Nazdravani de oct-nov-dec-2003(73)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ver@ spune:

Inseamna ca e intelegator.Si Vladutz stie ca anumite chestii sunt doar pt fete,dar sunt prea multeeee.Ca vorba aia:fetele se machiaza,se dau cu oja,cu ruj,isi fac coditze,poarta fuste...etc
Cand i-am spus toate astea lui Vladutz o fi zis in gandul lui si noi ce facem?

Acum e nedespartit de strugurelul meu de buze

Vera si Vladutz( 2 ani si 2 luni)http://community.webshots.com/user/vgv_vera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marioan spune:

Da si noi avem strugurel ,de fapt 2 unul pt Andrei si unul pentru mami.Si el mestereste cu tati si repara tot.Adevarul e ca lui ii place sa fie cu noi si sa faca tot ce facem si noi.
Un week-end placut si sa iesiti afara la joaca cu cei mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davidutza spune:

BUNA,

Acum ca mi-am pus net acasa o sa scriu si eu mai des.
Referitor la ceea ce face David toata ziua,printre lucrurile preferate sunt:
-saritul in pat,(fie de pe lada in pat fie pur si simplu sare ca un arc),
-urmaritul masinii de spalat sa nu cumva sa greseasca programul si bineinteles cand ajunge la stop o deschide si scoate hainele din ea si se indreapta victorios spre balcon sa le intinda,
-desenele animate care au devenit o problema caci s-ar uita non stop si drept urmare are program de vreo doua ore pe zii maxim,
-rasfoitul cartilor ii ocupa cam vreo doua ore pe zii,si in fiecare zii repeta cu bunicile toate poezioarele pe care le stie,si mai invata si cate una noua(intr-adevar mi se pare ca la varsta lor au o memorie fantastica,retin foarte repede orice le este pus la dispozitie),
-are niste cifre dintr-un fel de burete, colorate pe care le tot aranjeaza si le stie pe toate, pur si simplu recunoaste fiecare cifra si ne spune cu ce seamana(doi cu lebada...),
-are mai multe masinute din plastic ceva mai mari care se demonteaza complet,au suruburi care se desfac si are o trusa de surubelnite de plastic si ii place sa mestereasca le face le desface si tot asa.
Asa in general este un copil foarte activ dar si foarte afectuos,de vreo luna de zile imi spune in fiecare zi :"mami te ubesc".

Mariana si David

Mergi la inceput

daaaaa,si Vladutz sare in pat de ne-a disperat!!!
Noi in sufragerie avem canapeaua cu arcuri,iar ai mei in dormitor au patul cu saltea(gen ortopedica).Si intr-o zi tata,o ridica sa vada nu stiu ce...mama si ce minune pt Vladutz,ca se baga in pat(in locul saltelei).Parca era o pisica.Abia l-am luat de acolo.Si saltelei i-a iesit un arc pe lateral,nu stiu daca de la atata sarit.Tata ii spune cu gandul ca poate nu o mai sari in pat:"vezi,daca ai sarit in pat ,a iesit arcul,s-a stricat..." Da' ce credeti ca l-a interesat?Sare intr-o veselie.Nici bine nu bea dimineatza lapticul,ca tzop-tzop.Ma intreb cum de nu ii vine mancarea inapoi.

Si chiar Davidutza si Vladutz tot timpul imi zice ca ma iubeste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Ce mai faceti fetele? Lene mare pe subiectul nostru .. da nici io nu ma pot lauda ca il sustin .

Toate burticile, mamicile si bebicii sunt ok? Ciuf, la apel! Adameasca, la fel! Adriaaaanaaa ... la apel. Am uitat pe cineva? Ciuf .. tu esti cea mai aproape de marele moment .. cum te simti?

Noi ... munca, acasa si dormit .. modelul american. Azi e sambata si vreau sa iesim un pic sa ne plimbam ... de abia astept sa vina caldura ca m-am saturat de frig ... asta e nasol aici ... iarna asta nu a fost foarte grea, dar dupa bunul obicei, e luuungaaaa .

