Nazdravani de oct-nov-dec-2003(73)
Raspunsuri - Pagina 8
super mami spune:
Lume noua, lume noua.....Isabella vai ce mi-au placut pozele....in special cea cu amandoi cand s-au trezit...e de pus in rama.
Sunt superbi copiii tai. Serios !
N-am gatit nimic de acolo, dar nu stiu ce s-a intamplat ca am inceput sa fac (fara efort culmea) papa bun. Ard mai rar...au gust de papa...
Chiar am facut un pilaf si l-am inebunit pe sot "uite miroase a pilaf....wowww are gust de pilaf...."
Se pare ca mi-a placut ca am inceput sa gatesc mai des...chiar zilnic as putea spune ![]()
Vera...cu olita poate ar invata in 3 sapt...dar eu ma gandesc acolo (asa invatata) cand o apuca prin masina sau cine stie pe unde ca vrea olita...Chiar ce facem cand ii apuca in mijlocul strazii ca vine pipi ...sau mai rau kk ?
Acum rad...dar ieri seara eram cu Isabel in masina. Imi cerea de toate ca asa ii place....La un moment dat s-a murdarit printesa pe maini si imi cerea un servetel...cine credeti ca era la stop cu avariile puse stergand copilul pe maini...super mamica Isabelitei ! Se uitau toti la mine ca la maimute...dar na' era copilul murdarici.E tare fandosita, nu suporta domne sa se murdareasca deloc. Seara ne dam impreuna cu crema si isi baga doar asa un degetel in cutie sa nu cumva sa se manjeasca pe degetele 
S-ar spala non stop pe maini.Eu inca tusesc....tuse seaca. Nu stiu ce sa mai iau.Mai mamici...unde sunteti ?
Nici nu ma apuc sa va numesc pe toate ca ar insemna sa copiez lista de pe prima pagina ![]()
Burticile cum sunt ? Valeria....mai e putin. Nu pot sa cred ca a trecut atata timp deja. Abia astept....ma apuca emotiile cand ma gandesc la Eva...sa vezi ce frumusete de papusica o sa fie. 
Adriana....voi cand aveti termenul ?
Ven...pupacim frumusetea de baietel. E un scump si jumatate. Lasa lenea doamna profesoara.
Pupam natiunea de mamici frumoase cu copii destepti si frumosi.
Alexandra si Isabelita Isabel
ciuf spune:
Salutare, natiune
Lene mare si pe noi. Dar si oboseala... ce sa mai zic
Yael, sunt atat de frumosi copiii tai!!! Doamne ce reusiti sunt! Dzeu a fost tare bun cu voi. Nardi e un scump cu ochisorii aia mari si albastri. Iar micuta, e o dulcica, care cu privirea ei parca te unge la suflet.
Eu, sincer, te admir la maxim. Nu stiu cum te descurci. Noroc ca sotul lucreaza de acasa. E mare lucru.
La mine e dezastru. Simt ca nu mai pot. Saptamana asta am intrat in cea de-a 34-a de sarcina. Burta e cam maricica, posesoarea e grasa, adica eu, nu mandra. Ca parca vad ca va fi o slabuta. dar eu mananc bine ca doar-doar s-o face mare.
Sotul imi tot este plecat. Asta e a treia saptamana la rand cand e plecat in delegatie. Noroc ca macar a venit vinerea trecuta de ne-am vazut si noi un pic. E topit dupa Luca.
La curatenie e tare nasol. Incerc sa spal pe jos parchetul, mi-am luat tot felul de ustensile de curatat pe jos, dar se pare ca cea mai eficienta metoda este sa spal cu o carpa parchetul stand in genunchi ... si Luca calare pe spatele meu.
Termin dormitoarele de sus, le incep pe cele de jos, cand urc pentru un fleac sus realizez ca a trecut "vijelia" si e dezastru. Asta e.
Mai rezist pana pe 30 martie cand vine mama-soacra.
