Nazdravani de oct-nov-dec-2003(73)
Raspunsuri - Pagina 5
paula2003 spune:
De astazi printul mamei cel mai mic este crestin. Maine sper sa am timp sa va arat niste poze de la botez.
Paula cu Paul & Alexandra
liliana csaki spune:
Buna tuturor,
Ciuf, lasa mama baiatu in pace, daca-ai vedea cum e uneori la noi cu doi, ti-ai pune mainile in cap, eu chiar mi le pun. E aproape imposibil sa nu gasesti, oricat as strange, prin fiecare colt al casei si la orice ora, vreo jucarie.
Da' unde-i Adameasca,vad ca n-a mai scris nimic de ceva vreme.
Eu si Laura am fost o saptamana la munte, vineri au venit si David cu tati si l-am pus pe ski-uri, pe David ca pe tati nu l-am convins, inca. Laura a fost si la primul ei concurs de ski, mie mi-au dat lacrimile vazand-o(si tati radea de mine). Era un pusti de 5 ani, absolut fantastic si pe ski-uri si pe placa, evident ca a castigat la amandoua, dar "nascut" pe partie(era din Predeal).
Am pus si poze, sa-l vedeti pe micul meu Tomba, nu i-a fost deloc frica, ba chiar si-a dat la un moment dat drumul de langa mine(ca nu eram atenta, ma conversam cu cineva) si dupa vreo 20m, pt. ca evident nu stie sa se-opreasca, s-a oprit intr-o tipa. Joi ne ducem din nou, am lasat-o pe Laura in tabara de ski si va trebui s-o recuperam, asa ca mai incercam.
va pupam,
ver@ spune:
Buna dragelor!
Sympa,sarcina usoara in continuare!!!
Adameasco esti bine?Da si tu de stire.
Paula sa va traiasca baiatul si chiar sa pui poze de la botez! A fost cuminte?Alexandra cum a reactionat?
Liliana mai da' ca va distrarati voi la munte!!! Supeeer pozele.Sunt asa dragalasi pe schiuri
Vera si Vladutz( 2 ani si 2 luni)http://community.webshots.com/user/vgv_vera
sympa spune:
Liliana, superbe pozele de la munte. Sa va traiasca schiorii...si eu tare mi-as fi dorit sa o pun pe Andrea pe schiuri anul asta, dar am fost asa de puturosi ca e a doua iarna cand nu mergem deloc la schi.Anul trecut am avut o scuza ca am fost la caldura..dar anul asta....lenea e de vina.
Paula..sa va traiasca micutul crestin, asteptam poze de la botez.
Ileana..ce mai faci???Sper ca toate sunt bune...ca am vazut ca nici la mamici de sept-oct n-ai mai intrat.Sper sa fie doar oboseala...
Nu ma mai lasa Andrea...
Pupici si numai bine...
Album1Album2Album3Album4
Florida2004-2005
poze noi
adameasca spune:
Pe aici sunt si eu... N-am nici o vlaga, nici un chef. Vreau sa dorm, cat mai mult. . Ma simt binisor. Nu mai am greturi mai deloc. Tensiunea s-a stabilizat la 15 cu 7. Si cam atat. Nu stiu daca va vine sa credeti, dar deja mi se cunoaste putin burtica. Si nu-s decat in sapt 11. Pana la sapt 40 cred ca iar o sa fiu de-o suta de kile. La sfarsitul saptamanii viitoare merg iar la ginecolog la control. Mi-am facut si analizele, sunt bune.
Luk e cuminte. Si doarme noaptea, se joaca frumos, a inceput sa zica "nu, nu, nu". Tot in pampersi, cu oala nu e prieten mai deloc. Parca ma vad in toamna cumparand pampershi la dublu. Vorbeste, face propozitii scurte, e mortal. Ne-a zapacit cu Tom si Jerry, seara nu mai loc de el la calculator deloc. Si are o energei ceva de speriat seara cand eu sunt moarta de oboseala.