V-am , ca trage Matei de mine .. mai intru mai tarziu.

C

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel - [b]27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davidutza spune:

BUNA,

Vera se pare ca Vlad si David se aseamana mult.
Referitor la saritul in pat si pe noi ne-a disperat.La noi acasa mai treaca mearga ca avem saltea,nu topaie prea tare dar la bunici(unde el sta de fapt in timpul saptamanii), au paturi cu arcuri si ar sarii non stop,ii place ca la nebunie.

Mariana si David(2 ani si 4 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Hai ca mai aparem si noi.
Am fost bolnavioare, Isabel azi a luat ultima zi de antibiotic, eu inca tusesc.
Ne-am intins cu raceala asta cam multisor, nu stiu de ce.
Domsoara e bine acum, doar ca transpira cam mult. In special la cap, e in permanenta uda. Mai nou vorbeste in somn, in general cere de toate. O fi normal ?
Cateodata ma reped adormita si cand ajung la ea.....doarme bustean.Mai nou cere olita, dar nu vreau sa i-o dau. Daca tot plecam in vacanta in trei saptamani....ce rost are sa ma plimb cu olitoiu dupa mine. O stiu eu pe Isabel....doar sa i se puna pata ca nu mai scap de ea.
Parca o si vad plangand cu tot sufletul (stie ca figura cu lacrimi mari si un "mamiiiii" plin de suferinta tine de fiecare data) ca nu face pipi in "papes" ca "vleau oita"
Vorbeste toata ziua, toate minunile posibile. A inceput sa-mi aduca telefonul si sa-mi indice persoana cu care vrea sa discute 30 de min la telefon...
Nu intelege nimic de genul "imediat, stai putin...acum iti dau"...nuuuuu. Daca nu te executi instant vai de urechile tale : vleau vleau vleau...vleau.....nici nu respira.
E tare dulce cand saluta....orice persoana care trece pe langa noi primeste un salut. Fara exceptie zice multumesc si cu placere.
F corect.
Au inceput si primele variante romano - spaniole : (Laura ma intreba)
que faci, que e , donde e, ce pasa, si vleau....
Mai erau dar nu mi le amintesc acum.Ma duc la nani ca-s cam lesinata. Promit sa raspund si eu maine la ce ati scris voi.
Ah, am pus cateva pozici noi:
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=547789575&security=TZWQZYPupicei la toata lumea, noapte buna
Alexandra si Isabelita Isabel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Buna dimineata, dragilor!
N-am mai scris de o vreme, ca lenea e mare...
Noi suntem bine, cu singura obiectie ca Markus vrea sa bea toata ziua numai lapte, cu greu il pacalesc sa manance cate ceva ....drept pentru care vom face o vizita la dr., sa vedem care o fi cauza?

Vera, ma intrebai de durerile de burtica. Mai, curios, dar Markus nu s-a plans deloc. In schimb EU am avut in perioada aia niste dureri de burta infioratoare......Serios, ziceai ca-mi baga cineva zeci de cutite in burta, ma faceam covrig si stateam asa cate 2-3 ore pana ma lasau.......Uhhhh! Nasol!

In rest, ploua la noi, e deprimant afara, tati al nostru e de garda azi, asa ca avem program de plictiseala.....
VREAU PRIMAVARA SI VARA!

Am mai pus si noi cateva poze noi aici: http://community.webshots.com/album/538563020LxZzDt

Va pupam si va dorim un rest de duminica placut!

Venera , mama lui Markus: -> ->

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yael spune:

Hop si noi... Ca tot a aparut si SM (SuperMami ).. chiar ma intrebam ce-i cu tine... Ma bucur ca sunteti bine...
Ca sa-ti raspund la intrebare (cu maareee intarziere, normal...) Nardi are ochisorii albastrii de la bunicul lui + strabunica lui. Ca am inteles tb. sa fie din ambele familii cineva cu ochii asa si sa iasa 'albastrut' -asta pt. ca noi nu-i avem.