Ieri am picat intr-o depresie urata. Mi se adunasera foarte multe. Si drept urmare am luat cainele si l-am dus o saptamana la un prieten sa ma mai linistesc un pic, sa pot gandi limpede ce am de facut cu el. Dar grea decizie. L-a muscat pe Luca de doua ori la rand. Bine ca macar are gura mica. Mi-a facut in casa, in parcuri se comporta ca un nebun. Si toate pica pe capul meu.
Nu va mai spun de pataniile lui Luca ca v-as plictisi cu ele. Poate de-asta nici nu am mai intrat sa va scriu ca nu as fi facut altceva decat sa spun ce patanii mi-a mai facut copilul.
La noi vremea s-a facut superba. Adica peste 20 de grade C. Asta va fi pana maine cand ne va vizita o mica ninsoare.
Oricum Luca vrea acum in parc si dim. si d.a. dupa somnul de frumusete. Nu prea mai tin pasul cu el. El are prea multa energie, iar eu mai deloc. Noptile nu le dorm deloc, am niste insomnii si calduri groaznice.
Venera, superbe pozele cu Markus. Mai ales aceea in care e cu buchetelul de ghiocei. E de pus in rama.
Super mami, sa mai zic si de mandretea ta de fata??? Referitor la notiunea de timp, pot sa spun ca nici Luca nu o cunoaste. Totul trebuie sa se intample ACUM. Noi avem mari probleme cu NU. Nu asculta mai deloc. Se uita in ochii mei cand ii spun ca nu are voie, tinde sa priceapa, si de unde. Face tot ce stie.
Bine ca ai mai dat un semn de viata. Ma gandisem ca poate plecasesi in USA.
Imi pare rau ca ati fost bolnavioare.
Vera, tu parca ziceai ca baiatul tau era suspect de infectie urinara. A iesit ceva?
M-ai impresionat cu cadoul de 8 martie. Eu o sa fiu singurica maine si ce sa mai zic ... ca aici parca se duce din valoarea zilei. Si imi pare tare rau. Dar am grija sa trimit si eu cate o felicitare la mama si soacra.
La giardia nu ma pricep. Luca inca nu a avut parte de asa ceva.
Carmen, te asteptam cu poze cu Mateiutzu. Stiu ca esti tare ocupata, dar noi ne gandim la tine.
fetelor, eu m-am apucat de tricotat sa-mi mai linistesc nervii. E greu.
Elena, ce mai faci, iubita?
Laura?
De eco nu o sa mai am parte. A fost ala de la 18 sapt. care ramane de baza. Daca o fi baietel, asta e. Sa fie sanatos. Numai ca eu am cumparat doar lucrulete de fetita si toate ROZ.
Am pus poze cu grasa de mine.
http://community.webshots.com/user/ciufuletz
Pup natiunea
Ciuf (33+) si Luca (11.11.2003)
Camera lui Luca/Finding Nemo
ciuf spune:
Burtici, ce mai faceti? Cum va mai simtiti? Mai scrieti si voi cate un rand. Va pup
Ciuf (33+) si Luca (11.11.2003)
Camera lui Luca/Finding Nemo
adriana spune:
Ciufuletz
nu mai fi deprimata. Simte bebe. Zici ca esti mare, stai sa me vezi pe mine
, lumea spune ca am gemeni
, si n-am decat 25 de saptamani. Chestia asta cu bebe care simte tot nu prea o credeam, cand la un moment dat vorbeam cu cineva la telefon si simteam ca nu-mi convine ceva, dar psihic eram linistita. E.. si atunci a inceput asta micul din burtica o forfoteala, de nu mai stiam ce se intampla.. senzatiile mele ajunsesera primele la el, eu.. mai nesi
... inca eram linistita. De atunci sunt mai constienta ca ei(bebelusii) chiar simt starea mamei, chiar daca mama nu constientizeaza asta. Sper ca ai inteles ceva.. sunt cam ametita...
Si cu copii, cand il aveam doar pe baiat, mi se parea foaaarte greu cu burtica.. Dupa ce a venit si fata.. nu ma mai plang.. se pare ca mamicile capata si ele o anume rezistenta
, ce ni se parea la inceput greu, devine obisnuit.