Va pup
_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
paula2003 spune:
Alexa este foarte bolnava, nu poate respira, ii curg mucii si tuseste. Nu mai spun ca nu poate dormi si imi este o mila de ea. Azi noapte am visat ca am pierdut-o si tare mai plangeam, si nu stiam ce sa fac sa o am din nou. Nici nu am mai putut dormi, din 30 de minute in 30 ma trezeam ori pt. ea ori printul vroia papa. O iubesc foarte mult.
Printul a fost cuminte foc, nu a scos un scancet, nimic. Si tare se mai uita dupa icoane, popa....o dulceata de copil. Alexa a fost si ea cuminte dar in largul ei, a mers de mana cu mama toata biserica, doar avea spatiu, nu aluneca si nu avea de ce sa se impiedice. Si acasa a fost foarte cuminte(Paul), a dormit si s-a uitat la copii cum se joaca. Alexa s-a jucat cu 2 fetite. Ori este ea prea cuminte ori copii din ziua de azi sunt prea obraznici. Ce mi-au facut in casa....si mi-au stricat toate jucariile, mi-au rasturnat florile, au turnat solutia de facut baloane pe jos...nu pot sa va descriu ce am gasit in urma lor. Alexa se uita si incerca si ea sa unfle balone, sa faca cate ceva marunt din ce faceau ele, dar nu reusea si se uita mai mult. As pune si poze sa vedeti ce dezastru au putut face dar imi este rusine... Nu a dormit deloc Alexa sa nu piarda spectacolul dat de cele 2....si oare parintii toti sunt asa? sa nu spuna nimic odorului , sa nu-l certe cand rupe cate o jucarie, sau face ceva.....
Cand nu aveam copii a venit o colega de-a sotului in vizita cu un copil....nu pot sa-l descriu, abia ne mutasem si zugravisem si a luat o carioca si a tras cate o dunga...2...3...pe toti peretii la nivelul lui si parintii se uitau si radeau. Nu va spun ce s-a suparat sotul...a trebuie sa zugravim din nou. Un copil de genul acesta au fost cele 2 dar un "pic" dublu. Am inghitit pt. Alexa si nu am spus nimic pana la plecare cand le-am vazut burdujite cu cate ceva prin buzunare, sau in maini si m-am infuriat si le-am luat. Le-am dat cateva baloane si cate o poseta mica la fiecare si in gandul meu, sa nu va mai vad niciodata la mine in casa. Cum se comporta copiii vostri in vizita/societate, oare sunt eu inapoiata sau demodata?
A trebuit sa facem curat dupa ele toata casa.
Asa a fost. Petrecerea a fost foarte frumoasa, am facut acasa din mai multe motive....
Am pus si poze la Paul cu botezul, sa va uitati si sa vedeti ce baiat frumos are mama, si ce fetita dulcica si nevinovata.
Paula cu Paul & Alexandra
adriana spune:
Paula, ce frumusel e Paul!!! E atat de finut, in prima poza cred ca doarme si arata ca un ingeras. E un copil tare, tare reusit.
Si ce spuneai tu de Olguta, dar printesa ta e si ea o domnisoara tare draguta(mi-a placut cum ii prinzi tu parul pe moate).
Sa va traiasca copii, sunteti cu totii tare frumosi(tati parca radia de bucurie cu amandoi langa el) si sa fiti fericiti
ver@ spune:
Buna seara!
chiar ca imi vine sa ma dau cu capul de pereti.Tocmai terminam mesajul de scris si Vladutz hop la mine in bratze si mai frate nu stiu pe ce a apasat ca ...gata mesaj...s-a sters
Am o disperare.Cine ma poate lamuri???
