Nazdravani de oct-nov-dec-2003(73)
Raspunsuri - Pagina 6
ver@ spune:
O primavara fericita si din partea noastra!!!
Ven,inteleg.Ia spune-mi...cand v-ati tratat,ati avut dureri de burtica,cum are Vladutz?
Aseara a facut 38,2C si pe la 3:30 dimineatza i-am bagat un supozitor cu novocalmin,de nurofen nici nu putea fi vorba.Abea reusim peste zi sa ii dam.Si i-a scazut temp. Acum e bine.Doar ca dupa ce s-a trezit i se inrosise obrajii.Frigeau.Dupa ce i-am aplicat putzina compresa rece cu o batistutza ii trecu'
Ce D-zeu sa fie?
Vera si Vladutz( 2 ani si 2 luni)http://community.webshots.com/user/vgv_vera
paula2003 spune:
Ma bucur ca v-au placut pozele. Nu ca este foarte frumos, o sa veniti voi pe la mine sa va dau baiatul sa se joace cu printesele voastre!!!!!
Va pupic si va iubesc mult de tot.
Paula cu Paul & Alexandra
Davidutza spune:
BUNA,
Nu am mai scris de mult,dar cand ama avut timp am mai citit ce ati scris.
In primul rand vreau sa va doresc o primavara frumoasa tuturor!
David este un mare nazdravan(cred ca asa zic toate mamele de baieti),face numai traznai toata ziua,nu sta o clipa.Ii plac in continuare cartile de orice fel,de povesti,de poezii, reviste.
Povestea lui preferate este de vreo cateva luni tot"Capa cu tei iezi" cu toate ca ii citim si multe alte povesti.
Ii place sa asculte cantecele pentru copii pe calculator si are un cantecel preferat "Un motan cat un pisoi" pe care il stie tot,(are vreo 3 strofe)si il canta oricui il intreaba.
In rest a inceput sa ne dea niste replici de ne lasa cu gura cascata.
Intr-o seara l-am chemat sa ii spun ceva la ureche si cand l-a intrebat maica-mea ce i-am spus eu la ureche,el ce credeti ca i-a raspuns:"Secretul Mariei!!!"
Vorbeste foarte mult si cat de cat corect dar nu il foloseste inca pe "r" iar "f" si "v" le spune cam stalceste.
Va pupam dulce!
Mariana si David(2 ani si 4 luni)
ver@ spune:
'Neatza!
Davidutza asa e si la noi cu baiatul ista.Sa simtim ca avem un baietoi in casa,nu? Si Vladutz stie toate cantecelele din "utiutza muzicala"(fara lauda) asa ca ei prind f repede si cum le asculta de zeci de ori...
Intra si tu mai des.
Vladutz dupa supozitorul de ieri noapte (adik alaltaieri) nu a mai facut temperatura.Azi merg la pediatra lui sa imi dea sa ii dau medicament pt oxiuri si apoi il intretin cu naturiste pt a preveni o eventuala reinfestare
Chestia e ca DR lui zice ca Zentelul contine albendazol si mebendazolum- Vermox
Vermical) ar fi pt oxiuri!!!
Vad eu ce fac.
Va pup
adameasca spune:
Fetelor, o primavara frumoasa va doresc si un de martisor de la noi!
Am observat ca si Luk a inceput sa stie din ce in ce mai multe cantecele din cutiutele muzicale, pacat ca nu prea intelege nimeni mai nimic din ce canta el. Da parol ca el le stie
_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
rain spune:
Buna,
mamici de pitici, va cer si eu ajutorul, caut o bona (de incredere, care sa mai fi avut grija de copii, eventual o bona pe care ati avut-o voi si care a fost ok) sau o cresa particulara (unde sa fie conditii bune si sa fie aproape de noi, adica sector 4 sau 3) pentru moatza mea si nu stiu pe cine sa mai intreb, ma gandesc ca puii vostri sint mari si ati trecut prin multe, va rog, daca ma puteti ajuta cu sfaturi, informatii, astept mailuri pe adresa nicoleta@gmail.com
va multumesc din suflet si sper ca nu am deranjat cu mesajul meu!
Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii
marioan spune:
Buna si o primavara frumoasa, sa fiti sanatosi si fericiti!Insanatosire grabnica la cei bolnaviori. Sau cum spune Andrei cand afla ca e un copil bolnav: duce mami la doctor si face bine!Dar nu mama copilului ci eu trebuie sa ma duc ca sigur cu mine se face bine.
In rest noi suntem bine , cuminti in anumite limite, nimic nou cu olita, dar acum orice vrea sa faca el pentru ca Andrei baiat mare -baut lapte.
Toata ziua da zapada din curte cu farasul ca lopata lui e prea mica si a lui tati e prea mare.
Am impartit martisoare la toate fetitele si era tare mandru iar pe mine m-a pus sa-mi pun martisoare pana si la pijama .Cam asta sunt noutatile la noi.
Pupici.
ver@ spune:
Buna!
Rain imi pare rau da' nu cunosc nici o bona.Poate daca incerci la "bone,crese,gradinite".Zic si eu.
Marioan,harnic baiat ai
Si noi am dus martisoare la o vecina de 3 anisori.
In week-end mergem la verisoare si la strabunica.
Vladutz nu intelegea de ce baietii nu poarta martisoare Ca vreeea si el...
Andrei nu a vrut sa-si puna si el martisor?
marioan spune:
HI, Hi nu pentru ca de pe vremea cand imi tragea cerceii din ureche ca vrea si el i-am explicat ca exista lucruri pe care le poarta doar fetitele si in final a priceput.