SM.. ce facusi cu retetele pozate? Ai gatit ceva?

ver@ vikinga ma bucur ca v-au placut si voua pozele noastre... ver@ -ma intrebai de Nardi, daca doarme noaptea... daca nu-l deranjeaza dintii doarme bustean.... Insa... Cam avem probleme...
A fost foarte greu, normal ca acum e mai usor, insa tot greu este... Yael tot 'bebe' este si ea... Intelegi ce vreau sa zic...

Incerc sa ma descurc... suntem singurei cuc, nu ne ajuta nimeni.. Ce e bine este faptul ca sotul lucreaza de acasa, eu nu (ca asta-mi mai lipsea).. si ma mai ajuta... Ca altfel...

Am mai pus pozici, o sa mai punem... Si sper sa scriu si eu mai des... Insa nu reusesc... Of... Bine ca macar ca va pot citi...

Ciuf, tin sa-ti spun ca ai o casa superba! Cum te descurci la curatenie? Eu una fac curatenie generala (de zici ca vine Pastele sau Craciunul) o data pe sapt. (joia).. si simt ca lesin apoi ..

Va las acum, sunt tare obosita.. astia mici dorm, sa vedem cat... Sa profit si eu...

Va pupic!

Cu drag,
Isabella, Yael (2 ani & 3 luni -24Nov.'03) & Nardi (10 luni -01May'05)
Poze cu noi ;-))

Mergi la inceput

'Neata!

Mai da' ce vreme.Duminica au fost 16 grade si azi 2 grade???

Yael
ne bucuram sa mai aflam vesti si de la voi.Ma bucur sa vad ca sunteti bine.Da' nu ne-ai spus ce prostioare le place dragalasilor tai sa faca ?

Ven vreau si eu sa stiu de cate ori i-ai dat Zentel?Azi si peste 7 zile? doar azi? sau si peste 3 saptamani? Sambata la noi se fac 7 zile de la prima doza(si singura dupa pediatra lui Vladutz.Ea s-a uitat in agenda medicala si acolo scrie 1 data ca se da,dar pe prospect scrie si in a 7-a zi).
Markus e un dulce.Are astampar la masa?Ma refer in vizita?Ca in poze parea ca da

Super mami cred ca Isabel te face sa te topesti cand ii auzi vocea si in spaniola si in romana.
Ce a fost cu raceala asta pe capul vostru?
Vladutz a patit sa vb in somn de vreo 2 ori.
Referitor la olitza,nu crezi ca in 3 sapt ai timp sa... sau mai bine zis are timp sa se invete la olitza?Stiu ca e mai comod sa faca pipi in pampers dar ma gandesc ca daca ea vrea la olitza,sa nu o derutezi tu ca nu vrei sa o pui.Eventual treceti direct la colacelul de WC

Ciuf,hai la apel.Spune-ne cum iti este?Ai mai fost la ECO?BB e bine?Tu cum te simti?Luca ce mai face?

Pt restul mamicilor si copilasilor

De martisor i-am luat mamei o diploma cu "cea mai adorata bunica..." si i-am pus la semnatura nepotului(respectiv Vladuzt) o poza cu el si am laminat-o.Surpriza a fost mareee.I-a placut muuult.
O sa-i fac o poza sa o vedeti si voi.

A!!! si surorii mele care are (stiti voi..) o fetita cu 2 saptamani mai mare ca Vladutz,tot o surpriza ii voi face maine de 8 Martie:o poza de-a Aneimaria am dus-o la fotograf si mi-a pus-o intr-o inimioara cu flori si scrie sus "8 Martie La Multi Ani Mamico".Abia astept sa i-o dau.
P.S si cumnatei mele la fel i-am facut.Fata ei e finutza mea..

O zi buna!

Mergi la inceput