De cand am inceput tratamentul pt oxiuri la Vladutz(joia trecuta) a inceput sa il doara burta si mai tare.Am vorbit cu nenea de la Plafar care m-a asigurat ca e normal ca vezi domne nemernicii de oxiuri se "zvarcolesc" si de aceea are crampe abdomonale.
Numai ca azi a fost o zi...a inceput de dimineatza prin a spune ca il doare burtica(se apleca si zicea:"ma doareee burticaaa).Plus ca a facut si temperatura(37,8 axilar)Am sunat pediatra care m-a sfatuit sa merg la spital la Budimex sa il vada cineva de specialitate sa nu fie apendicele inflamat.Mama da' ce ma panicasem.Plus ca i-a scazut si pofta de mancare.Buuun.Am mers acum la 20:00 si la spital,unde l-au palpat,consultat,ascultat si...nu are nimik.Iar temperatura sa nu fie debutul a ceva(viroza etc).
A...plus ca pediatrele de la spital nu le-a placut tratamentul naturist cu Giardinofug.Ca de ce nu ii dau copilului Zentel sa scape de oxiuri.La care eu le-am raspuns ca de comun acord cu DR lui Vladutz am hotarat sa incercam mai intai asa sa vedem ce si cum,sa nu ii dam Zentel care din cate am citit pe aici e un medicament f toxic,iar riscul de reinfestare e destul de mare si atunci ce fac...ii dau Zentel la 2 luni?Ca soramea cu Anamaria(nepoata) asa a patit.In noiembrie i-a dat Zentel si acum(februarie) iar ii da ca ...de...iar are.Pai ce facem nene???
Eu ce D-zeu sa fac?????Cine ma poate lamuri?
Paula,mai da ce scump e Paul.Sa va traiasca.Ce bb mic
Sanatate Alexandrei.Mititica
Ileana,asa e la a doua sarcina.Se vede mai repede am auzit si eu.Dar totusi la 11 saptamani?E si ce.Sa fiti sanatosi.Sa papi bine dar nu cu lacomie.Bine?
Vera si Vladutz( 2 ani si 2 luni)http://community.webshots.com/user/vgv_vera
Ven spune:
Vera, nu vreau sa ma bag eu peste stiinta medicilor, departe de mine gandul asta. Iti povestesc doar ce am patit eu si Markus cu viermii. Noi Giardia am avut.
Eu mi-am depistat prima data si am luat o tura de Giardinofug, combinat cu Helmiflores. Ambele naturiste. Nimic, ba mai mult, dupa o luna am constatat ca are si Markus. Buuuun. II dau si lui o tura de Helmiflores, parca. Nimic. Peste o luna, disperata, ma duc la medic. Ne da la amandoi Zentel. Luam tot familionul (inclusiv tati si bona). Si simptimele tot acolo. Asa ca peste 2 luni am mai luat o tura, el de Zentel, eu de Fasigyn parca, nu ma stiu. Si asa am scapat.
Ideea e ca sunt tare ai naibii viermisorii astia. Scapi greu de ei. Cu naturiste FOARTE greu.
Iar dr. noastra ne-a explicat ca e mult mai periculos pt. organsim sa stea cu viermii aia, decat sa primeasca 2 ture de Zentel.
Pe de alta parte, am o prietena care s-a tot tratat cu naturiste si homeopate 1 an jumate (!!!) pana a reusit sa scape de ei. A baut pana si gaz, la indicatua nu stiu cui
Orice decizie ai lua, va dorim sa scapati repede si pupam Vladutul frumos pe botic!
Venera , mama lui Markus: -> ->
uki spune:
Neata!
imi pare rau sa aud despre bolnaviori, va pup, sanatate
Ileana, lasa, o sa fie frumos
una peste alta, a nins rau de tot ieri, blocaje...e super azi afara, sper sa o scoata mama pe mariuca afara ca e topita dupa zapada!!!
va pupacesc pe toate si La multi ani de Martisor, sa aveti o primavara frumoasa!!!