Multumim de intrebari, noi suntem bine, super mami am termenul la sf. lui iunie...
Yael, super pozele cu poneiul.. foarte reusiti copii..![]()
Laura Takacs spune:
Buna, mi-e si rusine de cand n-am mai dat pe aici. Vad ca s-au mai nascut copilasi, s-au ingrosat randurile burticilor. Sanatate la toata lumea ca-i mai buna decat orice!
Si noi suntem mari si poznasi, ne facem lectiile pe pereti, vrem sa mergem la scoala cu rucsacelul, il asteptam pe fratior la autobuz dupa masa. Cu papatul mai nasol, depinde de zi si de dispozitie.
Pe curand!
carmen77 spune:
M-am invrednicit si eu si am pus cateva poze cu Matei facute weekendul trecut.
Yzzy, am vizionat pozele cu copiii si sunt superbi amandoi
.
Valeria, capul sus ca mai e putin ... si apoi o sa fie mai usor ... dupa cateva luni cand creste un pic bebelina. Si nu da catelul
, poate simte saracul ca esti suparata pe el si de aia reactioneaza asa ... zic si io .. tu stii mai bine.
toti copilasii frumosi si mamicile.

POZE NOI 
Carmen
si
Matei Gabriel - [b]27.10.2003
adameasca spune:
salutare! si la multi ani, dragele mele!
si
de la baietii mei.
Ciuf, si eu cred ca e suparat catelul pe tine ca nu mai ai asa timp de el. Si tie rabdare si multa putere! Macar pana vine soacra.
_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
super mami spune:
Hello natiune.
LA MULTI ANI MAMICI !!!! Sa aveti o zi superba si sa fiti rasfatate....azi mai mult decat de obicei.Carmen...ca de obicei imi vine sa-ti mananc baietelul....e de nota 100 cu super felicitari.
Ce sa mai..n-am cuvinetele. E superb !
Valeria...pacat ca nu pot sa-ti arat poze cu mine insarcinata. Mai tineti minte mingiutele alea de plaja pe care le umflam...ei asa eram eu. In fiecare zi mai rotunjeam si pe cuvant ca am ajuns perfect rotunda. 
Arati f bine si cand o sa iasa domnisoara cu nasucul la soare...o sa fii exact ca inainte de bb.
Cu sotul e cam nasol...si daca nu erai insarcinata era greu. Sincer nu prea stiu cum rezisti....eu nu prea cred ca as putea. (ma refer la faptul ca nu sunteti impreuna si ca esti tot timpul singurica...doar cu Luca)
Hai curaj, noi te sustinem si te incurajam, de departe e adevarat...dar sincer. 
Noi in USA plecam pe 29 luna asta.
Te-ai mai gandit la gradi ? Isi papa si el energia...se mai disciplineaza putintel, se mai distreaza in lumea bebelicilor nazdravani si tu ai timp si energie pt bb....ca o sa-si ceara si ea drepturile de bb mic si nou.
Un pupic mareeeeeee 
Uki...helllloooooooo ? ce mai faci ?????Mamici mobilizarea....macar azi de 8 marite sa ne felicitam putin intre noi..asa ca fetele !
Un
in cinstea noastra. Sa traim bine, sanatoase si frumoase 100 de ani !
La multi ani !
Alexandra si Isabelita Isabel
super mami spune:
Hi hi tocmai am primit o felicitare pe net care zice asa:"las mujeres tienen muchos defectos; los hombres solo dos: todo lo que hacen y todo lo que dicen " (femeile au multe defecte, barbatii doar doua: tot ce fac si tot ce zic)Si alta:
En qué se parece un hombre a un columpio?... En que al principio divierte, pero al final marea. (in ce se aseamana un barbat cu un leagan: la inceput te distreaza, dar la sfarsit de ametesc)Nu ca as crede asta...dar rad si eu ca e haios azi .
pupiciAlexandra si Isabelita Isabel