Bebelusi de iulie-august 2005 (66)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

Anis,stai linistita.Pentru inceput este foarte bine cat papa Ingrid.Si Dani la inceput manca pana in 150.Cu timpul a inceput mai mult.Si Dani are si aproape 9 kg.Dr deja imi da medicamente pt un an.La greutate nu la varsta.

GeorGiana de Dani

POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">Cum s-a nascut minunea
Varsta puiului

*** Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte. ***
Michael Levine

Mergi la inceput

La noi masa de dimineata este intotdeauna fructe.Pe care le mananca bine de tot.Numai marul Golden nu-i place si-i iau unele mari rosii.Alea ii plac.Perele le iau de Olanda.Si fff rar ii mai dau cate o banana(odata la 1-2 sapt).Dar ii dau des si borcanase dimineata.Sunt unele,nu mai stiu firma,care sunt cu lapte in ele...o bunatate,si mie imi plac....dar cele mai bune cred ca-s Nestle.Cand n-am chef sa-i fac eu ii mai dau cate un borcanas.sau ii dau ceea ce eu nu gasesc sau nu stiu sa fac.De ex. azi la pranz am de gand sa-i dau Crema de legume cu Paste ca nu a mancat pana acum...

GeorGiana de Dani

POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">Cum s-a nascut minunea
Varsta puiului

*** Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte. ***
Michael Levine

Mergi la inceput

Dede,am vazut printisorii tai.O frumusete de copii.Si ce grasuta e bebita...

GeorGiana de Dani

POZE
Varsta puiului

Michael Levine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Hm, Monaipe Medeea am pus-o sa doarma pe la 11 ora ei si nu prea vrea.
A papat bine de dimineata si nu prea a vrut sa pape lapte decat putin si asa ca am pus-o treaza in patut. de obicei adoarme in 10 minute dar azi nu prea vrea.....sau totusi a adormit?....ma duc sa vad....VICTOROIE!!! DOARME

http://photos.yahoo.com/ph/gdelia1313/my_photos

dede, Adi 4ani si Medeea 27.07.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Simona-mersi.
Anis-papa bine fata ta.Eu nu i-am dat nectarine pt ca nu sunt fructe bio si nici la borcanas.
Acum despre legume:porumbul ca se digera greu,e rec la bb dupa 9 luni,chiar un an.La fel si conopida,broccoli,varza de bruxelles,varza.Spanacul la fel.Rosia cica poate declansa alergii,dar cred ca eu o sa ii dau totusi mai devreme de un an pt ca multe borcanase cu carnita si legume o contin.Vezi si tu cum crezi
Nici a mea nu papa mult,manca mult la inceput acum papa jum de borcanas dim(fructe la borcan+branzica calcica) si la pranz si un borcanas plin de orez cu lapte.Borcanele de 125 gr.la pranz papam pui cu piure de legume.Si eu inclin mai mult spre borcanele bio.Plus ca aici fiind insula nu prea ajung astia cu legumele organice.Vad ca nu prea mai sunt leg organice si cred ca o sa ma axez pe borcanele bio.Vad ca au oferte la Hipp-.66c.
Dede-ce dulce e MedeSi Adi cum sta el langa ea la masaIar tu in zapada arati super.Eu am cosmar cat de sunt,daca m-as imbraca in haine groase pt zapada as arata si mai si... .
Plus ca vad ca slabesc in ritmul meu asa ca ma bucur.Incet incet sper si eu
Si eu m-am dus in weekendul asta de am facut munca de cercetare pe la Monti si celelalte diete si am ajuns la concluzia ca tot dieta in stil propriu mi se potriveste.

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

dede scumpi tare puii tai! Si vad ca si Adi sta motz sa apara in toate pozele alaturi de surioara lui!

Bogdana, mamica de Cristina -bebe mic si Miruna -scumpete mare

http://pg.photos.yahoo.com/ph/bogdana_mitu/album?.dir=/95e8&.src=ph&.tok=ph43VyDBS5HERIVP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

La multi ani sarbatoritilor de azi si celor care sarbatoresc ziua de nume!
iar voi, toate sa fiti iubite, fericite si sa traiti din plin aceasta minunata zi!

asa printre alergari prin camera pe la fete si pe la bucatarie va citesc...
am papat fructele de dimineatza si acum ii pregatesc spanacul !
Eu ii dau mere ce au crescut in livada socrilor, pere i-am dat o sing data ... si pac! diaree... banane mananca cu placere, piercica mai rar.
Albinutzza, frumos cadou...
Giana, puiutului tau sanatate iar tie,succes cu Monti!!!
Simona, da! ai baiat mare! felicitari ptr pozitia sezut!
Anis, bisc fara gluten, ziceai de Ulker? a gasit cineva?
Lulu, felicitari ptr dintisori... stiu cu e sa nici nu stii cand ii cresc... Iulia mea a fost la fel... ne-am trezit ca are dintisori ! dar acum... vai!
Mitub, cand ai intrerupt alaptarea cum ai facut? ti-au dat ei bromocriptina sau s-a oprit singur? am o frica de perioada aceea... cand am intarcat-o pe Iulia am ajuns la urgenta ...o poveste urata !

Ella2000 si printesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Ella inca n-am cautat biscuiti.

Intrebasem mai devreme..daca refuza un fruct ,si prin urmare sare peste o masa solida...e ok? Sau sa incerc sa ii dau mai incolo?

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Anis, eu am facut si asa... m-am jucat cu ea si la ceva vreme a mancat ... din mar ii dau de mai multe ori...asa am patit cu para ... dupa doua ore aprox. a mancat-o... dar Paula a facut diaree...

Ella si printesele

Mergi la inceput

am uitat... Anis, daca dai un singur fruct si de ex ...ii place marul ... ii dai o lingurita mar si una din noul fruct...dar eu le mai si amestec.
Pupici

Mergi la inceput