuna pacienta dansei?
Sora mea are mari probleme cu tiroida si pana acum mergea la Sp Parhon, dar pentru ca acolo de fiecare data sta cu orele asteptand s-a gandit sa mearga si la o clinica privata. Ea are gratuit de la serviciu la Medicover si a zis ca sa profite.
Va multumesc si multa sanatate va doresc,

Tana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

quote:
Originally posted by nikole

pe mine cafeaua ma temina...ma ia un tremurat si o stare de nervi, de panica...chiar nu inteleg de ce...pana acum doi ani nu aveam probleme, dar acum...e ciudat caci eu sunt hipotensiva, deci ar trebui sa-mi faca bine, dar dimpotriva la mine tensiunea scade in urma consumului de cafea ,cola.
Cat despre pesimism...nu stiu daca chiar de la tiroida mi se trage ca asa am fost eu mai mereu, intotdeauna am vazut partea goala a paharului s apoi pe cea plina...dar cu siguranta se leaga una de alta.

nikole

Doamne, parca m-ai descrie pe mine...

Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...

Mergi la inceput