DA, BALBINA, despre aluatul cu brinza vorbesc!! am vazut foto cu el. Cu ce l-ai umplut la placinta cu brinza?? cu brinza si mai ce?? SHI chiftelutzele le/ai copt in cuptor??? am sa incerc si eu! pentru retete!
Lavinia, umplutura a fost tot de brinza + telemea + ou. Mergea bine si niste ceapa verde cu marar, dar n-am avut la momentul respectiv.
Chiftelutele le fac la cuptor, ideea asta excelenta am preluat-o de la gospodinele de pe DC. Mi-a placut asa mult, incit am renuntat sa le mai prajesc.
------------------
Numai bine,
Natalia
Bunatati
Mie imi place aluatul foarte subtire,il fac aproape la fel ca si Roxana si Daniela,doar ca la sfrasit il bat,adica,cand termin de framantat ii dau o forma rotunda si il arunc in sus si il izbesc cu putere de blatul de la bucatarie,in felul acesta se crapa si iese aerul,stiu asta de la un pizzer.
Sosul il fac din pasta de rosii,dreasa f.putrin cu sare,zahar,piper multicolor si oregano,il pun la foc cat sa dea un clocot,apoi in las la racit,explicatia:se imbina aromele,iar sosul isi isuseste aroma de oregano.
Peste sos intodeauna mozzarella,daca nu am nu fac pizza!
Si-acum preferata sotului pizza cu ton.
Peste mozzarella pun rondele fine de ceapa rosie,ton,felii de lamaie taiate in patru.Deasupra mai pesar o mana de mozzarella.
Eu prefer prosciuto-funghi,cu conditia sa am ciuperci proaspete.